Go Back   Cinemagia Forum > Totul despre filme > Cinematografia romaneasca

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 24 Apr 2008, 16:26   #201
marx
Guru

marx

Originally Posted by Alex Leo Serban:
mai baietas, mai citeste-ti o data txtu cap-coada.
dk nici atunci n-ai inteles kre e incoerenta, mai citeste-l o data.
si tot asha...

ori esti kinez, ori t prefaci: propozitia d inceput & aia d final nu s pupa!
nu e kestie d semantik, ci d logik elementara.
tataie, esti fixist. de ce simti nevoia sa se pupe?
ma repet, si filmele din anii 70 si asta din 2008 sunt un "fleac". doar ca atunci, erau niste "fleacuri" acceptabile (am explicat clar contextul), iar asta din 2008 e inutil, plus ca a fost si pompos prezentat (de asta l-am si denumit "superhero de protocol"). deci, Comisarului Moldovan ii statea bine printre fleacurile anilor 70, astea actuale sunt grobiene. acum ti-e clar?!

ps: si kiar ejti penibil ca insisti sa-mi demonstrezi ceva ce exista doar in mintea ta. eu te-am citit o singura data intr-o revista de cucoane, in care in maxim 700 de caractere spunea-i ca "Daca e marti, e Belgia" e un film despre fotbal. deci, tu mazgalesti la plezneala 2-3 idei, dar cu altii faci pe zapciul. likid.
marx is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 24 Apr 2008, 16:32   #202
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

asha, miine-poimiine o sa ziceti k si 'excrementios' exista!! :lol:
Normal cä existä - da' nu unde te gândesti tu. Onorabilul täu partener de dialog din excrementopicul "In suturi!!!" (pe care eu însumi l-am excrementat acum trei ani) e excrementabil. Iar "Supravietuitorul" (ca sä revenim on-topic) e un film excrementistic.
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 24 Apr 2008, 17:18   #203
marx
Guru

marx

mda. am citit cronicareala lu' f.als . pe langa banalitati mai scrie si ineptii:

[...]povestea se-nvîrte între anii '40, '60 ºi '78 mai ceva ca butoiul unui pistol, de nu mai ºtii în cine va nimeri glonþul...

buey marele duelist care ejti, nu in asta consta joaca la ruleta ruseasca?! sa nu stii in cine va nimeri glontul...
sau tu vrei sa stii in prealabil, sa nu faci vreun avc in pantaloni.
.................................................. .................................................. ....

Acest film înduioºãtor de stîngaci, de incoerent ºi de previzibil conþine, totuºi, un mister de nepãtruns: în închisorile comuniste, numãrãtoarea la ruletã se fãcea crescãtor, 1,2,3, poc; 20 de ani mai tîrziu, în cazinou, se fãcea ca un countdown: 3,2,1, poc. Sens ascuns sau scãpare? - aceasta-i întrebarea.

eu cred ca n-ai sesizat o nuanta mai profunda. sub comunisti se mergea inainte: 1_2_3..., ca doar construiau viitorul luminos, iar ajtia capitalisti, mai decadenti, o iau invers :...3_2_1. deci, o supozitie nula pt niste amarate de cifre, fortata ca gluma.

.................................................. .................................................. ....
Capitalism/comunism (Azi/Ieri, Viaþã/Moarte, Ileana/Loredana...), totul e o ruletã, pare a ne spune maestrul Nicolaescu.

Nicolaescu nu spune nimic cu filmul asta, tu spui niste aberatii.
"ieri, azi, maine" sunt kestii prestabilite, imutabile, f bine definite in derularea lor. ca si viata si moartea. ruleta are alte reguli. haotice. exact ca rationamentele tale.
Old 24 Apr 2008, 17:32   #204
StefanDo
Super Moderator

StefanDo

le sugerez lui marx si als s-o lase balta cu intzepaturile, chiar merita supravietuitorul atatea interpretari?

si atentie la exprimare, please
Old 24 Apr 2008, 17:40   #205
herbert
Guru

herbert

Originally Posted by StefanDo:
le sugerez lui marx si als s-o lase balta cu intzepaturile, chiar merita supravietuitorul atatea interpretari?

si atentie la exprimare, please
stefane, las' ca-i "interesno".
o cronicheta de 1 700 de semne si o comentezi in 70 000...
Old 24 Apr 2008, 17:47   #206
StefanDo
Super Moderator

StefanDo

Originally Posted by herbert:
o cronicheta de 1 700 de semne si o comentezi in 70 000...

eminestii de serviciu
Old 24 Apr 2008, 18:16   #207
herbert
Guru

herbert

Originally Posted by StefanDo:

eminestii de serviciu

nu, miticii la panda
Old 24 Apr 2008, 18:39   #208
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Ce vor sä-i facä bietului ursulet?
Old 24 Apr 2008, 18:52   #209
herbert
Guru

herbert

sa-l invete exprimarea corecta...
nu cred ca te-ai gandit la altceva.
Old 24 Apr 2008, 19:13   #210
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Ba da!
La TASTAREA corectä!
Cä greu-îi, Doamne, sä bati alt-131
Old 24 Apr 2008, 20:05   #211
Alex Leo Serban
Guru

Alex Leo Serban

hahaHA!
uite k s-a gasit, domne, cinva sa raspunda la intrebarea pusa d mine in cronik - la misto!! :w00t: k n-ai sesizat ironia, nu ma surprinde; c m-ar surprinde este k altcinva (decit tov marx) sa fi luat d bune kestiile d la finalu cronicii (ult paragraf)...
bah taticu, SINT LA MISTO, intelegi?? as in: serj crede k a facut un film 'mare', noi stim k nu-i asha, da-i cintam in struna ducind pdv-u lui la paroxism ('film filozofic'), adik (fiind vba dspr serj) la absurd.
offf, greu cind n-ai simtu umorului (kre e in general direct proportional cu inteligenta )
alta kestie d coma p kre mi-o 'explik' tov marx - aia cu butoiul pistolului; cik ar fi legata d 'haosu' specific ruletei rusesti... ai lasa-ma! nu ma-nnebuni!! si eu, kre credeam k la ruleta e k la sah :w00t: deci puiule, hai sa t iau babeste, k vad k intelegi mai greu: ruleta = joc d noroc, adik hazard, adik (ai ghicit?) = haos. clar? (las k exista si niste baieti destepti kre joak & cistiga la jocurile astea pt k - s pare - au invatat regulile hazardului... sa nu n complikm, totusi)
apoi, c zic eu acolo in fraza? k povestea 's invirte k butoiul unui pistol' p mai multe planuri temporale (anii 40, 60, 78 ); kestia cu 'nu mai stii in cine nimereste glontu' era TOT la misto, in sensu k (ducind, iarasi, rationamentu la absurd) un glont tras in 40 poate nimeri in... 60... sau 78! got it? dk e vba dspr 'haos', el nu s refera - aici - la ruleta, ci la haosu din mintea regizorului/scenarist...

ps cit dspr 'interpretarea' 1,2,3-ului vs 3,2,1-ului... WOW! asta l intrece p toate... eu nu m-as fi hazard-at sa gasesc o explicatie logik - da uite k unii nu s jeneaza :lol: :lol:
Alex Leo Serban is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 24 Apr 2008, 20:22   #212
marx
Guru

marx

hahaHA!
uite k s-a gasit, domne, cinva sa raspunda la intrebarea pusa d mine in cronik - la misto!! :w00t: k n-ai sesizat ironia, nu ma surprinde; c m-ar surprinde este k altcinva (decit tov marx) sa fi luat d bune kestiile d la finalu cronicii (ult paragraf)...
bah taticu, SINT LA MISTO, intelegi?? as in: serj crede k a facut un film 'mare', noi stim k nu-i asha, da-i cintam in struna ducind pdv-u lui la paroxism ('film filozofic'), adik (fiind vba dspr serj) la absurd.
offf, greu cind n-ai simtu umorului (kre e in general direct proportional cu inteligenta )
tataie, ia citeste mai sus ce-am scris: gluma ta cu 1, 2, 3 si viceversa e fortata pt a impinge un verdict cu umor plesnit: Supravietuitorul ar fi un film filosofic. o stupizenie, puteai sa-l iei in foarfece din alta ipostaza, dar tu ai construit o skema scremuta.

ps: ca de obicei, citesti si intelegi altceva.
Old 24 Apr 2008, 20:27   #213
Alex Leo Serban
Guru

Alex Leo Serban

bai nene, da tu kiar nu poti pricepe k 'supravietuitoru e un film filozofic' E LA MISTO??? si NU, NU are nicio leg cu faza cu countdown-u, aia era intr-un alt paragraf, alta fraza... offff...
i give up; s pare k ai neuronii intrati in adormire - k peluzele din ny :lol:
Old 24 Apr 2008, 20:29   #214
marx
Guru

marx

bai nene, da tu kiar nu poti pricepe k 'supravietuitoru e un film filozofic' E LA MISTO???
i give up; s pare k ai neuronii intrati in adormire - k peluzele din ny :lol:
tu kiar nu INTELEGI ca mijto-ul tau e penibil? 1,2,3 poc / 3,2,1 poc :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Old 24 Apr 2008, 20:42   #215
Alex Leo Serban
Guru

Alex Leo Serban

nu,TU nu intelegi k misto-u NU e la 3,2,1, ci la ceea c urmeaza!!!
la 3,2,1 era o simpla intrebare/speculatie - la kre ai avut naivitatea sa raspunzi... intre ele nu exista leg d cauza & efect decit in capu tau :lol: (& nu ma-ndoiesc k esti singuru cu un cap atit d greu incit sa fak legaturi intre kestiile astea, DUH...)
Old 24 Apr 2008, 20:47   #216
StefanDo
Super Moderator

StefanDo

herbert, astia doi nu sunt eminesti si nici mitici, ci doua dive isterice
hai, guritza mica
Old 24 Apr 2008, 20:54   #217
Alex Leo Serban
Guru

Alex Leo Serban

nu baby: eu = diva, tov marx = istericu! :lol:
(sper k s-a observat din alterkktiile mele cu respectivu k stiu sa-mi pastrez... flegma? park asa s zice )
Old 24 Apr 2008, 20:54   #218
marx
Guru

marx

nu,TU nu intelegi k misto-u NU e la 3,2,1, ci la ceea c urmeaza!!!
la 3,2,1 era o simpla intrebare/speculatie - la kre ai avut naivitatea sa raspunzi... intre ele nu exista leg d cauza & efect decit in capu tau :lol: (& nu ma-ndoiesc k esti singuru cu un cap atit d greu incit sa fak legaturi intre kestiile astea, DUH...)
deci, skema ta e asa:
1,2, 3 poc / 3, 2, 1 poc. apoi te intrebi hamletian: sens ascuns sau scapare?!
:lol: :lol: :lol: :lol:
si fortezi finalul ca un constipat: cu ruleta azi/maine, bla, bla, bla (nesustinuta de nimic, doar de ipoteza ta cu numaratoarea)

ps: si nici nu te-ai prins ca eu iti oferisem o alta interpretare tot in gluma. lol, als, esti varzalau.
Old 24 Apr 2008, 20:56   #219
Alex Leo Serban
Guru

Alex Leo Serban

ei, a,ca-ti spun: tu si gluma = baba & mitraliera!
ia vezi, nu joak si baba la ruleta ruseask? in loc d pistol, cu babashnikovu :lol:
Old 24 Apr 2008, 21:06   #220
marx
Guru

marx

ei, a,ca-ti spun: tu si gluma = baba & mitraliera!
ia vezi, nu joak si baba la ruleta ruseask? in loc d pistol, cu babashnikovu :lol:
pai baba e mai inteleapta decat tine. poate stie sa-si sustina sofismele.

tu cand scrii faci poc, poc, poc de-ti plesnesc toate intelesurile.... :sick:
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules