Go Back   Cinemagia Forum > Totul despre filme > Vreau sa stiu

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 09 Jun 2011, 09:34   #1781
White1
Guru

White1

Originally Posted by chuckyfan:
De ce se ajunge din orice cacat la religie si divinitati care merg pe apa? E doar un film. Patimile lui Christos de ce nu e considerat blasfemie?

Suntem pe un forum de film nu pe unu' de fanatism religios.

Amin.
Asta cu "cacat" si "divinitati care merg pe apa" imi aduce aminte de un banc pe care nu o sa-l spun pentru ca as fi crucificat
White1 is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 09 Jun 2011, 09:35   #1782
copila_satanista
darkest music addict

copila_satanista

Originally Posted by iiii:
intrebare : a baut careva Bergenbier nefiltrata la sticla? cum e? ca sa nu imi iau teapa cumparand una si sa am surprize neplacute

Nu am baut fix bergenbier, dar am baut bere nefiltrata si e cam nasoala. Ma astept sa nu iti placa, in niciun caz nu cred ca o sa ajungi sa o inlocuiesti cu berea obisnuita, dar asa de curiozitate nu-i bai sa iei una sa nu zici ca n-ai baut. Presupun ca nu ti-ai propus sa iei o lada din prima
Old 09 Jun 2011, 09:38   #1783
iiii
cu 4 de i

iiii

Originally Posted by copila_satanista:
Originally Posted by iiii:
intrebare : a baut careva Bergenbier nefiltrata la sticla? cum e? ca sa nu imi iau teapa cumparand una si sa am surprize neplacute

Nu am baut fix bergenbier, dar am baut bere nefiltrata si e cam nasoala. Ma astept sa nu iti placa, in niciun caz nu cred ca o sa ajungi sa o inlocuiesti cu berea obisnuita, dar asa de curiozitate nu-i bai sa iei una sa nu zici ca n-ai baut.

eu am baut destula bere nefiltrata la viata mea... unele au fost bune altele posirca ordinara.. de aia intreb de berea asta.
Old 09 Jun 2011, 09:40   #1784
copila_satanista
darkest music addict

copila_satanista

Ah, atunci pardon. Eu n-am incercat decat de vreo 2 feluri si nici alea nu mai stiu de care erau.
Old 09 Jun 2011, 09:46   #1785
iiii
cu 4 de i

iiii

pai berea nefiltrata la halba cum au in oktoberfest, holsten nefiltrat e o posirca ordinara .
dar la sticla am baut warsteiner si paulaner si da! o da! si iar da!!!!
de aia sunt curios cum e bergenbierul asta romanesc..
acum am vazut ca a raspuns Maria deci mai multe argumente Maria?
Old 09 Jun 2011, 09:49   #1786
MariaMona
Crazy Mama

MariaMona

Nu am argumente. Raspunsul meu era nu, nu am baut. Mie nu imi place berea nefiltrata.
Old 09 Jun 2011, 09:56   #1787
dragonfly_drk
Guru

dragonfly_drk

nu cred ca exista femeie pe lumea asta careia sa ii placa berea nefiltrata... dar cine stie, poate ma insel. si oricum, si daca exista, sunt putine in raport cu barbatii...

dar eu nu inteleg ce le place lor la gustul ala?
Old 09 Jun 2011, 10:05   #1788
fresie
Pasărea Phoenix

fresie

In general nu consum bere pentru ca nu imi place, dar am descoperit berea nefiltrata Paulaner si o savurez cu placere ... insa am o problema ... nu stiu sa o prepar eu. Am niste prieteni „experti” in prepararea berii nefiltrate. Cand o prepar eu, mi se pare acra si nu imi place.
fresie is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 09 Jun 2011, 10:18   #1789
MariaMona
Crazy Mama

MariaMona

Originally Posted by fresie:
In general nu consum bere pentru ca nu imi place, dar am descoperit berea nefiltrata Paulaner si o savurez cu placere ... insa am o problema ... nu stiu sa o prepar eu. Am niste prieteni „experti” in prepararea berii nefiltrate. Cand o prepar eu, mi se pare acra si nu imi place.

Cum adica sa o prepari tu? Aveti berarie? Sau vorbesti de amestecarea berii cu ceva?
Old 09 Jun 2011, 10:19   #1790
iiii
cu 4 de i

iiii

Originally Posted by dragonfly_drk:
nu cred ca exista femeie pe lumea asta careia sa ii placa berea nefiltrata... dar cine stie, poate ma insel. si oricum, si daca exista, sunt putine in raport cu barbatii...

dar eu nu inteleg ce le place lor la gustul ala?

fosta mea prietena era topita dupa nefiltrata!! paulaner si warsteiner... deci e vb de gust
Old 09 Jun 2011, 10:20   #1791
fresie
Pasărea Phoenix

fresie

„Preparare” pentru a o bea. E destul de simplu, dar mie nu imi reuseste.
Old 09 Jun 2011, 10:24   #1792
MariaMona
Crazy Mama

MariaMona

Aha! N-aveam habar ca asa se bea. N-am vazut niciunde in Germania asa ceva in 3 ani cat am batut berariile pe-acolo...
Old 09 Jun 2011, 10:28   #1793
fresie
Pasărea Phoenix

fresie

Eu numai in Germania am baut preparata asa (de fapt numai acolo beau bere). E un secret in omogenizarea drojdiei care ramane pe fundul sticlei. Se obtine o crema care se toarna apoi in pahar. Asa capata un gust deosebit.
Old 09 Jun 2011, 10:30   #1794
iiii
cu 4 de i

iiii

ok. dar cea de la sticla fresie? acolo ce mai e? e strict industrial si bag mana in foc ca nu are acelasi gust
Old 09 Jun 2011, 10:32   #1795
fresie
Pasărea Phoenix

fresie

Pai eu de aceea la sticla vorbesc. Nu ai vazut filmuletul postat mai sus? E vorba de berea la sticla.
Old 09 Jun 2011, 10:41   #1796
MariaMona
Crazy Mama

MariaMona

Omul cat traieste invata...
Old 09 Jun 2011, 11:32   #1797
dragonfly_drk
Guru

dragonfly_drk

da de asta ce ziceti?
http://www.youtube.com/watch?v=n_H5ZIoZSBo

(app de bere)
Old 21 Jun 2011, 22:31   #1798
Federico
Snob Elitist

Federico

Am si eu doua nelamuriri. 1. Dauneaza in vreun fel bateriei laptopului daca tin cablul de alimentare in si dupa ce bateria s-a incarcat?

Quote:
You have also written that poetry represents "the mysteries of the irrational perceived
through rational words. " But many feel that the "irrational" has little place in an age
when the exact knowledge of science has begun to plumb the most profound mysteries of
existence. Do you agree?

This appearance is very deceptive. It is a journalistic illusion. In point of fact, the greater
one's science, the deeper the sense of mystery. Moreover, I don't believe that any science today
has pierced any mystery. We, as newspaper readers, are inclined to call "science" the cleverness of an electrician or a psychiatrist's mumbo jumbo. This, at best, is applied science, and one of the characteristics of applied science is that yesterday's neutron or today's truth dies tomorrow. But even in a better sense of "science"-- as the study of visible and palpable nature, or the poetry of pure mathematics and pure philosophy-- the situation remains as hopeless as ever. We shall never know the origin of life, or the meaning of life, or the nature of space and time, or the nature of nature, or the nature of thought.
Man's understanding of these mysteries is embodied in his concept of a Divine Being. As
a final question, do you believe in God?

To be quite candid-- and what I am going to say now is something I never said before, and I
hope it provokes a salutary little chill-- I know more than I can express in words, and the little I
can express would not have been expressed, had I not known more.

2. In legatura cu frgamentul de interviu de mai sus, nu sunt sigur care e natura ultimului raspuns: affirmo sau nego?

Last edited by Federico : 22 Jun 2011 at 18:14.
Federico is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 22 Jun 2011, 15:52   #1799
Federico
Snob Elitist

Federico

Originally Posted by Kuhaylan:
1. bateria o folosesti doar cand esti plecat .... in rest cand esti acasa il folosesti fara baterie

Da, mersi, insa nu tocmai asta am intrebat eu, nu-i asa?
Federico is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 22 Jun 2011, 17:08   #1800
anaemona
Guru

anaemona

Federico, sa-ti dau exemplul meu, ca sa intaresc spusele lui Kuhaylan. Am un laptop vechi de 5 ani, inca merge binisor Nu i-am scos niciodata bateria cind l-am folosit in casa, asa cum ar fi fost indicat si de fapt l-am folosit numai in casa De mai bine de 2-3 ani nu pot scoate alimentarea din priza nici macar pentru un minut ca bateria e complet descarcata. Mai e indicat sa nu tii bateria incarcata la maxim cind e scoasa, sa fie aprox 20%.

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules