Go Back   Cinemagia Forum > Totul despre filme > Premii, festivaluri

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 15 Jan 2008, 13:43   #21
gheorghe orban si baba
Senior

gheorghe orban si baba

foarte prost palmaresul globurilor. si nu neaparat pt. 432, cat pt ignorarea lui philip seymour hoffman, in cel mai bun an al carierei! la fel, atonement nu merita nici macar selectionat - e un film foarte prost, siropos, lipsit de ritm, targetat pt gospodine si first dates at the movies. si asta intr-un an in care au mai aparut 'no country for old men', 'michael clayton', 'before the devil knows you're dead', 'charlie wilson's war', etc.
gheorghe orban si baba is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 15 Jan 2008, 19:55   #22
Ambra Blu
Banned

Ambra Blu

Originally Posted by EgoN:
pe mine ma enerveaza atitudinea celor care se bucura de "insuccesul" lui mungiu, de genu "v-am spus eu ca e un kkt, am avut dreptate!".

Poti sa scoti ghilimelele, deja, pentru ca e un insucces real, nu unul figurat. Si, intr-adevar, ma bucur ca 'nenorocirea' (i.e. 432) lu' Mungiu a ratat Globurile, asa cum va rata si Oscarurile. Vi s-a urcat la cap cu eczema asta de film, de parca ar merita toate premiile din lume. Chiar nu vede nimeni ca regile asta al vostru e in pielea goala?
Ambra Blu is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 15 Jan 2008, 20:35   #23
klein
Guru

klein

Originally Posted by Alex Leo Serban:
NORmal!! da dc n strici placerea d a-l balacari cum s cade p mojicu d schnabel??
vreau si eu sa particip la balacareala. filmului lui cu scafandrul este o farsa cu pretentii, ceea ce e mai rau decat un film prost pur si simplu. nu are nici un fel de feeling artistic ci doar o vointa insistenta de a ne da gata, atitudine care e extrem de pretentioasa mai ales cand figura nu-i reuseste. :sick: nu cred ca se putea alegere mai neinspirata.
cat despre restul premiilor, ma bucur pentru Cotillard, care a fost cam nedreptatita pana acum, in ciuda rolului minunat. si desi imi place Day lewis, sunt prea amorezata de Mortensen care e de-a dreptu genial in ultimul cronenberg
pentru oscaruri mizez in continuare pe persepolis, parca mai in ton cu genul de subiecte si de emotie premiate pana acum.
klein is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 15 Jan 2008, 20:45   #24
vladvaidianu
Senior

vladvaidianu

Quote:
...intr-adevar, ma bucur ca 'nenorocirea' (i.e. 432) lu' Mungiu a ratat Globurile, asa cum va rata si Oscarurile. Vi s-a urcat la cap cu eczema asta de film, de parca ar merita toate premiile din lume. Chiar nu vede nimeni ca regile asta al vostru e in pielea goala?

hm...foarte radical dar ce sa zic... de gustibus non disputatum

din curiozitate te intreb: ti se par celelalte nominalizari mult mai bune? cam cum le-ai ordona tu?
vladvaidianu is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 16 Jan 2008, 10:42   #25
Ambra Blu
Banned

Ambra Blu

no country for old men il bate de la 1000 de ani lumina pe avort.

ps: dupa cum spuneam, avortu' a dat chix si la oscar.
Old 17 Jan 2008, 01:01   #26
vladvaidianu
Senior

vladvaidianu

oh man, no country... e tare. poate cel mai tare pe anul asta dar era pe la alte sectiuni. si oricum mi se pare imposibil sa le pui pe acelasi cantar...sunt soiuri mult prea diferite deci comparatiile mi se par inutile.

dar cred ca din lista aia de la foreign putea trece usor ca cel mai bun. oricum the diving bell e mai mult inghetata de capsuni decat film iar the kite runner e o mishelie penibila.

nici pe mine nu m-a incantat prea tare 432. poate e doar imaginea lui oleg mutu (foarte misto dealtfel) dar prea in continuarea celei din MDL. poate realismul sinistru, poate dialogurile...daca nu stiam ca e filmul lui mungiu as fi jurat ca e al lui puiu.

si cu toate astea daca ma gandesc mai bine filmul e f bun dar la america (spre norocul meu ) se trece VFX mai bine. iar dezamagiti ar trebui sa se linisteasca pt ca oscarurile sunt doar o cina cu "muzica de lift". daca nu le place ce le pui pe masa nu le poti da in cap. e la ei acasa si face ce vrea muschiu' lor. oricum pamantul de roteste pe axa nord/sud si nu pe la/ny.

ambra, dude,
te felicit pt ca lucrezi intr-o cinematografie capabila sa dea filme nominalizate la globuri. daca asta nu reprezinta nimic pt tine, aminteste-ti de vremea in care triunghiul mortii era singurul film produs in romania.
vladvaidianu is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 17 Jan 2008, 11:46   #27
Ambra Blu
Banned

Ambra Blu

Originally Posted by vladvaidianu:
ambra, dude,
te felicit pt ca lucrezi intr-o cinematografie capabila sa dea filme nominalizate la globuri. daca asta nu reprezinta nimic pt tine, aminteste-ti de vremea in care triunghiul mortii era singurul film produs in romania.

man, multumesc. dar, sincer, ceea ce fac eu barely qualifies as working within this award winning system. asa ca nu prea are cum sa ma poleiasca aceasta fericire nationala. cred ca mai bucuros as fi daca ar transfera steaua mai multi jucatori valorosi.
Old 17 Jan 2008, 17:51   #28
PoliFanAthic
Guru

PoliFanAthic

Send a message via ICQ to PoliFanAthic Send a message via AIM to PoliFanAthic Send a message via MSN to PoliFanAthic Send a message via Yahoo to PoliFanAthic
Transfera Jiji ceva valoros cand luam si noi Oscarul si Miss Universe.

P.S. Sau cand ii mai da mafiotul nostru.

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules