- -
sub 5 voturi
Data naşterii: 15.08.1923 · Data decesului: 17.01.2016

Biografie

Silvia Kerim are origine armeana. Este nascuta la Bucuresti, absolventa Facultatii de Limba si Literatura Franceza. A debutat ca ziarista la Contemporanul, Romania libera etc. precum si la revista Cinema si prestigioasa revista Secolul 20. A lucrat apoi la Radio Romania la Directia Culturala, in redactia "Teatru la microfon", "Teatru la microfon pentru copii". A fost Sef al Sectiei Arte. A lucrat ca producator delegat la Casele de Filme din Cadrul Consiliului Culturii semnand in aceasta calitate. A...

mai mult
A contribuit la această pagină: lilianasnd Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!

Filmografie - scenarist

Filmografie - redactor

Filmografie - producator delegat

Filmografie - producător

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
racul pe 18 Ianuarie 2016 10:10
A mai cazut o stea....
Vegheata in ultimele clipe ale vietii de cei ce au fost cele mai iubite fiinte , cateii si pisicile sale , carora cu foarte mult drag le-a dat nume minunate , a plecat la ceruri ! Lumea este mult mai saraca , dar mai ales copii carora Silvia Kerim le-a dedicat intreaga viata prin scrierile sale ! Acestea au fost cele doua mari iubiri ale sale : copii si animalutele !
Bunul dumnezeu sa o primeasca in imparatia cerurilor ! Amin !

Tz.

1 0
mike1410 pe 17 Mai 2015 10:39
Cand s-a nascut?
In alte biografii Silvia Karim este nascuta in 21 octombrie 1931, fiind de origine turco-maghiara... Care este adevarul?
1 0
racul pe 18 ianuarie 2016 10:18
Nu stiu ,dar nici nu are vreo importanta , Silvia Kerim a fost un om cu frica lui Dumnezeu , a iubit copii ( de care insa nu a avut parte ) si animalutele de orice fel! Am avut fericirea de a fi pentru o buna bucata de vreme coleg cu dumneaei . O fire pasnica , saritoare la nevoie , calina ,, de pus la rana '' . Din prea multa iubire pentru bunicul sau si-a luat numele de KERIM ! In rest please : NO KOMMENT !

Spune-ţi părerea despre Silvia Kerim

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells