|  01 May 2004, 03:27 | #1 | 
| Novice | 

filme horror***resident evil si faces of death

__________________ kiss ya all ...see ya on the other side   | 
|   |     | 
|  01 May 2004, 22:41 | #2 | 
| The One and Only Gollum Join Date: Feb 2004 Location: On the edge of WILDERLAND 
				 | 
				__________________ Nice Hobbitses! We's likes them.....yessssssss | 
|   |     | 
|  01 May 2004, 22:44 | #3 | 
| Guru Join Date: Feb 2004 Location: nu stiu 
				 | 
				__________________ apocalypse please | 
|   |     | 
|  | 
	«
		Previous Thread
		|
		Next Thread
	»
| Thread Tools | Search this Thread | 
| 
 | 
 | 
All times are GMT +2. The time now is 05:00.

si vroiam sa va spun titlul unui film  bun cu tente horror: resident evil. cei care au playstation sau au avut jocul il stiu ..,RESIDENT EVIL....prima parte....iar un film cu adevarat horror este FACES OF DEATH care dupa 2 saptamani de la premiera a fost interzis in statele unite datorita scenelor cu adevarat horror ... l-am cautat si aici la noi dar nu e de gasit
  si vroiam sa va spun titlul unui film  bun cu tente horror: resident evil. cei care au playstation sau au avut jocul il stiu ..,RESIDENT EVIL....prima parte....iar un film cu adevarat horror este FACES OF DEATH care dupa 2 saptamani de la premiera a fost interzis in statele unite datorita scenelor cu adevarat horror ... l-am cautat si aici la noi dar nu e de gasit  ..oohhh well...oricum filmele horror pe care le gasesti in romania le poti numara pe degete asa ca.
  ..oohhh well...oricum filmele horror pe care le gasesti in romania le poti numara pe degete asa ca.  ....anyway dc cineva are sau gaseste filmul
 ....anyway dc cineva are sau gaseste filmul  il rog f mult sa ma contacteze deoarece eu nu ma vazut decat cateva secvente si tin sa va spun ca este cel mai tare film horror :w00t: ...asa ca...va astept fani ai genului in speranta ca cineva imi va face o surpriza placuta
  il rog f mult sa ma contacteze deoarece eu nu ma vazut decat cateva secvente si tin sa va spun ca este cel mai tare film horror :w00t: ...asa ca...va astept fani ai genului in speranta ca cineva imi va face o surpriza placuta  si imi va spune unde pot gasi tot filmul :love:  :love:  :love:  :love:  :love:
  si imi va spune unde pot gasi tot filmul :love:  :love:  :love:  :love:  :love: