Go Back   Cinemagia Forum > Totul despre filme > Film in general

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 21 May 2010, 11:06   #1
Federico
Snob Elitist

Federico

Avem nevoie de subiecte socante!(?)

Citesc deseori in descrierile unor clasice despre impactul pe care l-au avut la vremea lor asupra publicului acele filme, despre cat de deranjante si rascolitoare au fost tabu-urile abordate in subiect, (sexualitate, rasism, violenta, si diverse tensiuni sociale) despre revolutii si inovatii in realizare, si ma cuprinde o ciuda ca am ajuns in era asta de papagali epigoni plictisitori... (cu cateva exceptii desigur. ) Avem nevoie de mai mult tupeu din partea cineastilor! Avem nevoie ca de aer de filme precum "Antichrist" , "Irreversible" ... si mai stiu eu... "Agora" sau chiar si "Inglourious Basterds" . Altfel murim de plictiseala.
Pe ce fronturi am mai putea fi surprinsi astazi?
Federico is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 21 May 2010, 11:13   #2
keepwalking
Guru

keepwalking

da, pare ca cea mai noua arta ar fi si prima pe cale de disparitie, judecand dupa posibila epuizare a subiectelor.
pana la urma, sa fie cinematografia un melanj de arte atat de perisabil?
keepwalking is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 31 May 2010, 08:29   #3
Lelouche
Veteran

Lelouche

Salutare. Da,sincer, si eu astept o revenire a cinematografului,respectiv a cinematografiei. Era digitala nu face altceva decit sa creeze o ruptura intre ecran si spectator. Dilemele interioare si frumusetea unei imagini care sa te cutremure abia daca se mai pot gasi.
Ma gindesc ca ce a mai ramas din vechea garda a regizorilor va continua sa faca filme pentru suflet si minte in detrimentul imaginilor 3D care iti innebunesc retina.
Parerea mea.
Lelouche is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules