7.3 / 10
9 voturi
Ocupaţie: Regizor
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!

Filmografie - second unit director or assist

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
catallin pe 09 Iulie 2003 08:54
Da, si mai urmeaza. CNC-ul ne pregateste o serie de ati indivizi care vor face film, printre care unul nici nu a calcat pana acum intr-o scoala de cinema, iar altul este repetent la facultate pentru ca nu a fost in stare sa fac deloc filmul de an.
0 0
crydead pe 08 Iulie 2003 12:09
"Este suficient doar sa ai o patalama la mina ca ai terminat o scoala , ca sa ti se dea banii pentru un film?"
Nu e nevoie de patalama. Baiatu' cu tancu' pe scari nu shi-a dat licentza desi a terminat acu' 2 ani. Altii care au castigat dreptul sa faca scurt metraje sunt inca studentzi sau au absolvit alta facultate, fara legatura cu filmul.

"Exista vreo clauza in contractul cu CNC prin care se pot imputa banii cheltuiti ?"
Nu. Prietenii shtiu de ce!

--------------------
Viitorul suna ocupat.

0 0
Stefan Mihaila pe 06 Iulie 2003 23:01
Vazind acest film, nu ma pot opri sa fac urmatorul comentariu: Cine si cu ce grila acorda credit si bani unor asemenea specimene? Nu ar trebui ca debutul sa fie facut pe banutii de buzunar ai regizorului(si aici ma gindesc la un film de 10 secunde filmat pe o camera VHS)? adica intreb si vreau sa stiu ce argumente poate aduce un "Regizor" de o asemenea talie pe masa CNC-ului? Este suficient doar sa ai o patalama la mina ca ai terminat o scoala , ca sa ti se dea banii pentru un film? Pare foarte simplu si trist in acelasi timp. Exista vreo clauza in contractul cu CNC prin care se pot imputa banii cheltuiti ?
0 0

Spune-ţi părerea despre Andrei Enache

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells