Go Back   Cinemagia Forum > Totul despre filme > Vreau sa stiu

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 05 Nov 2004, 21:26   #1
nume
the mithbuster

nume

Send a message via Yahoo to nume
SHARON TATE

As dori sa stiu motivul pentru care a fost omorita sotia lui polanski. tot ce am aflat pina acum este ca a fost ucisa de "celebra " familie de ucigasi in serie manson , impreuna cu femeia din casa. am vazut si foto cu ea "inainte" si "dupa" pe rotten , si cam atit. in film nu o retin decat din balul vampirilor al lui polanski.
nume is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 06 Nov 2004, 12:27   #2
cherryblossom
Guru

cherryblossom

Re: SHARON TATE

Originally Posted by nume:
As dori sa stiu motivul pentru care a fost omorita sotia lui polanski. tot ce am aflat pina acum este ca a fost ucisa de "celebra " familie de ucigasi in serie manson , impreuna cu femeia din casa. am vazut si foto cu ea "inainte" si "dupa" pe rotten , si cam atit. in film nu o retin decat din balul vampirilor al lui polanski.

eeeeeeee, chestia asta ma pasiona si pe mine la un moment dat... Charles Manson asta era un mare visator, se gandea baiatu' sa faca un fel de Armageddon, un razboi rasial, dar ceva pe dos decat Hitler, adica rasa neagra urma sa domine si intr-un final sa elimine rasa alba... nice, isn't it? ... ce e very funny e faptul ca Manson si adeptii lui urmau sa conduca tot tribul asta de negrii, dar nu singuri, ci impreuna cu cei 4 membri ai formatiei The Beatles (!!!)... auzise el o melodie a lor, Helter Skelter, si i se nazarise ca se potriveste cu "platforma-program" a sectei lui (mai tarziu s-a gasit scris cu sange "Helter Skelter" pe peretii casei lui Polanski)...

Daca-mi aduc bine aminte, faptul ca Sharon Tate a fost prima victima din seria de crime planuita de Manson a fost mai mult sau mai putin o chestie intamplatoare (Manson planuia maceluri si cu Elizabeth Taylor, Tom Jones, Frank Sinatra, in general personalitati din show-biz) ... prin asta el vroia sa atraga atentia intregii lumi asupra lui si mai ales dorea ca "teoriile" lui sa fie luate in serios... totusi, Sharon Tate a avut si un ghinion in plus, pentru ca Manson avea un argument cu tipul care-i inchiriase casa lui Polanski si vroia, indirect, se sa razbune pe ala...

O chestie foarte interesanta despre Charles Manson e faptul ca era un tip foarte boem, scria versuri pentru cantece... culmea, el este dintre putinii criminali din istorie care au atras simpatii (CM a fost doar autor moral al crimelor, el personal nu a omorat pe nimeni, isi punea "familia" la treaba)...
Old 06 Nov 2004, 19:09   #3
keyzer soze
Guru

keyzer soze

multi criminali notorii atrag simpatii
tot ce e notoriu atrage de fapt simpatii
fuck this race!
keyzer soze is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 06 Nov 2004, 19:55   #4
nume
the mithbuster

nume

Send a message via Yahoo to nume
Mersi Cherryblossom, lamuririle tale aduc ceva lumina in cazul asta, auzisem si eu ceva ceva... Oricum mare tampenie sa omori pe cineva, cu atat mai mare cu cat motivul crimei este simplul fapt ca victima era celebra.......cazuri din astea sunt o gramada , din ce in ce mai numeroase in ultimul timp. Tot pe un site de "specialitate" am vazut o poza cu un regizor olandez, omorat in plina zi cu n lovituri de cutit pt. "motivul" ca a realizat un film in care condamna tratamentul inuman la care sunt supuse femeile musulmane (in special Iraq si Afganistan). Adica omul a scapat de decapitare acolo si a incasat-o in Olanda..........
nume is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules