8.7 / 10
76 voturi
Nume real: Lauren Christine German · Locul naşterii: Huntington Beach, California, SUA · Data naşterii: 29.11.1978 (45 ani) · Ocupaţie: Actriţă · Înălţime: 170 cm · Zodia: Săgetător

Biografie

Lauren Christine German s-a nascut pe data de 29 noiembrie 1978 in Huntington Beach, California. Copilaria acesteia este afectata de divortul parintiilor, incepand sa aibe probleme la scoala, iar singurul remediu la toate aceste probleme pare a fi actoria.

Dupa terminarea liceului Lauren isi continua studiile la University of Southern California. Inainte de absolvire, aceasta renunta la scoala si se decide sa incerce o cariera in lumea cinematografiei. Astfel Lauren...

mai mult
Au contribuit la această pagină: roxykim, stricted Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Radu1711 pe 08 Aprilie 2010 01:28
radu1711
Lauren German nu este prea cunoscuta pentru mine dar dupa cum o vad eu si dupa cum a jucat in filmul A Walk To Remember ii dau un 10
2 0
radu3455 pe 30 Martie 2012 19:24
o actrita buna am vazut-o jucand foarte bine in the divide
1 0
xerses pe 28 Martie 2012 15:08
Din Hostel: Part II o stiu si eu, iar ecent am vazut-o in The divide.Joaca binisor, insa nu impresioneaza prin ceva anume.
1 0
alex_il_fenomeno pe 21 Decembrie 2011 18:09
am descoperit-o in cateva filme , unde a avut prestatii reusite . pacat ca s-a concentrat foarte mult si pe seriale , si de aceea nu s-a afirmat inca in adevaratul sens al cuvantului .
1 1
schilviu pe 22 Aprilie 2020 13:33
O actrita pe care o tii minte...
Am vazut-o pe fata asta in "A walk to remember"(un film care mie mi-a placut in mod deosebit - am si postat un comentariu)... Trebuie sa recunoastem ca rolul a fost unul... secundar, ca sa nu spunem mai mult... Cu toate acestea am retinut-o... Posibil s-o fi retinut, oarecum, si prin prisma filmului mai sus citat...
Am inceput sa urmaresc "Lucifer"(am ajuns la episodul 16 din sezonul III). Ei bine, a fost parca o evolutie gen "Ratusca cea urita": am remarcat o prezenta rafinata, matura, "coapta"... Evident, nu putem ignora prezenta fizica; nu trebuie neaparat sa fie "genul meu" ca sa spun ca e o femeie frumoasa... Este o femeie frumoasa, nu "ravisanta", insa are acel "ceva"..!
Ramine sa vad si alte prestatii: "The Divide", "Hostel 2", "Dark Country" si mai discutam... Cele bune..! :-)

0 0
stricted pe 10 Septembrie 2016 19:23
Lauren este una dintre acele actrite din filmele horror care ii fac pe impatimitii acestui gen sa iubesaca si mai mult aceste filme.
0 0
kakapiciu pe 03 Iulie 2015 14:41
Incantatoare aparitia din The Divide, pacat insa ca nu am vazut-o la lumina soarelui.
0 0
crisalisa pe 05 Septembrie 2014 21:02
Foarte frumoasa, naturala si talentata. Mi-a placut inb Hostel 2, The divide si Dark country
0 0
Sorin87 pe 25 Iunie 2014 23:14
cel mai bun rol al ei din punctul meu de vedere era din filmul The Divide
0 0
Madyss pe 07 Martie 2012 05:41
O actrita foarte frumoasa si atragatoare. Mi-a placut de ea in „Dark country” si „Hostel 2”,in ambele a jucat extraordinar. Nota 10.
0 0
margott pe 14 Martie 2016 19:35
Scurt pe doi : tipa asta joaca mai mult decat modest. In doua filme am vazut-o, aceeasi impresie mi-a lasat-o : de figuranta cu aspiratii actoricesti. Dar daca a avut norocul sa prinda rolurile pe care le-a prins, bravo ei.
P.S. Pentru useri : Va rog eu, notati filmele si actorii cu discernamant, nu mai aruncati cu note de 10 asa, la nimereala.

0 2
schilviu pe 22 aprilie 2020 12:51
Daca nu e cu suparare, ce inseamna sa notam filmele si actorii "cu discernamant, nu mai aruncati cu note de 10 asa, la nimereala."..? La ce va referiti cind spuneti "discernamint"..? Cine, si in baza caror criterii, stabileste daca "userii", cum le spuneti, au "discernamint"..? Propuneti dumneavoastra administratorilor saitului sa faca un sistem de selectie si admitere a utilizatorilor, pentru evitarea, pe viitor a notarilor lipsite de "discernamint"... Titlul rubricii este "Pareri", deci cei care-si dau cu parerea(fara ironie!), sunt oameni obisnuiti, nu critici de fim, oameni care o fac in functie de emotia pe care le-a produs-o actul artistic. Fiecare vorbeste/ar trebui sa vorbeasca in nume propriu: "imi place actorul, prestatia, filmul", etc, samd, nicidecum, acela este un actor slab/un figurant,etc sau acel film e o porcarie... Nu rareori se intimpla o idee buna este prezentata inadecvat/nefericit, precum si reciproc: o prezentare frumoasa nu spune nimic(nu intram in nici un detaliu)... In sfirsit, constat iar si iar ca ne este mai usor sa aplicam etichete decit sa ne spunem pur si simplu parerea...

Spune-ţi părerea despre Lauren German

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Best of Lauren German

Film The Divide Film Love and Mary Film Dark Country Film Mating Dance
Liste cu Lauren German
jinglebells