Go Back   Cinemagia Forum > Totul despre filme > Acum pe ecrane

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 27 Mar 2006, 11:10   #21
Ambra Blu
Banned

Ambra Blu

Originally Posted by Alex Leo Serban:
pai da, tipic (pt ambra) sa strimbe din nas la un film bun... :lol:

first, ambra dear,....

si totusi, nimic - chez ambra - ...

1. Am selectat pentru dvs una din definitiile lui pasabil, cea care imi sprijina mai bine calificativul: PASÁBIL adj. v. tolerabil. Tolerabil, adica te uiti pina la sfirsit la el, desi casti vazind un cast care sa se miste asa de prost: discutii lungi, din care n-am inteles nimic, parte ca nu ma pricep deloc la matematica, parte ca, oricum, sint sigur ca erau niste popularizari vulgare, livrate cu semnul exclamarii in coada. Cine pula mea se uita la un film cu matematicieni?! Cui ii pasa de matematicieni? Actorii, cu exceptia lui Hopkins (mai bun, totusi in The Human Stain), joaca numai cu stingul. Filmul este sub orice critica, chiar si sub asta a mea.

2. Woody Allen? That self-indulgent daughter-fucker prick?
Ambra Blu is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 27 Mar 2006, 11:17   #22
st3fan
Guru

st3fan

Send a message via Yahoo to st3fan
Originally Posted by Ambra Blu:
Cine p*** mea se uita la un film cu matematicieni?! Cui ii pasa de matematicieni?
mda...
In alta ordine de idei, 'matematica' e un pretext pentru film, cadrul, nu e un film despre matematicieni.no way.
st3fan is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 27 Mar 2006, 16:56   #23
Alex Leo Serban
Guru

Alex Leo Serban

wtf ambro (or spare us the crap!), nu ti-a placut de gwyneth?? :shock:

atunci, fa bine si fa filme cu mashinutze
Alex Leo Serban is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 27 Mar 2006, 17:43   #24
Ambra Blu
Banned

Ambra Blu

Gwyneth a jucat in filmul asta? N-am observat-o, trebuie c-a fost la fel de alba ca ghiersul cu care incerci sa ma tragi de urechea sensibila into liking this piss of shitty drama. Hell, I have a greater liking for Desperate Housewives.
Old 27 Mar 2006, 21:07   #25
Alex Leo Serban
Guru

Alex Leo Serban

whatever.
i think u r just trying to impress.
well, don't try too hard: we already know u r 'special', baby... 8)
Old 27 Mar 2006, 22:04   #26
Ambra Blu
Banned

Ambra Blu

Hehe. I already know I'm fucking special, but this don't make Proof any better. See, I can stay on topic waxing lyrical about films, saying Proof's anything butt. Just another self infatuated drama, playing in minor league. That's all I could gather, over.
Old 28 Mar 2006, 06:34   #27
Alex Leo Serban
Guru

Alex Leo Serban

... de unde se vede k Artistii (regizorii, actorii, dop-istii etc) nu pot fi creditati k 'obiectivi' in materie de filme: au idiosincrazii (respectabile, altminteri!) & nu pot fi ecumenici when it comes to genres, styles & stuff.

slava domnului k nu sint Artist!
Old 28 Mar 2006, 08:57   #28
Bogie
Guru

Bogie

Prost film...numai a matematicieni nu semanau personajele...rockeri matematicieni? un cantec numit "i"? :shock: - penibili...iar Hal spunea numai tampenii..imi aduc aminte de glumitele lui nesarate, tentativa de flirt, in timp ce tatal Catherinei astepta inmormantarea...nu convinge deloc...prefer "A beautiful mind"
Old 28 Mar 2006, 13:13   #29
st3fan
Guru

st3fan

Send a message via Yahoo to st3fan
Originally Posted by Bogie:
numai a matematicieni nu semanau personajele...rockeri matematicieni?
Da, cunosc rockeri matematicieni.
st3fan is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 28 Mar 2006, 13:15   #30
Supastar
Guru

Supastar

Send a message via Yahoo to Supastar
Originally Posted by st3fan:
Originally Posted by Bogie:
numai a matematicieni nu semanau personajele...rockeri matematicieni?
Da, cunosc rockeri matematicieni.

si eu cunosc mult mai multi matematicieni rockeri decat ne-rockeri (care e antonimul de la rocker?:oops: )
Supastar is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 28 Mar 2006, 13:40   #31
Bogie
Guru

Bogie

Hmm...eu ma refeream la formatie, nu la ce asculta...si era un exemplu de superficialitate, intalnita de atatea ori in filme de cacat, cu blonde la 25 de ani savante renumite, cu genii cool care mai scuipa cate o idee fundamentala cand au putin timp liber, printre party-uri si baute cu prietenii etc.
Old 28 Mar 2006, 13:53   #32
Supastar
Guru

Supastar

Send a message via Yahoo to Supastar
good will fukin' huntin' kinda type? :shock:
Supastar is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 28 Mar 2006, 17:30   #33
Alex Leo Serban
Guru

Alex Leo Serban

eu kiar nu inteleg care-i problema lui bogie. ok, nu i-a placut filmu, asta nu e o tragedie - dar de aici si pina la 'nu exista matematicieni asha', 'o tipa de 25 de ani nu poate fi geniu matematic', 'nu exista rockeri matematicieni' samd e cale lunga... oare kiar e nevoie de sondaje & statistici & stuff in state pt a scrie o poveste dspr?? for chrissake, e o fictiune!! adica, a fost o piesa de teatru - care a cunoscut un mare succes btw! - turned into a movie... nu cred k era necesar k autorul ei sa fi facut studii de piata k sa vada daca exista sau nu ce zice bogie k nu exista. ma rog, asta se face indeobste la hollywood - dar asta nu e film hollywoodian, as opposed to 'a beautiful mind'! - si eu credeam k tocmai asta il face mai interesant. sau mai subtil. cu exceptia finalului happyendizat, sincer, eu nu vad 'clisheele' pe care le-a vazut bogie.
daca filmu lui howard nu era bazat pe cazul john nash, ar fi putut spune ac. lucru si dspr el... dar - repet - who cares?
Old 28 Mar 2006, 17:56   #34
Bogie
Guru

Bogie

O fictiune trebuie sa fie credibila in contextul ei.
Ce am spus eu sunt doar mici amanunte care au creat o atmosfera falsa; asa cum a mai spus cineva, e vorba de schematizarea personajelor..ar fi fost mai interesant daca tipa ar fi incercat sa fure munca tatalui; m-am saturat de filme atat de liniare, de previzibile si plictisitoare.
Nu ai vazut cliseele? hmm.....discutiile dintre surori, vanzarea casei, cearta cu Hal care nu o crede, revenirea lui, finalul etc...
Old 28 Mar 2006, 18:01   #35
Ambra Blu
Banned

Ambra Blu

... de unde se vede k Artistii (regizorii, actorii, dop-istii etc)

ALSule, si eu sint la fel de fericit ca dumneata ca nu esti artist (desi ati avut citeva incercari in acest sens, iar anumite rinduri si texte de-ale dumneavoastra dau dovada de o autentica traire literara, un simt al nuantelor si o sensibilitate iesita din comun pentru un critic de film), insa dop-ist se zicea in anii '60. Acum, pe platouri, li se zice simplu - dp.
Old 28 Mar 2006, 18:34   #36
Alex Leo Serban
Guru

Alex Leo Serban

ma rog, am vrut sa fiu amabil - in particular eu zic, de-a dreptu, operator.

iar daca ti se pare k e o coketarie de-a mea kestia cu non-Artistul: wrong again: i feel proud NOT to belong! la citi Artisti & cite Talente massive are tzara asta, i just dont want to be part of that - or any other - crowd
Old 28 Mar 2006, 20:53   #37
Ambra Blu
Banned

Ambra Blu

Grupul Artistului il saluta pre capitanul grupului-celor-care-nu-sint-artisti-deci-nu-nasc-lucrari-artistice-caci-nu-pot-dar-prefera-sa-comenteze-de-pe-margine-vai-ce-descriere-lunga, Alex Leo Serban.
Old 28 Mar 2006, 21:03   #38
Alex Leo Serban
Guru

Alex Leo Serban

mai draga ambra,
thought u knew (me) better than that: nu k nu 'pot', ci k nu vreau, ok? there's too many already on that pasture - si mie-mi repugna multimile. take it as twisted snobbery if u want, but i stand by my choice. (unul din textele mele la care tin cel mai mult se keama 'sterilitate' & it's in praise of non-creativity!)
Old 28 Mar 2006, 21:19   #39
Ambra Blu
Banned

Ambra Blu

Eu zic ca tu nu poti sa faci un film (ex: sa coordonezi o mina de oameni care sa faca ce zici tu, sa montezi, sa filmezi, sa scrii, sa umbli prin locatii). Nu e vorba de nu vreau (ca la literatura) e vorba de nu pot, as in 'nu pot'. Ca, in rest, stii vorbi graiul Literelor si Ideelor, e deja alta chestie.
Old 29 Mar 2006, 00:37   #40
europe_east
Guru

europe_east

eu kiar nu inteleg care-i problema lui bogie. ok, nu i-a placut filmu, asta nu e o tragedie - dar de aici si pina la 'nu exista matematicieni asha', 'o tipa de 25 de ani nu poate fi geniu matematic', 'nu exista rockeri matematicieni' samd e cale lunga... oare kiar e nevoie de sondaje & statistici & stuff in state pt a scrie o poveste dspr?? for chrissake, e o fictiune!! adica, a fost o piesa de teatru - care a cunoscut un mare succes btw! - turned into a movie... nu cred k era necesar k autorul ei sa fi facut studii de piata k sa vada daca exista sau nu ce zice bogie k nu exista. ma rog, asta se face indeobste la hollywood - dar asta nu e film hollywoodian, as opposed to 'a beautiful mind'! - si eu credeam k tocmai asta il face mai interesant. sau mai subtil. cu exceptia finalului happyendizat, sincer, eu nu vad 'clisheele' pe care le-a vazut bogie.
daca filmu lui howard nu era bazat pe cazul john nash, ar fi putut spune ac. lucru si dspr el... dar - repet - who cares?

bogie are dreptate cu unele chestii. e suparator sa vezi cum in good will hunting de eg. ditamai profesorul universitar se lumineaza la fata cand descopera ca, aaaaa, daca simplifici nustiucefractie, atunci, ei da, iese problema. la fel si cu matematica facuta intre pauze de partyuri and so on. e vulgar, cum bine zicea cineva mai sus.

(pe de alta parte, bogie n-ai dreptate, poate nu in ro, dar in alte parti exista si matematicieni care au formatii rock-eu personal cunosc una-- si melodii care se cheama 'i', aveau si grupul de care zic eu ceva asemanator.. asa ca mi-e teama ca se insipra din realitate la faza aia)

plus, sunt pare singura care cred ca gwynneth e nesarata, aici, si in general?
europe_east is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules