Go Back   Cinemagia Forum > Cinemagia Forum > Condica de sugestii si reclamatii

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 15 Apr 2009, 20:52   #341
Dragomara
Banned

Dragomara

Send a message via Yahoo to Dragomara
@ PK - aoleu!

asta e grav!!! iniţial am vrut să zic "nouă nici atât", dar nu ar fi fost onest, mie-mi fuse, şi nu cu mine, şi nu de mine.
nu ruşinea e aci problema, ci conştientizarea faptului că te-ai purtat necorespunzător, şi că pentru tot restul vieţii tale (sic!) ar tb să faci ceva (mai exact, totul) să îndrepţi asta.

Ira furor brevis est! - mânia e scurtă nebunie, după cum bine spune latinu'.
Dragomara is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 15 Apr 2009, 20:54   #342
Pauline Kael
Banned

Pauline Kael

Fah,Dragomaro,du-te fa si joaca-te cu-n dildoi(vibrator e prea mecanic si vulgar).Nu vezi ca nu pricepi nik??
Pauline Kael is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 15 Apr 2009, 20:58   #343
Dragomara
Banned

Dragomara

Thumbs down

Originally Posted by illotempore2002:
Originally Posted by Pitbull:
Ici, nous sommes aux portes de l'Orient, ou tout est pris a la legère.

Ici nous sommes dans les Ferentari unora nu le e aici locul (Pitbull, Corinka Halebardul etc)si nu stiu de ce nu se indeparteaza, dar unele se potrivesc PERFECT aici...nu le-as da acestora din urma acces decat exclusiv in acest topic :w00t:
cap!

Originally Posted by Pauline Kael:
a aparut si curva asta,fazana lu' marx.fa fai scris ca vrei sa ma banneze , tampita draculkui,te-a bagat cineva in seama? la ce ai venit? la ce te bagi?> crezi ca faci o impresie de mare lady ca ai venit tu sa invective in mine? e vizibil ce e vizibil,acum spala-te pe maini ca pillat din pont(vezi wiki).
fai frigido intelectual,care repeti mecanic ce spune tov dr,nu esti in stare sa scrii nici despre un desen animat ceva original...

dar am pomenit eu de tine???? am mentionat numele tau? am zis eu ceva de tine?.....aaaa, cred ca altceva s-a intamplat - te-ai identificat cu cele mentionate mai sus, adica cele care merita sa fie lasate in ferentari. nu-i asa pisi?

curva esti tu pt ca: trimiti poze cu tine goala barbatilor (cred ca jumate din barbatii de aici au poze cu tine goala), eu stiu 3 dintre ei care au aceste poze + ai un amant despre care mi-ai vorbit (by the way, am arhiva) - eu nu pot fi curva pt ca am 25 de ani, sunt absolut libera, nu am nici o obligatie fata de nimeni (spre deosebire de tine care esti maritata cu copii acasa) deci recunosti ca esti curva penala?

stirba esti tu - nu ai dinti in gura si tu esti cea de la care stiu asa ca nu te mai lua de altii

concluzie: faaaaah prapadito (asta e, experiementez si eu o data limbajul tau, it's funny enough) - stai dracu la tine acolo la tzara si viseaza la clipa in care o sa ai posibilitatea sa iesi din catunul ala odata intr-o plimbare-eveniment la Bucuresti.
oricum, cât costă o operaţie de schimbare de sex. de mâine vreau să fiu bărbat.

Last edited by Pitbull : 16 Apr 2009 at 07:22.
Old 15 Apr 2009, 21:05   #344
Pauline Kael
Banned

Pauline Kael

Ce dezacord,Dragomaro? fatutza aia istericoida a facut acoardu'.
...daca nu mai scriu sa stiti ca in sfarsit am crapat,adica sper mai repede bannare.
Va rog sa faceti poll,sa postati, scrieti PRO bannarea mea definitiva,stiu ca va place balacareala,dar luati masuri.Chiar m-ajutati.Multumesc.
Old 15 Apr 2009, 21:13   #345
illotempore2002
Guru

illotempore2002

posibil sa fi scapat vreun dezacord, scriu repede, sunt neatenta, nu e cazul sa ne agresam SI pe tema asta decat daca nu mai avem alte arme

Dragomara, iti sade bine femeie nu te mai da de ceasul mortii
illotempore2002 is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 15 Apr 2009, 21:15   #346
Pauline Kael
Banned

Pauline Kael

Doresc bannare nu vreau sa mai scriu p-acelasi forum cu constipata asta Illotampa,care-si roade piciorusul de nervi in turbarea ei ca nu poate prosti pe toata lumea.
marshx!
Old 15 Apr 2009, 21:17   #347
illotempore2002
Guru

illotempore2002

copii, haideti la discutia Slumdog versus Benjamin
e la Noutati
Old 15 Apr 2009, 21:20   #348
Dragomara
Banned

Dragomara

Thumbs down no. hai că am citit totul...

eu ştiu că femeile sunt prin definiţie proaste, însă totuşi sunt de preferat proastele cu bun-simţ, şi ceva graţie. nu ştiu ce simte un bărbat citindu-vă, însă mie, ca reprezentantă, din nefericire, a aceluiaş sex mi-aţi stârnit o profundă repulsie atât spirituală (ştiu, cuvânt mare) cât mai ales fizică. nu aveţi pic de delicateţe, pic de respect, în primul rând pentru voi însevă, de restul lumii nici nu se mai poate pune problema! să vă fie ruşine la amân2, niciuna dintre voi 2 nu face nici măcar cât o ceapă degerată. nici măcar nu vă pot compara una cu cealaltă, e ca şi cum aş compara un nonsens cu alt nonsens.

Last edited by Dragomara : 15 Apr 2009 at 22:10.
Old 15 Apr 2009, 21:22   #349
Pauline Kael
Banned

Pauline Kael

copii, haideti la discutia Slumdog versus Benjamin
e la Noutati
heil hitler,freulein.
io-te toti sunt copchiii ei.

Originally Posted by Dragomara:
eu ştiu că femeile sunt prin definiţie proaste, însă totuşi sunt de preferat proastele cu bun-simţ, şi ceva graţie. nu ştiu ce simte un bărbat citindu-vă, însă mie, ca reprezentantă, din nefericire, a aceluiaş sex mi-aţi stârnit o profundă repulsie atât spirituală (ştiu, cuvânt mare) cât mai ales fizică. nu aveţi pic de delicateţe, pic de respect, în primul rând pentru voi înşivă, de restul lumii nici nu se poate pune problema! să vă fie ruşine la amân2, niciuna dintre voi 2 nu face nici măcar cât o ceapă degerată. nici măcar nu vă pot compara una cu cealaltă, e ca şi cum aş compara un nonsens cu alt nonsens.
fa caccaccioaso,crezi ca citeste cineva ce scrii tu?

Last edited by Pitbull : 16 Apr 2009 at 07:23.
Old 15 Apr 2009, 21:23   #350
Dragomara
Banned

Dragomara

Talking frate, oare de ce nu-mi pricepe nimeni glumele, ever?!

posibil sa fi scapat vreun dezacord, scriu repede, sunt neatenta, nu e cazul sa ne agresam SI pe tema asta decat daca nu mai avem alte arme

Dragomara, iti sade bine femeie nu te mai da de ceasul mortii
să fie umorul prea englezesc, sau logica mea e şi ea anormală?!
Old 15 Apr 2009, 21:23   #351
illotempore2002
Guru

illotempore2002

Originally Posted by Dragomara:
eu ştiu că femeile sunt prin definiţie proaste, însă totuşi sunt de preferat proastele cu bun-simţ, şi ceva graţie. nu ştiu ce simte un bărbat citindu-vă, însă mie, ca reprezentantă, din nefericire, a aceluiaş sex mi-aţi stârnit o profundă repulsie atât spirituală (ştiu, cuvânt mare) cât mai ales fizică. nu aveţi pic de delicateţe, pic de respect, în primul rând pentru voi înşivă, de restul lumii nici nu se poate pune problema! să vă fie ruşine la amân2, niciuna dintre voi 2 nu face nici măcar cât o ceapă degerată. nici măcar nu vă pot compara una cu cealaltă, e ca şi cum aş compara un nonsens cu alt nonsens.

tu chiar vbesti serios?

esti cea mai tare!

Old 15 Apr 2009, 21:25   #352
Pauline Kael
Banned

Pauline Kael

vedeti ca sunteti proaste amandoua? nu se zice marinal,se zice mariner!
ia uite cele doua gratii decadente,turbarea si sifiliticoshenia.
Old 15 Apr 2009, 21:25   #353
Dragomara
Banned

Dragomara

Thumbs down Logout!

atât de tare.
Old 15 Apr 2009, 22:59   #354
Neuptolem
Banned

Neuptolem

Sfaturi utile, pragmatice si sanatoase:

Pe forum:
- Pauline sa fie bannata 1 luna; Luati-l ca un vot.
- Dragomara sa-'ncerce sa-si canalizeze energiile (negative si pozitive) in ceva creativ;
- Illotempore2002 sa se calmeze. Cum sa mai aiba credibilitate o recrutera, un psiholog, daca zbiara la tine?? Chiar daca le nimereste bine de cele mai multe ori, TONUL o invarte in mlastina si o dezumanizeaza suficient incat sa intre in acelasi ring cu Pauline!
PS: Illo, dar nu te-ai gandit ca am capatat oarece trasaturi cu Tyler Durden in ultimii ani? - iti mai explic pe mail daca nu pricepi.

In real-life:
- Pauline sa-'ncerce un vin rosu de taur cu sotul ei. Iar a doua zi sa-l paraseasca, atat pe el cat si pe slujba cat si pe satucul uitat. E sanatos, simplu si cu adevarat nonconformist, nu scalambaielile de pe forum. Si mergi la Bucharest, intalnesti Printul Fermecat si te angajezi ceva care sa-ti puna in valoarea vorbaraia ori K.O.-ul fizixelualicos.
- Dragomara sa-l invite pe Pitbull la ea. De preferat la o sampanie si o cafea dupa, apoi Pitbull doarme la o prietena de-a Dragomarei, o prietena care locuieste cu sotul ei, nu singura. Iar Dragomara sa-i explice sotului prietenei ei ca e un tip de treaba, nu un infractor ori violator.
- Illotempore2002 sa se apuce sa scrie 2 scenarii in acelasi timp si sa le aduca in Atelier pana la 1 mai.

Da' eu sa va-'nvat fetelor, pai se poate?
Neuptolem is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 15 Apr 2009, 23:04   #355
Pauline Kael
Banned

Pauline Kael

Neuptolem,du-te ma la culcare.La nani! Mersi ca ai zis de bannare,dar schimba o luna cu definitiva.
Mah,tu cum dracu;'arati? Zi ,pana nu plec.

Last edited by Pauline Kael : 15 Apr 2009 at 23:08.
Old 15 Apr 2009, 23:27   #356
Neuptolem
Banned

Neuptolem

Originally Posted by Pauline Kael:
Mah,tu cum dracu;'arati? Zi ,pana nu plec.
Mi-s shecsi.
Iti las un ID pe privat, de vrei. Dar sunt la fel de armasar si pe mess.
In real-life sunt ca Laurentiu (a se citi viitorul second, ti-l trimit pe e-mail, da' dupa Pasti).
Old 15 Apr 2009, 23:42   #357
Pauline Kael
Banned

Pauline Kael

Trimite ca nu mi-e somn,si mi-e sfarsitu'aproape.Dar promiti ca nu ne certam,mi-e lene.
Old 15 Apr 2009, 23:50   #358
Neuptolem
Banned

Neuptolem

Nu sunt atat de idiot sa am incredere in tine. Dar imi fac o noua adresa de e-mail, special pt tine, zilele astea, si ti-o trimit pe privat aici ori o iei de la Gloria. Cel tarziu sambata.
Cu timpul, ai putea s-o obtii si pe cealalta.
Nu o lua ca teama ori respingere, dar nu-mi doresc un stres in plus pe cap, sunt mai pragmatic si ziua cand colind prefer sa uit de forum.

Vacanta placuta!
Old 16 Apr 2009, 00:12   #359
Pauline Kael
Banned

Pauline Kael

Faci cum vrei.Nu tin mortis,era o cale de impacare.Eu am doar o adresa si nimic de ascuns.E mai simplu.Mersi,e placuta pe naiba,in week-end ma linistesc.
Paste (fainoase) fericite!

Neupto,dar de fapt(pe langa faptul ca sunt sarita) mie ar trebui sa-mi fie nashpa de tine: de cate ori am incercat sa ma port frumos,m-ai muscat(de unde s-a nimerit).Chiar imi pare rau ca m-am purtat aiurea cu tine,dar...esti dificil.

Last edited by Pitbull : 16 Apr 2009 at 00:29.
Old 16 Apr 2009, 01:10   #360
redmen
Old School Hollywood

redmen

Un lucru e clar.Daca eram moderator nu ceream bani (evidement) dar 2 3 beri ceream ca sa stau o zi intreaga sa sterg mesajele postate azi aici

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules