- -
sub 5 voturi
Nume real: Laila Abdesselam Rouass · Locul naşterii: Londra, Anglia, Marea Britanie · Data naşterii: 22.06.1971 (52 ani)

Biografie

Laila Rouass s-a născut la Londra din părinți marocani/indieni. Laila a studiat în Marea Britanie, dar a decis să renunțe la studii și să călătorească în India pentru câteva luni. Câteva luni s-au transformat în șase ani. În timp ce locuia în Bombay, a lucrat pentru MTV, BBC și TNT. Pasul ei în filme a venit când a fost văzută de regizorul italian Aditya Bhattacharya și a plecat la Messina pentru a filma Senso unico !999).

A contribuit la această pagină: blacksea_rider Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
blacksea_rider pe 19 Aprilie 2023 00:35
Născut pe 22 iunie 1971 în Stepney, Londra, Anglia, Marea Britanie Nume de naștere Laila Abdesselam Rouass.Porecla:Lily.Înălțime 5′ 5½″ (1,66 m).Laila Rouass s-a născut la Londra din părinți marocani/indieni. Laila a studiat în Marea Britanie, dar a decis să renunțe la studii și să călătorească în India pentru câteva luni. Câteva luni s-au transformat în șase ani. În timp ce locuia în Bombay, a lucrat pentru MTV, BBC și TNT. Pasul ei în filme a venit când a fost văzută de regizorul italian Aditya Bhattacharya și a plecat la Messina pentru a filma Senso unico !999).IMDB
0 0

Spune-ţi părerea despre Laila Rouass

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells