1922

(2017)

1922

Poster 1922 Poster 1922

Sinopsis 1922

Mai mult
1922

Bazat pe o scurtă poveste a scriitorului Stephen King, evenimentele sunt relatate din perspectiva lui Wilfred James, un narator neașteptat, care recunoaște că și-a ucis soția, Arlette, cu ajutorul fiul său din Nebraska. În anul 1922, Wilfred James, un fermier simplu, dar mândru, conspiră să-și ucidă soția pentru câștiguri financiare, convingându-și fiul adolescent să participe la teribila faptă. Wilfred deține 32 de hectare de pământ care au fost în posesia familiei sale de…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: stricted
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
Roan Curtis Roan Curtis Victoria Bruce Blain Bruce Blain Bank Guard Kaitlyn Bernard Kaitlyn Bernard Shannon Cotterie
Spencer Brown Spencer Brown Train employee Thomas Jane Thomas Jane Wilfred James Neal McDonough Neal McDonough Harlan Cotterie
Molly Parker Molly Parker Arlette James Mark Acheson Mark Acheson Pawn Shop Clerk Brian d'Arcy James Brian d'Arcy James Sheriff Jones
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Dragos.87 pe 04 Noiembrie 2017 23:02
Stephen King e unic..!
Încă nu am apucat sa citesc cartea,însă filmul este absolut genial..! Are o poveste incredibil de interesanta și o atmosfera captivanta care te intriga încă din primele minute..Totul arata impecabil: actorii, decorul, atmosfera, absolut totul..! Sunt convins ca este mult mai buna cartea însă nici filmul nu te va dezamăgi sub nici o forma. Il recomand tuturor fără nici o ezitare..!
12 3
zatyy pe 09 Decembrie 2017 15:18
In final...toti suntem prinsi
Un film foarte bun insa nu pentru oricine.Multi vor spune ca e monoton si ca te pierde la un moment dat insa tin sa ii contrazic.Filmul nu are o dinamica wow si nici nu trebuie.Este un horror psihologic ce prezinta lupta dintre om si eul lui criminal si blestemul ce survine in urma unei crime.Recomand
7 4
Pantaleon pe 27 Ianuarie 2018 20:13
Adaptare reușită
Față de alte adaptări după romanele sau nuvelele lui King, acest film este unul chiar reușit. Te ține în suspans, are dramatism, e bine făcut, personaje memorabile. O reușită. Merită văzut. Un film care dovedește încă o dată, dacă mai era nevoie, că nu premiile recomandă neapărat un film, ci e vorba de modul în care îl percepi și îți merge la suflet. Sau nu.
4 2
vladalmond pe 22 Octombrie 2017 15:26
Extrem de plictisitor
Vizual arată bine. Actorii sunt ok și povestea începe interesant (doar începe). Dar în rest, este un film groaznic de plictisitor și lipsit de sens. Îmi place Stephen King și am vrut să văd și această adaptare. Poate respectă nuvela (nu am citit-o încă), dar filmul în sine este un rateu. O dovadă că oricât de ok sunt actorii într-un film sau cât de profesionist este realizat, dacă nu ai un scenariu bun, e degeaba. Preferam un film cu actori mai slabi, care să arate mai prost, dar să te captiveze prin poveste.
3 21
Dragos.87 pe 4 noiembrie 2017 23:09
Nici tu nu ai habar despre ce ai scris.Mai bine te abtineai ca doar prostii ai scris
gherghinciu pe 22 septembrie 2022 21:39
Chiar esti pe langa , eu zic sa te intorci la Rambo si desene animate hentai ....
serban_ionescu pe 25 Ianuarie 2018 20:04
Un subiect "SUPERB", deosebit de "EDUCATIV" pentru psihopati in general dar si pentru adolescentii cu tendinte psihopatoide determinate de arsenalul genetic transmis dominant de la unul dintre cei doi parinti, psihopat la randul lui, si absolut deloc sesizate la timp aceste tendinte nici de celalalt parinte si nici de catre societatea imediat inconjuratoare cu care acest adolescent venise in contact zi de zi pana la abominabila fapta de ULTRA DEGRADARE pana la NIVEL ANIMALIC-DIAVOLESC a spiritului sau devenit PUTRED si mai mult ca sigur IRECUPERABIL DEFINITV pentru umanitate. De cele mai multe ori aceasta prabusire DEFINITIVA in SATANISMUL FAPTIC a spiritului unui adolescent este in general si creatia MACABRA a conjuncturii unor asa-zisi "prieteni conjuncturali" cu vadite comportamente GROTESTI-MALEFICE in anturajul carora a ajuns sa-si formeze propriul caracter acest tip de… citeşte
2 6
Horatiucrisan pe 27 Februarie 2020 23:19
Un thriller psihologic excelent ecranizare a maestrului King. Thrillerul cu accente de horror pe alocuri scoate in evidenta lacomia dusă până la crima, psihoza criminalului sub imperiul remuscarilor pentru fapta sa, destrămarea unei familii.
1 0
borisvultur pe 02 Februarie 2020 14:59
Șobolanii lui King
Regizorul a avut un material epic închegat și a servit cu brio literatura lui Stephen King, realizând un horror psihologic cu tendințe artistice înalte. Gradație, obiecte premonitorii, imagini marcante, invazia șobolanilor, proliferarea răului, ravagiile conștiinței...Actorul Thomas Jane joacă perfect rolul omului hăituit.
1 0
AdriAdrianna98 pe 10 Septembrie 2018 14:09
Filmul este bun si interesant, atmosfera si povestea sunt foarte captivante dar din pacate n-am putut sa-l termin din cauza fobiei de sobolani :)))
1 0
andystarx pe 26 Ianuarie 2018 17:50
Nota 7/10
Dupa o ecranizare a maestrului King,a fost un film bunicel,nu este cine stie ce ,insa pentru fanii King ,merita o vizionare,au fost filme si mai slabe dupa romanele sale !
1 2
stricted pe 03 Noiembrie 2022 12:50
1922 este o poveste despre vinovăție și cu impactul mental pe care îl are asupra oamenilor.
0 0
gherghinciu pe 22 Septembrie 2022 21:47
Pentru oameni rabdatori si inteligenti
Se poate ca un film relativ static , cu o distributie redusa sa fie captivant ! Iar prestatia actorului Thomas Jane este superba ! Vocea si mimca , gesturi ... merita vazut !
0 0
El_KaPpa pe 29 Mai 2020 22:55
6,4/10
O adaptare ok dupa Stephen King, oarecum captivanta, despre fapte si consecinte. N-as putea sa spun ca mi-a placut ceva in mod special, dar nici o experienta rea nu a fost.
0 0
Spot2010 pe 08 Ianuarie 2019 21:21
Din motive subiective, nu mi-a placut. Nu suport șobolanii.
0 7

Spune-ţi părerea despre 1922

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu 1922
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells