Go Back   Cinemagia Forum > Totul despre filme > Cinematografia romaneasca

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 26 Oct 2009, 17:04   #1
Pashpix
Guru
 
Pashpix
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 559
Vladimir Găitan suspect de infarct - acum şi Duţu...? :|

Actorul Vladimir Găitan, în vârstă de 62 de ani, a fost internat de urgenţă, în această după-amiază, la Secţia de Cardiologie a Spitalului de Urgenţă Floreasca din Capitală, medicii suspectând că a suferit un infarct.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Floreasca, Bogdan Opriţa, actorul a depăşit cu bine momentul critic, dar va rămâne sub supraveghere medicală pentru câteva zile.
Pashpix is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 31 Oct 2009, 17:31   #2
Pashpix
Guru
 
Pashpix
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 559
Actorul Vladimir Găitan, internat la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca, în urma unei crize de angină pectorală, a fost supus unei investigaţii coronarografice, care a decurs fără complicaţii. Starea actorului, care se află la spital încă din 26 octombrie, este bună şi cel mai probabil în cursul zilei de luni va fi externat, după cum informează Mediafax.

Potrivit unui comunicat transmis, astăzi, de Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca, actorului i-a fost făcută o coronarografie pentru stabilirea anatomiei vaselor inimii, evidenţiindu-se o "boală coronariană pe un singur vas, manifestată prin stenozarea (îngustarea) unei singure artere, responsabilă de simptomele pacientului".

Coronarografia a fost urmată de tratamentul intervenţional al bolii, prin efectuarea angioplastiei coronariene cu implantare de stent pe vasul îngustat, iar rezultatul procedurii a fost foarte bun, intervenţia nefiind urmată de complicaţii, mai menţionează sursa citată. În aceste condiţii, actorul Vladimir Găitan va rămâne spitalizat încă două zile după intervenţie şi va fi externat cel mai probabil în cursul zilei de luni. Conform medicilor, actorul va necesita numai tratament medicamentos ulterior şi se va putea întoarce la activitatea profesională în cel mai scurt timp.
Pashpix is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 08:05.


Powered by vBulletin - Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
jinglebells