![]() |
Best Male Cinemagia vs Best Male Hollywood
So, dupa cum multzi au constat s-a inceput un meci cu staturile noastre forumiste cu cele Hollywoodiene. Primul meci este dedicatzie speciala celor mai celebrii Hobbitzi dintre noi: Unicului Neobitt a.k.a. TLD shi Frodo a.k.a Elijah Wood.
Let the games begin!!! Votul meu merge la Neobbit...deci e 1 - 0 pt hobbitul mioritic! ;) |
Re: Best Male Cinemagia vs Best Male Hollywood
Originally Posted by Demona:
Parca-s fi mioriticul ciobanesc :lol: Oricum eu tot cred ca TLD asta e dubios... Si vad un alt infractor in spate acolo in poza... Asigurati-va spateel ca e periculosi astia ep aici! Sa vedem unde duce jocul asta! :P dak tot mi-am adus aminte de reloaded! ;) P.s: sforta ma atrage spre elaidja lemn ala... sau o fi inelu lui ala pretios... :roll: |
Si de la mine inca unul pentru Spiritul Sistemului.
TLD! |
2 - 0 pentru Hobbitul Mioritic alias The TLD-Neobbit... ;) Atatea nume ii dau ca in curand o sa uite cum il cheama sau o sa fie nevoit sa ishi dezvolte o personalitate multipla...;) Hang on kid! The game is not over...
|
TLD!
|
3 - 0...uhmm...e destul de bine sa te ocupi de un meci din asta...Neobbitule...hai ca itzi faci loc la Hollywood! ;)
|
Vot pt Razvan - TLD - Neobitt - The real Hobbit .... whatever! :lol:
|
Originally Posted by Demona:
|
Bai tu esti Gollum sau Neobitt? Dar cum vine asta? Neobitt? Esti un Hobbit care poate sa faca Matrix shit? How high can you jump?
|
Originally Posted by BeNnY:
|
Eu votez TLD... Celalat mi se pare cam gay... Si e scund :P , ar trebui batut!
|
si eu tot pe TLD
|
eu ma votez pe mine :P :P
|
Eu il votez pe elijah...no hard feelings,right? :roll: Adik ma scapi si pe mine din matrice cand o sa vina vremea,nu?
Cand ai concurenta victoria e mai frumoasa. (*) |
Originally Posted by raptor:
Mai exista si unele anomalii in matrice se pare! :evil: Meci castigat la 0 nici nu credeam ca o sa scot! :P Oricum fara inelus nenea elaidja vad ca nu prea are putere! Hai ca sa-l imit pe smith: "Muhahahahahahaha!" P.S: Ii las demonei placerea de a anunta scorul! :P |
6 - 1 pentru Neobbitul nostru shi din partea narcisistului Nightwane, o abtzinere... ;) Go Neobbit! Go! ;)
|
i'm pretty...pretty i say!! PRETTY!!!! I'm precioussssss!!! Hugable, lovable...sweeeeet...
ok hai fie..un vot pt. TLD :P |
Originally Posted by Nightwane:
Cum sa-ti multumesc ca ti-am distras atentia de la tine, pt asa un hobbit amarat?! :P :lol: |
Si la cat o sa castigi nene Neobitt ? :lol:
|
Originally Posted by TLD:
Lasa mah k asa e mai veridic!N-o sa fie suspiciuni de blat! :wink: :D |
All times are GMT +2. The time now is 08:10. |