Go Back   Cinemagia Forum > Totul despre filme > Premii, festivaluri

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 08 Apr 2008, 16:25   #1
Gloria
Super Moderator

Gloria

NexT 2008

Next a debutat anul trecut excelent. Adica, pentru o prima editie, a fost una foarte buna. Anul acesta, se anunta o noua editie interesanta.

Azi este chiar prima zi a filmelor in competitie la NexT. Madame Tutli-Putli e cea mai tentanta oferta a serii.

18.00 Competitie (I)
- Liebeskrank / Bolnavi din dragoste (Germania-Slovenia, 2007), regia: Spela Cadez, 8’
- Kull! / Leapsa! (Suedia, 2007), regia: Anders Skog, 29’
- On the Line / Auf der Strecke / Între statii (Elvetia, 2007), regia: Reto Caffi, 30’
- Veterinarian / Veterinarul (Letonia, 2007), regia: Signe Baumann, 17’
- Tommy (Norvegia, 2007), regia: Ole Giaever, 12
- Son nom / Numele ei (Franta, 2007), regia: Benjamin De Lajarte, 22’
- Madame Tutli-Putli (Canada, 2007), regia: Chris Lavis & Maciek Szczerbowski, 18’

21.00 Semaine de la critique (I)

- Um ramo / O ramura (Brazilia, 2007), regia: Juliana Rojas & Marco Dutra, 15’
- La Route, la nuit / Drumul, noaptea (Franta, 2007), regia: Marine Alice Le Du, 12’
- Rabbit Troubles / Probleme cu iepurii (Bulgaria, 2007), regia: Mitovski & Kalev, 8’
- Fog / Ceata (Noua Zeelanda, 2007), regia: Peter Salmon, 15’

Iar miercuri Mungiu va tine un master class, anticipat la ora 11.00 de impresarul David Flynn.

Dintre filmele in competitie, Gorzo a vorbit in maniera admirativa despre Der Blaue Affe- Maimuta albastra (miercuri in program, de la ora 19), iar lui Spahiu i-a placut I love Sarah Jane.
Ce ziceti de niste predictii aici: ce-am vazut, ce ne-a placut, si cam ce se detaseaza dintre fi;lmele in competitie?!
Old 10 Apr 2008, 05:48   #2
Alex Leo Serban
Guru

Alex Leo Serban

pai eu am facut, dja, niste recomandari, da p alt topic ('articolu zilei'), k asta nu exista! :o
din cele vazute dja d mine la clermont mi-au placut 'i am bob' (a sure crowd-pleaser!) & 'auf der strecke' - deci le recomand ('mme tutlu-putli' e misto facut, da n-am inteles ce-a vrut...); din cele vazute aici, dupa 2 zile, my top of the list sint: 'tokio jim', 'i :love: sarah jane', 'veterinaru'.
'maimuta albastra', din pakte, mi-a placut cel mai putin: nu doar k e lung k dracu (45 min!!), da - in afara d faptu k e bine lucrat: imagine, decoruri, costume etc - e siropos cit cuprinde, deja-vazut & moralizator la modu ala ingrozitor d nemtesc... :sick:

abia astept sa vad scurtu lu razvan radulescu!
Alex Leo Serban is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules