|
|
#4381 |
|
Guru
|
|
|
|
#4382 |
|
Junior
|
|
|
|
#4383 |
|
Snob Elitist
|
|
|
|
#4384 |
|
Scorpia cinefiscalitatii
|
|
|
|
|
|
|
#4385 |
|
Snob Elitist
|
|
|
|
#4386 |
|
Snob Elitist
|
|
|
|
#4387 |
|
Scorpia cinefiscalitatii
|
|
|
|
|
|
|
#4388 |
|
Snob Elitist
|
|
|
|
#4389 |
|
Guru
|
Last edited by bremen1980 : 20 Mar 2013 at 12:15. |
|
|
|
|
|
#4390 |
|
Scorpia cinefiscalitatii
|
Last edited by rvn : 25 Mar 2013 at 15:40. |
|
|
|
|
|
#4391 |
|
Guru
|
|
|
|
|
|
|
#4392 |
|
Guru
|
"Bravery is by far the kindest word for stupidity." Last edited by anaemona : 01 Apr 2013 at 21:27. |
|
|
|
|
|
#4393 |
|
Guru
|
|
|
|
|
|
|
#4394 |
|
Guru
|
|
|
|
#4395 |
|
Guru
|
Last edited by ghost90 : 02 Apr 2013 at 08:03. |
|
|
|
|
|
#4396 |
|
Guru
|
|
|
|
#4397 |
|
Guru
|
Last edited by bremen1980 : 04 Apr 2013 at 18:51. |
|
|
|
|
|
#4398 |
|
Film Dissection
|
|
|
|
|
|
|
#4399 |
|
Senior
|
|
|
|
|
|
|
#4400 |
|
Guru
|
|
![]() |
«
Previous Thread
|
Next Thread
»
| Thread Tools | Search this Thread |
|
|
All times are GMT +2. The time now is 14:30.

Charles, se pare ca noi vorbeam de filme diferite weekendul trecut. Nu literally, of course, dar memoria mi-a jucat feste cu voluptate. Cand l-am ‘incercat’ initial, l-am abandonat pentru ca imi deraiase subtitrarea la al doilea CD, nu pentru ca ar fi fost chiar atat de insuportabil. Nemultumiri au existat, dar daca nu surveneau problemele tehnice rezistam pana la finish, cu siguranta. Also, e mult mai putina actiune decat imi convenea mie sa-mi amintesc. Chiar am re-realizat acum ce provocator se deschidea, si asta intr-un stil artsy, subtil – ma refer la scena cu plaja de nudisti. Episodul exploatativ-exploziv de care ma plangeam acum mi se pare indispensabil in a inchide cercul logic ce subintinde fenomenologia perturbatiilor socio-politice generate de banda B-M. Era util sa contemplam abuzul de forta al autoritatilor filo-imperialiste pentru a simpatiza (justificat) mai usor cu activitatile factiunilor disidente. De asemenea, replicile de o ostilitate visceral si virulenta ale acestora trebuiau ilustrate cat mai grafic, daca se dorea o determinare cat mai complexa si riguroasa a parametrilor de functionare a miscarii anti-fasciste. Iar daca tot vorbeam de subtexte data trecuta… De neuitat scena in care un tanar recrut proaspat pripasit in barlogul revolutionarilor marxisti aterizeaza in cada alaturi de ‘prima doamna’ (la invitatia acesteia). Sigur, asta nu ar fi valorat nimic daca nu am fi avut parte si de spectacolul reactiei Lui la descoperirea starii de fapt. In ciuda temeinicelor noastre asteptari, ne este livrat gestul suprem de devotament fata de idealul comunist… totul (meta-)decantandu-se intr-o mostra de insinuatie ideologica antologic de comica. Nu e cu mult mai prejos, desigur, nici generozitatea darza cu care Herr Baader renunta chiar si la geaca de pe dansul in reactie la interesul admirativ manifestat de sub-tovarasul sau oropsit, inainte de a iesi din scena . [Ah, dar incontestabil, meritul primordial al filmului ramane ca-l pune pe Bob Dylan pe genericul final.
] 

.Scenele cu moartea cainelui, nu-i mai tin exact minte numele, si cea cu Marcus care "viziteaza" familia lui Theo aduc o veridicitate incontestabila filmului, probabil ca nu ca unele momente din Festen, dar bate pe undeva pe acolo.Lasse Fogelstrom a fost excelent, Annika Wedderkopp in rolul Klarei ( parca asta era numele personajului interpretat de fetita, nu? ), nu stiu daca ar avea cineva sa-i reproseze ceva , jos palaria, dar cireasa de pe tort ramane Mikkelsen, he was above all.Un plus evident ar fi lipsa de clisee, stereotipuri si melodrama ieftina, tipica filmelor cheesy and shit de la Hollywood.
. Avem insa un elicopter american care cade de pe un trailer semn ca Rambo a filmat razboiul prin alte parti nu in tara unde crevetii te fac fast & furious 

n-am idee cum a fost clasificat pe imdb de ex.