Go Back   Cinemagia Forum > De toate pentru toti > Cafenea

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 21 Jan 2012, 12:32   #61
Cristina_
Guru

Cristina_

Daca tot suntem la subiectul proteste, chiar nimeni nu se sesizeaza impotriva lui Tiriac care macelareste sute de porci mistreti?? De ce nu face acest lucru in alta tara?
Cristina_ is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 21 Jan 2012, 13:28   #62
SakuraBlack90
Junior

SakuraBlack90

Originally Posted by Chambord:
A propos de unguri, nu vreau sa pun paie pe foc si sunt contra generalizarii ca toti ungurii trebuie luati la pl, dar s-a mai luat vreo masura cu idiotii aia din echipa nationala de hochei (juniori) a Romaniei care au cantat imnul Ungariei si l-au batut pe singurul etnic roman din echipa ? Pe moaca alora merita scris ceva cu spray-ul, nu pe o statuie.

Trebuiau lasati in Ungaria daca tot isi iubesc tara asa de mult . Iar pentru ceilalti patrioti sa facem cheta sa le dam si lor bilete gratuite de avion spre Budapesta .
Sa nu incepeti iar ca aberez . Francezii asa fac cu tiganii "nostrii" si UE nu este impotriva . Ei nu accepta decat sclavi si slugi(cazul meu) in UE .
Am un "prieten"(sper sa nu intre pe acest forum) care chiar vrea cetatenie si s-ar bucura nespus mai ales daca ar primi si un bilet gratuit .

Originally Posted by Cristina_:
Daca tot suntem la subiectul proteste, chiar nimeni nu se sesizeaza impotriva lui Tiriac care macelareste sute de porci mistreti?? De ce nu face acest lucru in alta tara?
Pentru ca Romania este singura tara UE care permitea asta . In plus la noi sunt si mai ieftini ....

Imi place ca toata lumea a inceput sa protesteze impotriva tuturor politicienilor . In sfarsit !!!

EDIT
Observati jos in partea dreapta un protestatar adevarat . Are o perna dar doarme tot in zapada

http://www.flickr.com/photos/7491412...in/photostream

Last edited by SakuraBlack90 : 21 Jan 2012 at 15:11.
SakuraBlack90 is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 21 Jan 2012, 15:34   #63
ghost90
Guru

ghost90

Quote:
Trebuiau lasati in Ungaria daca tot isi iubesc tara asa de mult . Iar pentru ceilalti patrioti sa facem cheta sa le dam si lor bilete gratuite de avion spre Budapesta

Tu crezi ca ii primesc ungurii de dincolo?Ii trateaza ca pe niste tigani.Chiar stiu o familie din Cluj care a plecat in Budapesta,dar s-a intors dupa cateva luni pentru ca nu mai suportau sa fie bataia de joc a ungurilor de peste granita.
ghost90 is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 23 Jan 2012, 20:10   #64
ghost90
Guru

ghost90

http://www.youtube.com/watch?v=0BlqUWqMH2w

Pe astia ii ancheteaza cineva?Ii trage cineva la raspundere?
ghost90 is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 06 Feb 2012, 09:40   #65
iiii
cu 4 de i

iiii

Si a cazut si guvernul Boc!!!!
Old 06 Feb 2012, 09:59   #66
Liviu-
Film Dissection

Liviu-

Sigur din cauza protestelor
Liviu- is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 06 Feb 2012, 10:07   #67
Chambord
x

Chambord

Nasol ca nu mai avem contra cui striga acuma. Ma gandesc cu groaza la momentul cand o sa plece si Basescu si Antena 3 va fi nevoita sa-si intrerupa emisia pe motiv de lipsa obiectului muncii.
Chambord is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 06 Feb 2012, 11:22   #68
iiii
cu 4 de i

iiii

pai e simplu... protestatarii o sa aiba o mica bucurie... o sa creada ca din cauza protestelor lor a cazut guvernu boc.... or sa treaca 2-3-4 luni... si apoi se muta iar la universitate cu pancarte noi, cu jos antonescu, jos ponta...
Old 06 Feb 2012, 12:31   #69
zgubi
Veteran

zgubi

Eu cred ca plecarea lui Boc va fi doar praf in ochi pt poporul roman (pt ca intr-adevar Boc a plecat dar Base n-o sa se desprinda de scaun prea curand).Din nefericire pt noi Base cunoaste foarte bine mutarile si trage in favoarea lui niste sfori cu consecinte groaznice pt tarisoara asta.

Intr-o alta ordine de idei,Antena 3 nu se va inchide ci isi va continua seria de dezbateri penibile.Gadea are oameni pregatiti cu care sa vorbeasca pt ca daca ar fi doar el la trei vorbe si patru prostii pe care le scoate nu s-ar mai uita nimeni.
zgubi is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 06 Feb 2012, 13:11   #70
vave
cu v mic

vave

Toate se leagă... parcă văd ca acum Boc va (re)candida la primăria Cluj. De aia a trebuit Apostu să facă loc.

Ce ți-e și cu paranoia asta!
Old 06 Feb 2012, 13:25   #71
zgubi
Veteran

zgubi

Sau poate doreste sa ramana la Catedra de Drept ca sa mai invete studentii alte enormitati a la Boc
Oricum,tot ce prezinta astia la tv sunt doar informatii brute,nefinisate.Problemele au mult mai multe substraturi care trebuie luate in considerare.
Sunt atat de multe variante de luat in calcul de te doare creierul
zgubi is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 06 Feb 2012, 13:49   #72
iiii
cu 4 de i

iiii

1. sunt sigur ca boc v-a pleca la cluj

2. daca , candideaza la primaria Cluj-Napoca... si lumea il voteaza si iese primar, nu o sa fie de bine.

3. daca revine la catedra.... ce poti invata generatiile urmatoare? despre esecurile tale sau despre cum un tata ciocneste oul de paste in capul fiului ( direct la TV ) .

si acum... sa vedem cine o sa fie numit prim ministru, si cu ce sleahta de hoti vine dupa el.
Old 06 Feb 2012, 16:05   #73
Cristina_
Guru

Cristina_

politicienii=bunch of scumbags
Cristina_ is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 06 Feb 2012, 16:52   #74
redmen
Old School Hollywood

redmen

Elena Udrea premier.The show must go on!
Old 06 Feb 2012, 18:11   #75
bremen1980
Guru

bremen1980

Stai ca la ora 20:00 o sa scoata Base din palarie un nou Boculet .
bremen1980 is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 06 Feb 2012, 19:21   #76
aniela07
Guru

aniela07

Avand in vedere ca eu si primul ministru am fost la acelasi liceu (adica suntem buddies, ce mai...) nu il voi pomeni in protestele mele stradale pe urmatoarea luna.
Am decis: saptamana asta protestez impotriva ACTA.
aniela07 is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 06 Feb 2012, 20:40   #77
iiii
cu 4 de i

iiii

aniela draga mea... aici e topic de proteste actuale, deci , cred ca ai voie sa protestezi despre ce vrei tu.... evident

@redmen, sa sti ca si eu ma gandeam la madam din plescoi, dar uite ca nu a fost sa fie dansa....
Old 06 Feb 2012, 21:44   #78
aniela07
Guru

aniela07

aaaa. trebuie sa protestez chiar aici aici aici? nuuu. pentru ACTA ma duc sambata in piata. acum strang idei de pancarta. virtual nu protestez decat pe FB ca e mai amuzant.
aniela07 is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 06 Feb 2012, 21:51   #79
iiii
cu 4 de i

iiii

am inteles am inteles
waleooo daca nu mi-au bubuit facebooku toti cu mesaje anti acta, sau mesaje, caricaturi etc impotriva noului prim ministru ungureanu....
Old 06 Feb 2012, 22:27   #80
SakuraBlack90
Junior

SakuraBlack90

impotriva acta puteti protesta aici

pe facebook nu stiu daca are efect , nu am cont acolo

@aniela07 Cum era Boc in liceu ? Nu ma refer la inaltime
SakuraBlack90 is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search