Go Back   Cinemagia Forum > De toate pentru toti > Cafenea

View Poll Results: Echipa De Forbal Favorita ?
Steaua 74 38.34%
Dinamo 31 16.06%
Rapid 13 6.74%
Cfr Cluj 9 4.66%
Unirea Urziceni 1 0.52%
Fc Vaslui 4 2.07%
Poli Timisoara 9 4.66%
Universitatea Craiova 12 6.22%
I Don't Love Footbal ! 32 16.58%
Doar din strainatate ( Barca , Real , Manchester etc ) 39 20.21%
Multiple Choice Poll. Voters: 193. You may not vote on this poll

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 27 Jun 2004, 22:38   #681
MinRep
Legend

MinRep

Send a message via Yahoo to MinRep
Deci, Danemarca pleaca acasa, invinsa cu 3 la 0 (va spun eu care e secretul: Urs Meier a fost doar arbitru de rezerva ). Oricum, randament 100% pentru Cehia la turneul asta final si pentru ea urmeaza o semi-finala teoretic simpla, cu Grecia, care a aratat totusi ca poate produce cele mai mari surprize.

Otherwise, intram in pauza, pentru doua zile... Ne vedem miercuri...
MinRep is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 27 Jun 2004, 23:00   #682
Ionutz55
Guru

Ionutz55

Send a message via Yahoo to Ionutz55
normal ca am puso, dar nu numai cu olandezi ci mai mult cu cehii
se pare ca nordic victory sa terminat prea repede si ambele echipe au plecat acasa
pai sa zicem asa Cehia-Grecia 1 fara discutzi iar Portugalia-Olanda 1
nu cred ca vor reusi olandezi sau grecii sa creeze vreo surpriza
Old 27 Jun 2004, 23:15   #683
BeNnY
Guru

BeNnY

Eu vroiam finala Grecia - Cehia... Dar fie si Portugalia - Cehia ...
Old 27 Jun 2004, 23:18   #684
Ionutz55
Guru

Ionutz55

ar fi ceva sa ajunga grecia in finala, dar nu va putea juca cu cehia ci va juca cu portugalia sau olanda
sincer nu vreau ca grecii sa mearga mai departe pt ca pur si simplu nu joaca
P.S. sunt sigur ca pavel nedved va mai lua un cartonas galben cu grecii si va rata finala la fel ca anul trecut in cl
cartonasul va fi evitat parerea mea doar daca nedved nu va juca, ceea ce e greu de crezut
Old 27 Jun 2004, 23:58   #685
ricutza
Babyface Killer

ricutza

Send a message via ICQ to ricutza Send a message via MSN to ricutza Send a message via Yahoo to ricutza
era de asteptat ca cehia sa bata danemarca....sunt curioasa dca cehii vor reusi s atreaca de greci...in nod normal nu cred ca ar trebui s aaiba prea mari probleme cu ei, dar asa m-am gandit si atunci cand grecii au jucat cu portughezii, apoi cu spaniolii si intr-un final cu francezii...
interesant e ca in semifinale au ramas doar echipe din doua grupe!
Old 27 Jun 2004, 23:59   #686
M_olecula
Guru

M_olecula

Originally Posted by Ionutz55:
normal ca am puso, dar nu numai cu olandezi ci mai mult cu cehii
se pare ca nordic victory sa terminat prea repede si ambele echipe au plecat acasa
pai sa zicem asa Cehia-Grecia 1 fara discutzi iar Portugalia-Olanda 1
nu cred ca vor reusi olandezi sau grecii sa creeze vreo surpriza

Frate tu vezi victoria Olandei ca pe o surpirza ? Stii ce e surpriza ? Calificarea Portugaliei in sferturi , voi nu vedeti ca in toate meciurile au avut MAREEEE noroc ????? Nici nu meritau sa iasa din grupe , daca nu era Ronaldo si Carvallo in echipa lor nici pe ursi nu-i bateau !!!!
Olanda e de 30 de ori mai titrata ca Portugalia... nu stiai ca ei nu nu au palmares ?????????????????????????????????????????????
M_olecula is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 28 Jun 2004, 00:00   #687
M_olecula
Guru

M_olecula

RUSI , sorry !!!!!!!!!!
Old 28 Jun 2004, 00:04   #688
Pinky
Guru

Pinky

Originally Posted by M_olecula:
Olanda e de 30 de ori mai titrata ca Portugalia... nu stiai ca ei nu nu au palmares ?????????????????????????????????????????????

In momentul asta nu mai conteaza palmaresul! Nu vezi ca echipele cu palmares deja au plecat acasa?
Old 28 Jun 2004, 00:07   #689
Ionutz55
Guru

Ionutz55

ce gandire de kkt potzi sa ai
auzi ia spunemi si mie ce palmares au greci?, dar francezi daca tot stii atat fotbal
o echipa fara palmares a invins franta care este campioana mondiala si europeana poate chiar de mai multe ori, dar nu stiu sigur
ia spune ce palamares are germania?, dar letonia? si uite ca au facut egal
niciodata sa nu gandesti asa in fotbal
mai vrei exemple? ia uite aici: real vs. monaco, milan vs. deportivo, juve vs. deportivo
echipe fara palmares creeaza surprize mereusi tocmai asta este frumusetea fotbalului
sa vezi tu ca final va fi portughalia-cehia
Old 28 Jun 2004, 00:08   #690
M_olecula
Guru

M_olecula

Originally Posted by Pinky:
In momentul asta nu mai conteaza palmaresul! Nu vezi ca echipele cu palmares deja au plecat acasa?

Nu toate , au ramas Cehia (care si ea are palmares) si Olanda !
Stiu ca acum nu mai conteaza atat de mult palmaresul dar eu mor pe portughezii astia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Old 28 Jun 2004, 00:09   #691
ricutza
Babyface Killer

ricutza

Send a message via ICQ to ricutza Send a message via MSN to ricutza Send a message via Yahoo to ricutza
mie nu mi se pare ca Portugalia are o echipa atat de proasta asa cum zici tu si nici nu mi se pare ca au castigat meciurile numai pe baza de noroc...adica in meciul meciul cu anglia l-au catigat dupa ce portarul a aparat o lovitura de la 11 m, lucru pe care James nu a reusit sa-l faca....toata lumea vorbeste de golul pe care Urs Meyer l-a anulat englezilor dar nu zice nimnei nimic de golul portughezilor care a fost anulat pe motiv ca mingea fusese respinsa de pe linia portii....ca sa nu mai vorbim ca portughezii n-au avut chiar o grupa usora...adica toata lume credea asta la inceput dar s-a dovedit ca grecia s-a descurcat super bine....macar in meciul Anglia-Portugalia s-au inscris si goluri spre deosebire de Olanda-Suedia...unde mai pui ca Suedia e totusi o echipa mai slaba decat Anglia...
asa ca din punctul meu de vedere nu cred ca portughezii nu ar merita sa treaca si de Olanda....
Old 28 Jun 2004, 00:10   #692
Pinky
Guru

Pinky

Calm down si ia o pauza de 2 zile .
Old 28 Jun 2004, 00:11   #693
M_olecula
Guru

M_olecula

ce gandire de kkt potzi sa ai
auzi ia spunemi si mie ce palmares au greci?, dar francezi daca tot stii atat fotbal
o echipa fara palmares a invins franta care este campioana mondiala si europeana poate chiar de mai multe ori, dar nu stiu sigur
ia spune ce palamares are germania?, dar letonia? si uite ca au facut egal
niciodata sa nu gandesti asa in fotbal
mai vrei exemple? ia uite aici: real vs. monaco, milan vs. deportivo, juve vs. deportivo
echipe fara palmares creeaza surprize mereusi tocmai asta este frumusetea fotbalului
sa vezi tu ca final va fi portughalia-cehia

Eu am gandire de kkt ?? In plus era vorba de palmaresul portughezilor care au ajuns aici cu mult noroc , eu aici vroiam sa bat !!!!!!!!! Stai linistit ca , cred ca ma pricep mai bine ca tine la fotbal si iti garantez asta !!!
Old 28 Jun 2004, 00:15   #694
Ionutz55
Guru

Ionutz55

portugalia va fi sigurin finala si pe merit, cu toate ca totzi spun ca este echipa gazda si e ajutata de arbitri, dar nu este adevarat
in meciul anglia-portugalia englezi sau aparat in continuu iar portugalia a atacat mereu si din cauza asta au si egalat, au inscris in prelungiri si au castigat
dar sti de ce m. o? pt ca portugalia a avut tupeu si la scos pe figo si jocul a capatat viteza, dar anglia la pastrat pe beckam care nu a facut nimic tot turneul si din aceasta cauza anglia a reusit un al doilea eseu transformat de beckam, dupa ce in alt meci tot beckam a reusit un eseu mai ceva ca la rugby :lol:
Old 28 Jun 2004, 00:16   #695
M_olecula
Guru

M_olecula

Originally Posted by ricutza:
mie nu mi se pare ca Portugalia are o echipa atat de proasta asa cum zici tu si nici nu mi se pare ca au castigat meciurile numai pe baza de noroc...adica in meciul meciul cu anglia l-au catigat dupa ce portarul a aparat o lovitura de la 11 m, lucru pe care James nu a reusit sa-l faca....toata lumea vorbeste de golul pe care Urs Meyer l-a anulat englezilor dar nu zice nimnei nimic de golul portughezilor care a fost anulat pe motiv ca mingea fusese respinsa de pe linia portii....ca sa nu mai vorbim ca portughezii n-au avut chiar o grupa usora...adica toata lume credea asta la inceput dar s-a dovedit ca grecia s-a descurcat super bine....macar in meciul Anglia-Portugalia s-au inscris si goluri spre deosebire de Olanda-Suedia...unde mai pui ca Suedia e totusi o echipa mai slaba decat Anglia...
asa ca din punctul meu de vedere nu cred ca portughezii nu ar merita sa treaca si de Olanda....

Nu au deloc echipa proasta... luand bataie de la greci , chinuindu-se mai mult de o ora sa marheze in poarta rusilor si cu Spania dand gol , la fel , dupa multe chinuri . Daca nici cu Anglia nu au avut noroc atunci ce mai poate fii numit noroc... si vezi ca golul englezilor din finalul partidei anulat a fost perfect valabil , nu a fost nici un fault la portar !!!!!!!!!!
Old 28 Jun 2004, 00:19   #696
M_olecula
Guru

M_olecula

[quote="Ionutz55"]portugalia va fi sigurin finala si pe merit

PE MERIT ???????????????????????????????
Frate nu stiu cum vezi tu acest merit !!!!! Daca meritau sa ajunga in finala bateau pe greci , nu se mai chinuiau cu rusii si nici cu spaniolii si cu Anglia nu mai ajungeau la penalty-uri ??????? Intelegi ? Asta inseamna merit !!

Merit are Cehia care a batut toate echipele din grupa si pe nemti cu rezervele !!!! Asa ca nu mai spune tu de merit !!!!!!
Old 28 Jun 2004, 00:22   #697
Ionutz55
Guru

Ionutz55

tu esti chiar dus...
am negat eu meritele cehiei?
pana acum vb de olandezi care au jucat ca un kkt pana acum si acum vb de cehi, nu vezi ma ca vorbesti aiurea in necunostinata de cauza
Old 28 Jun 2004, 00:26   #698
M_olecula
Guru

M_olecula

tu esti chiar dus...
am negat eu meritele cehiei?
pana acum vb de olandezi care au jucat ca un kkt pana acum si acum vb de cehi, nu vezi ma ca vorbesti aiurea in necunostinata de cauza

Doamne ce prost esti frate... eu ti-am dat exemplu cine merita sa mearga mai departe sau sa ajunga si in finala , a fost doar UN EXEMPLU parcursul Cehiei dar dandu-ti seama ai scris mai sus aratandu-ti neputinta !!!!!!!

Man esti penibil !!!!
Old 28 Jun 2004, 00:32   #699
Ionutz55
Guru

Ionutz55

Quote:

taci ma din gura, uitate si tu ce ai putut sa scrii mai sus, cum ai putut sa gandesti, tu iei echipele dupa palmares si vii aici si vb?
mai penibil esti tu decat mine, esti total pe dinafara
auzi la el palmares?, dute la gara, pt ca acest topic nu e de tine
[/quote]
Old 28 Jun 2004, 00:41   #700
M_olecula
Guru

M_olecula

taci ma din gura, uitate si tu ce ai putut sa scrii mai sus, cum ai putut sa gandesti, tu iei echipele dupa palmares si vii aici si vb?
mai penibil esti tu decat mine, esti total pe dinafara
auzi la el palmares?, dute la gara, pt ca acest topic nu e de tine
[/quote]

Prietene era o simpla constatarea faza cu palmaresul pentru ca mie nu imi place echipa Portugaliei !!!!

Tu nu esti in masura sa-mi zici mie ca aici nu e de mine... Ai stat nopti nedormite pentru echipa preferata ? Te-ai batut cu lumea pentru echipa preferata ? Ai luat amenzi pentru ea ? Ai mers sute de kilometri pt o echipa ? Ai plecat de acasa cu zilele pt echipa ? Ai luat bataie de la gabori pt ea ? NU CRED

Asa ca taci dreaqu din gura si nu ma invata tu pe mine ce e fotbalul !!!!!!
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules