7.0 / 10
6 voturi

Monden

A fost / este într-o relaţie cu Hank Kuehne din 2007
Vezi toate »
Locul naşterii: Lynwood, CA · Data naşterii: 17.06.1980 (43 ani) · Constituţie: atletică · Înălţime: 187 cm · Zodia: Gemeni · Etnie/rasă: de culoare · Liceul: (home schooled) · Universitate: (fashion design) Art Institute of Florida · Religie: martorii lui Iehova · Țara: SUA

Biografie

Venus Ebony Starr Williams, nascuta la 17 iunie 1980, este o jucatoare profesionista de tenis din SUA, ocupanta unor pozitii fruntase in clasamentul mondial WTA. A fost lider mondial in ierarhie, in trei randuri. In cariera sa a castigat un numar de 20 de titluri de Grand Slam -7 la simplu, 11 la dublu feminin si doua la dublu mixt. A castigat si trei medalii olimpice, doua la dublu feminin si una la simplu. Este sora mai mare a jucatoarei de tenis Serena Williams.

A contribuit la această pagină: victor_homescu Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
victor_homescu pe 22 Iunie 2017 20:12
nota 10 in sportul alb
Venus Williams,sora mai mare a Serenei Williams,este una dintre cele mai mari tenismene din circuitul WTA,din istorie.Biografia a fost completata,pentru informare,in pagina deschisa de echipa Cinemagia acestei mari sportive.
Nota maxima in si pentru sport.

0 0
balta67verde pe 30 Noiembrie 2016 18:57
Daca era un site in care sunt premiate matahale umflate cu steroizi si alte chimicale, cu siguranta ca primea o nota maxima. Talentul ei actoricesc fiind zero, primeste doar o stea.
0 1

Spune-ţi părerea despre Venus Williams

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Best of Venus Williams

Film The Redeem Team Film Serena Film Wimbledon Film Iconoclasts
Liste cu Venus Williams
jinglebells