Go Back   Cinemagia Forum > Totul despre filme > Cinematografia romaneasca

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 07 Jan 2008, 19:55   #1
georgepop
Novice
 
georgepop
 
Join Date: Nov 2003
Location: Bucuresti
Posts: 13
Send a message via Yahoo to georgepop
Despre aspectele juridice ºi structura coproducþiilor europe

- Bucureºti, 17-18 ianuarie 2008 -

Workshop-ul Despre aspectele juridice ºi structura coproducþiilor europene se adreseazã regizorilor, personalului bancar, avocaþilor, funcþionarilor instituþiilor publice, posturilor de televiziune ºi studenþilor din domeniu. Evenimentul va avea loc în 17 ºi 18 ianuarie, la Auditoriul Multimedia din sediul Ministerului Culturii ºi Cultelor. Workshop-ul este organizat în colaborare cu Erich Pommer Institut. Termenul limitã pentru trimiterea candidaturilor este 11 ianuarie, ora 16.

În cadrul cursului, participanþii vor afla de la trainer informaþii despre cesiunea dreptului de autor, contractele cu autorul ºi cele pentru activitãþile de producþie, exigenþele privind garanþia finanþãrilor publice ºi private, structura contractelor de pre-vânzãre ºi garanþiile minime.

Informaþiile prezentate se vor mai referi la analiza cadrului juridic de la concepþie la dezvoltare, începerea producþiei, distribuþie ºi vânzãri, strângerea, contabilizarea ºi auditarea câºtigurilor, scenariile privind distribuþia veniturilor în cascadã.

Workshop-ul va implica 6 – 8 ore de lucru pe zi. Participanþii vor putea purta discuþii informale cu expertul, în timpul pauzelor.

Scopul workshop-ului este de a oferi informaþii folositoare profesioniºtilor implicaþi în activitãþi de producþie ºi finanþare de film, de a inspira deschidere ºi voinþã de colaborare în cadrul unei echipe creative ºi de a creºte oportunitãþile accesului pe piaþã al autorilor din România.

Pentru a obþine un loc la eveniment, candidaþii trebuie sã trimitã toate documentele precizate la http://www.pre-mediasupport.ro într-un pachet, la sediul Centrului Naþional al Cinematografiei, pânã în 11 ianuarie 2008, ora 16.

Nu existã taxã de participare ºi nu se deconteazã cheltuielile de transport ºi cazare.


Acest workshop este al ultimul dintr-o serie de ºapte sesiuni de training organizate în cadrul proiectului PHARE 2006/018-147.05.01. Proiectul Dezvoltarea ºi consolidarea expertizei profesionale în domeniul audiovizual românesc îºi propune sã asigure implementarea acquis-ului comunitar în sectorul audiovizual din România. Proiectul oferã trei scheme de grant-uri, în valoare totalã de 900.000 de euro: training, dezvoltare ºi distribuþie. Proiectul se va finaliza în februarie 2008.

Detalii despre workshop ºi procedura de candidaturã:
http://www.pre-mediasupport.ro
georgepop is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 07:56.


Powered by vBulletin - Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
jinglebells