Go Back   Cinemagia Forum > Totul despre filme > Star-uri

Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Old 13 Mar 2004, 23:44   #121
Danica
Guru

Danica

ah..ce ashteptam sa te maturizezi !!!(tu shi inca juma' de forum)
Old 14 Mar 2004, 13:35   #122
Demona
your Worst Nightmare

Demona

Oppppppppa! Prevad un deathmatch gen eu cu Evanescence? Sa fie de data asta Danica versus notorious! Yeah! I like this place more and more! notoriuous sun-o shi spune-ne ce s-a intamplat. Danica..fii pe faza...
Old 14 Mar 2004, 13:44   #123
Demona
your Worst Nightmare

Demona

Dupa cum am promis, m-am gandit la o surpriza, inainte de meciul cu Gaandalf vs Gandalf, nu de alta, dar la acela totzi se ashteptau...So...Pentru ca nu are nici o poza pe net(dar are pe hardu` lu` Zmog) shi pentru ca urashte sa-l fotografiezi..."ciudatul in lesa", e dezvaluit lumii...Din pacate e o poza cu el, fara pletele actuale shi cei 5 piercein` ce ii are in sprancene. Dar EL e!!!

Ladies and gentlemen! I give you Freak_on_a_Leash versus the one and only...Mojo-Jojo...

Let the games begin...again...

Votul meu merge la Freak...
Old 14 Mar 2004, 13:47   #124
TLD
Spirit of the System

TLD

Votez cu Freak-ul ca yoyo-jojo ala nu imi inspira incredere! Pur si simplu fara alte comentarii...
TLD is offline   sendpm.gif
Old 14 Mar 2004, 14:14   #125
Freak_on_a_Leash
Senior

Freak_on_a_Leash

Originally Posted by Demona:
Dupa cum am promis, m-am gandit la o surpriza, inainte de meciul cu Gaandalf vs Gandalf, nu de alta, dar la acela totzi se ashteptau...So...Pentru ca nu are nici o poza pe net(dar are pe hardu` lu` Zmog) shi pentru ca urashte sa-l fotografiezi..."ciudatul in lesa", e dezvaluit lumii...Din pacate e o poza cu el, fara pletele actuale shi cei 5 piercein` ce ii are in sprancene. Dar EL e!!!

Ladies and gentlemen! I give you Freak_on_a_Leash versus the one and only...Mojo-Jojo...

Let the games begin...again...

Votul meu merge la Freak...

Demona...sa nu spanzur?si pe tine si Zmog ca ati facut faza asta.de aia erai asa zambitoare azi dimineata?asta era surpriza?trebuia sa spui ca nu e una placuta.CURSEEEEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS SS!dar totusi,am un adversar pe masura.si multumesc de voturi. :lol:
Old 14 Mar 2004, 14:44   #126
Nightwane
SadoMasoChrist

Nightwane

it is i who is voting for freak on a leash for it is my vote that was cast for him by me who voted for freak on a leash. (this was my bad imitation of Mojo Jojo )
Old 14 Mar 2004, 15:07   #127
Danica
Guru

Danica

Originally Posted by Demona:
Oppppppppa! Prevad un deathmatch gen eu cu Evanescence? Sa fie de data asta Danica versus notorious! Yeah! I like this place more and more! notoriuous sun-o shi spune-ne ce s-a intamplat. Danica..fii pe faza...

mereu sunt pe faza!! :evil: :evil: :evil: ..mi-am pregatit shi barda! :wink: din pacate Notorious e tocmai la tulcea..deci deathmatch exclus (cel putin temporal :evil: )dar in caz de mortal kombat ..pot shi eu sa-l "imprumut " pe Freak_on_a_leash??(caruia ii dau shi un vot in acest meci ....4 future collaborations :wink: )
Old 14 Mar 2004, 17:30   #128
BeNnY
Guru

BeNnY

Freak_on_the_freakin_Leash
Old 14 Mar 2004, 20:27   #129
notorious
NBK

notorious

Quote:
Trimis: D Mar 14, 2004 12:43 am Titlul subiectului:

--------------------------------------------------------------------------------

notorious a scris:
ah, ce asteptam sa sari cu barda, danica! mai usor cu foliculina, danica! asta ca sfat general, nerautacios (ok, poate putin rautacios).

ti-ashi spune shi eu mai ushor cu testoteronul...dar nu cred ca e cazul mey Junior !!shi doar incercam sa te indrum ..cinefilul lui mamica ..nu te mai agita cand nu e cazul?ok?Suna-ma cand o sa cresti mare!

danica, nu te mai comporta ca o adolescenta nevrotica si isterica, pt ca de faci de cacao de fata cu intreg forumul. daca te comporti asa si-n viata de toate zilele, or sa te lapideze oamenii in strada. la film esti cam tranta (parerea mea subiectiva), in schimb la misto-uri infantile esti prima.

hai, du-te acasa, ca-i prea tarziu si nu mai polua topic-ul. sa fii matur inseamna sa mai si dai de la tine, nu sa sari mereu ca un isteric.

iar, daca te prinzi (si sunt curios in privinta asta), mesajul meu are un scop demonstrativ.

p.s.: inainte sa votez, cine dracu'-i mojo-jojo ala????????
Old 14 Mar 2004, 20:52   #130
BeNnY
Guru

BeNnY

Unul din the bad guys care apar intr-un regular basis in Powerpuff Girls pe Cartoon Network (care, apropo, a decazut de necrezut! Faptul ca romanii au dublat toate alea brought IT SOOOOO DOWN! Nici eu nu ma mai uit de cand s-au bagat romanii.... :roll: )
Old 14 Mar 2004, 22:03   #131
Danica
Guru

Danica

[quote="notorious"]
Quote:
Trimis: D Mar 14, 2004 12:43 am Titlul subiectului:

--------------------------------------------------------------------------------

notorious a scris:
ah, ce asteptam sa sari cu barda, danica! mai usor cu foliculina, danica! asta ca sfat general, nerautacios (ok, poate putin rautacios).

ti-ashi spune shi eu mai ushor cu testoteronul...dar nu cred ca e cazul mey Junior !!shi doar incercam sa te indrum ..cinefilul lui mamica ..nu te mai agita cand nu e cazul?ok?Suna-ma cand o sa cresti mare!

singurul adolescent nervrotic d p aici eshti tu!ok?ti-am zis sa -mi scrii cand o sa te comporti ca un om matur !shi apropo de mishto-uri infantile..."
ah, ce asteptam sa sari cu barda, danica! mai usor cu foliculina, danica! asta ca sfat general, nerautacios (ok, poate putin rautacios). "GET A LIFE NOTORIOUS!!!!!iar daca nu ai simtul umorului ...tu o sa fii lapidat in strada!!NU TE MAI PLANGE ATATA !!FII BARBAT CA MAINE POIMAINE o sa ai 18 ani ,.....deci poarta-te ca atare! :wink:
Old 15 Mar 2004, 08:54   #132
emanuel
Maestrul

emanuel

Send a message via Yahoo to emanuel
Deci votez cu Freak, pe care abia astept sa-l cunosc!
Pe Mojo-Jojo... etc sau cum l-o mai chema nu-l cunosc, si nici nu-mi place Powerpuff Girls (sorry Andreea!).
emanuel is offline   sendpm.gif
Old 15 Mar 2004, 10:03   #133
raptor
Leprechaun

raptor

Si eu dau un freak.

http://www.youtube.com/watch?v=81bQJGafcjU
raptor is offline   sendpm.gif
Old 15 Mar 2004, 14:55   #134
Demona
your Worst Nightmare

Demona

Wooooah! Statzi sa-i dau telefon sa-i zic ca are deja 8 voturi shi ca cashtiga impotriva lui Mojo-Jojo!

(*) Deci sa recapitulam...in meciul anterior Leonardu` nost` autohton l-a batut la 0 pe Leonardu` hollywoodian! Nu`sh cu cat, ca n-am mai numarat, da` a luat-o in freza Leo-Neo! :lol:

(*) In meciul actual, Big-eyes-Freak conduce cu 8 - 0 pe Big-brain-Mojo! :lol:
Old 15 Mar 2004, 14:58   #135
Demona
your Worst Nightmare

Demona

Originally Posted by emanuel:
Pe Mojo-Jojo... etc sau cum l-o mai chema nu-l cunosc, si nici nu-mi place Powerpuff Girls (sorry Andreea!).

Sorry for what exactly emanuel? Ca nu itzi plac Powerpuff Girls? :lol:
Old 15 Mar 2004, 15:00   #136
emanuel
Maestrul

emanuel

Exactly!
Old 15 Mar 2004, 15:03   #137
Demona
your Worst Nightmare

Demona

Originally Posted by emanuel:
Exactly!

C`mon dude! No need to say sorry for that! Freak is the big Mojo fan..not me! :lol:
Old 15 Mar 2004, 15:04   #138
emanuel
Maestrul

emanuel

Aha, atunci e ok! Am inteles.
Old 15 Mar 2004, 15:07   #139
Undomiel
Senior

Undomiel

demona,ala chiar e freak on a leash?super tipul!are votul meu!e 9-0 pentru freak?de ce isi zice freak?nu pare deloc!trebuia sa isi zica cutie!
Old 15 Mar 2004, 15:23   #140
Demona
your Worst Nightmare

Demona

Originally Posted by Undomiel:
demona,ala chiar e freak on a leash?super tipul!are votul meu!e 9-0 pentru freak?de ce isi zice freak?nu pare deloc!trebuia sa isi zica cutie!

Hehehe! I know...Shi eu am ocazia sa-l vad "cand vor mushchii mei". But beware girls! He is taken...Nu de mine...de sotzia lui! :lol: He's married!

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules