Go Back   Cinemagia Forum > De toate pentru toti > Cafenea

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 02 Feb 2008, 20:57   #1
simona_di
Novice
 
simona_di
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 1
DIRECTIA 5 LANSEAZA CONCURSUL ''UN CANTEC PENTRU TINE''

Direcþia 5 ne surprinde din nou prin concursul ce îl organizeazã pentru toþi cei care se iubesc ºi vor sã îºi facã cunoscuta dragostea, si al cãrui premiu este publicarea a 35 de povesti de iubire, în cartea dedicata componentilor trupei.
Direcþia 5, una din formaþiile româneºti ce a câstigat pariul cu timpul demonstrându-ne cã muzica se face doar dacã se simte ºi dacã se trãieºte prin ea, împreunã cu autoarea Eveline Osnaga, oferã îndrãgostiþilor ºansa sã îºi vadã „povestea” în paginile unei cãrþi.
Cei 4 membrii ai formatiei: Marian Ionescu, Cristi Enache, Nicolae Damalan ºi Marius Keseri organizeazã concursul „Un cântec pentru tine”. „Ai iubit pe melodiile noastre? Þi-ai regasit povestea de dragoste în versurile compuse de noi? Noi îþi oferim posibilitatea de a-i dedica jumãtãþii mai mult decât o melodie.” Dacã esti unul dintre cei care încã mai cred în dragoste, urmeaza indemnul Direcþiei 5 ºi participã la concurs trimiþându-þi povestea pânã la data de 15 aprilie 2008, pe adresa uncntecpentrutine@directia5.com. Premiul va fi publicarea celor mai frumoase 35 poveºti de dragoste chiar în cartea Direcþiei 5 ce va apãrea anul acesta.
Dacã iubeºti cu adevãrat ºi te simþi iubit/ã lasã oamenii sã îþi citeascã povestea ºi fã persoana iubitã fericitã ºi aratã-i cã totul se întâmplã numai pentru voi, convinge cã nimic nu e în zadar ºi cã nu sunt obstacole atunci când iubesti, cã dragostea încã mai existã ºi încã mai meritã sã–ºi gãseascã eternitatea în paginile unei cãrti. Pentru a vedea regulamentul concursului intrã pe site-ul www.directia5.com, unde vei gãsi toate detaliile de care ai nevoie pentru a-þi putea trimite povestea.
simona_di is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 02 Feb 2008, 21:17   #2
Cazeemeer
Guru
 
Cazeemeer
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 588
Vai, ce surpriza (si ce bucurie!) ne face vestea asta. Cred ca imi pot permite sa iti multumesc pentru acest spam extraordinar in numele tuturor fanilor Directiei 5 de pe acest forum (si prin extensie, in al fanilor Holograf, Iris, Voltaj etc). Ce ne-am face fara forumisti ca tine, cu contributii atat de pozitive?
PS: Sunt curios ce fel de raspunsuri vor primi la intrebarea "Ai iubit pe melodiile noastre?". Oricum, a organiza un concurs de genul asta, cu "arata-ne cat de importanta e formatia noastra pentru tine" mi se pare absurd de self-centered, in special cand initiativa vine de la alde Directia 5.
Cazeemeer is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 18:13.


Powered by vBulletin - Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
jinglebells