Go Back   Cinemagia Forum > De toate pentru toti > Cafenea

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 03 Jan 2007, 23:07   #1
raptor
Leprechaun

raptor

ANUNT

.sumbsemnatul, domiciliat in Cluj-Napoca, promit solemn tuturor celor care au binetea sa ma asculte sa ii crap macar nasul cretinului spammer no.1 al cinemagiei. de mult cautam o persoana asupra careia sa imi pot manifesta noile mele incliantii spre violenta. fereste-te, micutule pizder scapat de la avort, daca o sa ne intalnim vreodata nu veni cu mina intinsa la mine ca o sa ti-o scoti din cur.

http://www.youtube.com/watch?v=81bQJGafcjU
raptor is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 04 Jan 2007, 10:27   #2
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

ASA E
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 05 Jan 2007, 15:49   #3
Eisuke
Novice

Eisuke

hello?

eu nu inteleg cum spamming si trolling poate fi o problema. se poate oricand da mod/warn/ban pe principiul "nu pot ei sa-si faca asa de repede conturi cat de repede pot eu sa le inchid". e simplu si functioneaza. de fiecare data cand un bezmetic este iertat, inca 2 isi fac curaj si isi dau si ei in petec. asa creste dezordinea, in mod ordonat.

sa ne amintim ca exista o meritocratie pe acest forum, oameni care au demonstrat ca merita sa detina dreptul de a modera. ei sunt cei care ar trebui sa se simta jigniti in numele comunitatii pentru fiecare membru in good standing care este deranjat de comportamentul incalificabil, rautacios sau insistent-stupid al unora. fiecare actiune negativa ar trebui urmata de una corespunzatoare, de corectie.

pe scurt, "the bullied should bully the bully". daca nu se intampla asta, nivelul de scarba il va depasi in intensitate pe cel de interes de a participa la discutii iar oamenii vor pleca pentru ca exista o limita a suportabilului.

stiu ca n-am vechime aici dar mai stiu ca acum am "sanse" sa nici nu apuc sa mi-o fac, in conditiile in care cei care aduc valoare forumului nu sunt protejati de isteria si tampenia molipsitoare a catorva rataciti...

anyway, suntem inca aici, sa profitam de asta...
Old 05 Jan 2007, 17:23   #4
GhitzaCartitza
Guru

GhitzaCartitza

Send a message via Yahoo to GhitzaCartitza
Re: hello?

Originally Posted by Eisuke:
nivelul de scarba il va depasi in intensitate pe cel de interes de a participa la discutii iar oamenii vor pleca pentru ca exista o limita a suportabilului.
Acea limita a fost depasita de mult, iar multi suntem deja pe plaiurile vanatoresti. Pot spune ca prin Cinemagia sufla vantu' fata de ce a fost o data aici. Sunt unii care totusi indura, nu spun nimic si se prefac ca totul e in regula. Ei bine nu e, si faci foarte bine ca atragi atentia, mai ales ca esti un "client" nou. Si iata ca ma reintorc din cand in cand in speranta ca cineva "se face ca lucreaza".
Old 06 Jan 2007, 09:54   #5
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Gloria, StefanDo, Longshot!!!
Pe-aici nu mai modereazä nimeni?

Eisuke, tu ai dreptate, numai cä lucrurile stau mult mai simplu: bolnavul ästa îsi face, într-adevär, conturi dupä conturi, si schimbä IP-urile. Intre el si conducerea forumului are loc un räzboi al nervilor. Singurul lui avantaj e cä, fiind psihopat, e invulnerabil la plictisealä, si are timp...
Old 06 Jan 2007, 12:17   #6
Gloria
Super Moderator

Gloria

a fost lestatika _29 (cu spatiu, atentie),generalulzod, mihaelapop,pittbull, zoe22; hai sa dam cu banu`;cu ce nume o sa se mai logheze.
Eu,baieti imi cer iertare; da`, de sters, sa stiti ca sterg:mesaj cu mesaj, topic cu topic, rabdator, asiduu, cu abnegatie, zi de zi (cel putin in ultimele doua saptamani);preconizez totusi ca omu`o s-o stearga cat de curand;am eu un feeling ca o sa scape de fixatie, in drumul spre un internet cafe, pe o trecere de pietoni.
Gloria is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 06 Jan 2007, 12:25   #7
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Imi place ideea! Cotizez cu-o coajä de bananä, o umbrelä (bulgäreascä), un brânci, ceva... Sau, o sticlä de ulei de floarea soarelui - vorba cântecului: "Annushka, Annushka, de pe Sadovaia...!"
Old 06 Jan 2007, 13:21   #8
raptor
Leprechaun

raptor

Originally Posted by Gloria:
am eu un feeling ca o sa scape de fixatie, in drumul spre un internet cafe, pe o trecere de pietoni.

.eu voi fi soferul acelei masini.
DA

http://www.youtube.com/watch?v=81bQJGafcjU
raptor is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 06 Jan 2007, 13:41   #9
GhitzaCartitza
Guru

GhitzaCartitza

Send a message via Yahoo to GhitzaCartitza
Originally Posted by Gloria:
Eu,baieti imi cer iertare; da`, de sters, sa stiti ca sterg:mesaj cu mesaj, topic cu topic, rabdator, asiduu, cu abnegatie, zi de zi (cel putin in ultimele doua saptamani);preconizez totusi ca omu`o s-o stearga cat de curand;am eu un feeling ca o sa scape de fixatie, in drumul spre un internet cafe, pe o trecere de pietoni.
Problema este cu inregistrarea. Daca ati pune o perioada de macar o zi pentru activarea contului de catre administratori, verificarea adresei de mail printr-un link de activare, poate nu o sa-i mai fie chiar asa usor. Cat despre mersul la internet cafeuri, nu cred ca se oboseste. Sunt destule programele care il ajuta sa aiba de fiecare data alt IP. Incercati sa va faceti VOI viata mai usoara prin prevenirea acestor "evenimente", nu sa stati sa stergeti zeci de mesaje, pe care oricum majoritatea apuca sa le citeasca si chiar sa raspunda la provocari.
Old 06 Jan 2007, 18:08   #10
Gloria
Super Moderator

Gloria

ok;o sa vb cu colegii de la programare, ca sa se rezolve definitiv problema
Gloria is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 07 Jan 2007, 14:59   #11
Leonard
alter-ego

Leonard

Send a message via Yahoo to Leonard
bucurã-te de ultimele momente de viaþã. nu vezi cã te zbaþi ca peºtele pe uscat, mai ai puþin ºi mori?

@Gloria: cred cã personajul se va sinucide oricum dupã ce nu i se va mai permite accesul pe forum sub nicio formã.
Old 13 Jan 2007, 17:09   #12
drudu
Veteran

drudu

moartea ar fi prea usoara: propun smulgerea unghiilor si presararea piperului pe rana...
Old 06 Mar 2007, 23:10   #13
Carmine Galante
Guru

Carmine Galante

Send a message via Yahoo to Carmine Galante
Re: !?!

Originally Posted by Mistah J:
:shock: Tipic, fratilor! Scrie Mistah J un mesaj intr-un topic si apoi se lasa liniste asupra topicului respectiv...
E reactie adversa la mizerie. Orice organism viu se apara de microbi, din instinct. De data asta am facut-o eu pe sanitaru'.
Carmine Galante is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules