8.5 / 10
15 voturi
Nume real: Adam John Savage · Locul naşterii: New York City, New York, SUA · Data naşterii: 15.07.1967 (56 ani) · Ocupaţie: Actor · Zodia: Rac

Biografie

Născut în New York, Savage a fost crescut în Sleepy Hollow în Westchester County . Tatăl lui , Lee Savage era un pictor, regizor de filme și animator cunoscut pentru munca la Sesame Street. Mama lui este psihoterapist .

Adam Savage a făcut 5 ani la școala de actorie când era mic. Printre rolurile lui se numără înregistrarea vocilor personajelor animate create de tatăl său pentru Sesame Street , un copil "Jimmy" într-o reclamă , asistent la efectele...

mai mult
Au contribuit la această pagină: BigOvi, Vegetarian Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!

Filmografie - el însuşi / ea însăşi

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Vegetarian pe 03 Aprilie 2012 16:24
Născut în New York, Savage a fost crescut în Sleepy Hollow în Westchester County . Tatăl lui , Lee Savage era un pictor, regizor de filme și animator cunoscut pentru munca la Sesame Street . Mama lui este psihoterapist .

Adam Savage a făcut 5 ani la școala de actorie când era mic . Printre rolurile lui se numără înregistrarea vocilor personajelor animate create de tatăl său pentru Sesame Street , un copil "Jimmy" într-o reclamă , asistent la efectele speciale din Star Wars și un tânăr care se îneacă în videoclipul You're Only Human (Second Wind) .

Savage a lucrat ca animator, designer, dulgher, proiecționist, developator de filme, prezentator tv, designer de scene, creator de jucării și deținător de galerii .

Adam a jucat rolul unui inginer în filmul Ever Since the World Ended și rolul unui vânzător de arme în The… citeşte

0 0
Vegetarian pe 3 aprilie 2012 16:26
Orice asemanare cu personaje reale este pur întâmplatoare .

Spune-ţi părerea despre Adam Savage

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells