Trailer Dorian Gray

(2009)

Dorian Gray

 

Scrie un comentariu

Pentru a scrie un comentariu trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Comentarii

shmekerila pe 27 iulie 2009 23:53
mai mult decat interesant! abia astept!
Freak_show pe 28 iulie 2009 16:45
asta e tipul care nu imbatraneste ci ii imbatraneste doar tabloul, apare si in The League of Extraordinary Gentelmen
eli pe 21 august 2009 12:09
@Freak_show: Stuart Townsend (LXG) era perfect pt tipul aristocratului plictisit si imoral, dar Ben Barnes se potriveste mai bine cu personajul original :D
liniuta pe 23 august 2009 19:33
Dorian este un tanar carismatic si foarte frumos,el ajunge sa fie modelul pentru un pictor pe nume Basil Hallward care realizeaza un portret al acestui tanar misterios la cerea lordului Henry Wotton un amic de-al sau.
Dorian ajunge sa-l cunoasca pe Lordul Henry care ii devine un fel de mentor si ii spune acestuia ca exista doar doua lucruri pentru care merita sa traiesti in viata,iar acestea sunt frumusetea si explorarea simturilor.Sub protectia lordului,Dorian, incepe aceasta explorare si incepe sa franga multe inimi de tinere fete.
Orbit de mandria,Dorian,isi pune urmatoarea dorinta, ca tabloul cu chipul lui sa imbatraneasca in locul lui, iar el sa ramana purea tanar si frumos pentru a-si putea continua misiunea de explorare a simturilor.Asta se si intampla si observa asta cand o tanara actrita care se indragostete de el se sinucide cand este respinsa de Printul Cuceritor asa cum incepuse sa fie numit de catre anturaju lui tot mai numeros.
Dorian pastreaza tabloul in apartamentul lui si observa ca acesta se schimba odata cu trecerea timpului si cu nenumaratele pacate pe care le savarseste.
Incearca sa puna capat acestei minuni ucigandu-l pe pictor care i-a facut tabloul dar nimic nu se schimba chipul din tablu imbatraneste tot mai mult si devine tot mai urat,
Intr-un final dupa foarte mult timp crede ca daca isi va schimba stilul de viata totul va reveni la normal,dar se inseala si isi da seama ca singurul lucru pe care il mai are de facut e sa distruga portretul...
disaster17 pe 19 septembrie 2009 20:11
nu mai rezist...vreau sal vad acuma:(...am asteptat destul :|
OanaAlexia pe 16 noiembrie 2009 18:43
Mi-a placut cartea. Vreau sa vad daca ecranizarea aduce ce e mai bun din carte. Pare a fi interesant, totusi mai este vreme pana sa il pot vedea.
mihai300 pe 30 decembrie 2009 18:00
grafica este facuta pe calculator:(?
trist...
jinglebells