Go Back   Cinemagia Forum > Totul despre filme > Acum pe ecrane

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 29 Oct 2009, 00:43   #1
buticut
Guru
 
buticut
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 2,282
"This Is It"

Long live the KING!!

Imi amintesc si acum de primele mele "contacte" cu Michael Jackson,din frageda pruncie. Cand se difuza videoclipul de la Thriller,opream strategic televizorul in momentul in care avea loc "metamorfoza" lui, de teama ca as putea avea cosmaruri noaptea. Cand il vedeam in "Black Or White",eram convinsa ca Michael era de fapt "o ea", din simplul motiv ca aveam o teorie ciudata la acea vreme,cum ca doar femeile poarta parul lung si astfel transformam multi "he" in "she". What?! I was a child!!! Cand il vedeam facand Moonwalk-ul,il faceam magician, fiindca mi se parea prea ireal ca sa fie real. Cert este ca Michael si-a lasat amprenta asupra copilariei mele. Il apreciez pentru ce a fost...si ca artist si ca om!

25 iunie...nimic nu parea sa anunte ce avea sa se intample. Eram in fata calculatorului,citind,scriind...the usual stuff si dintr-o data dau peste breaking news-ul de la CNN cum ca Regele ar fi in coma. Cateva minute mai tarziu,apareau stirile care spuneau ca a decedat. Am ramas inmarmurita...vreo 10 minute nu puteam misca niciun muschi al fetei,dupa care mi s-au prelins pe obraz cateva lacrimi. Eram in soc,nu puteam sa cred ce se intamplase,nu constientizam,nu stiam cum sa reactionez. Nu eram pregatita pentru asa ceva...de fapt nu cred ca poti fi pregatit pentru asa ceva - moartea e ca un inamic care te surprinde pe frontul de lupta fara arme. Te loveste fara sa iti ofere posibilitatea de a te apara,de a riposta,putand purta doar un razboi "in tacere". Si acum mai am dificultati in a realiza ca Regele nu mai e.

Desi l-am admirat mereu,cu mici "deviatii" datorate faptului ca aveam prea mare incredere in presa (yes,there was a time when I was naive) care incearca mereu sa ne spele creierele,nu pot sa spun ca eram un die-hard fan,insa am devenit ulterior,in mare parte datorita repulsiei create de catre aceeasi presa care arunca cu rahat intr-un om care ne parasise. Ma ingretosa,ma indigna sa citesc aberatii una mai mare ca cealalta despre conditiile in care murise,intr-atat incat am ajuns sa il apreciez pe Michael chiar mai mult pentru rabdarea de care daduse dovada in timpul vietii, pentru cate a patimit,pentru cate porcarii a inghitit,fara sa isi schimbe caracterul sau sa riposteze in public (cu foarte rare exceptii),preferand sa vorbeasca prin cantecele sale. Cred ca era incapabil sa urasca pe cineva, era un suflet de copil inocent prins intr-un corp de adult.Nu intru in categoria celor care au devenit fani dupa moartea sa,chestia asta mi se pare snobism pur,ci doar mi-am intarit convingerile.

Michael a fost si va ramane MARE! Talentat, dedicat,modest si sensibil la lucrurile care l-au inconjurat. Cantecele sale au avut substanta, o balanta perfect echilibrata intre muzica si versuri, cu un magnetism incredibil - cine poate sa asculte Billie Jean fara sa cedeze tentatiei de a bate cu piciorul dupa ritm? Dupa cum el insusi spune in "This Is It", a scris cantece care sa dea speranta oamenilor intr-un viitor mai bun si care sa trezeasca constiinta noastra,pentru ca schimbarea porneste de la noi.

Am fost azi la avanpremiera in Timisoara si inca sunt sub influenta lui...Intr-un cuvant,a fost pur si simplu emotionant! Un making-of al unui concert care probabil avea sa fie unul dintre cele mai MARI vazute vreodata. Un film in care implicarea lui Michael in tot ceea ce facea e mai mult decat evidenta. Stia mereu cum trebuie sa sune,ce trebuie schimbat,cum trebuie schimbat si nu avea retineri in a-si exprima punctele de vedere,desi o facea cu mare modestie,cerandu-si mereu scuze pentru critici,pentru ca oamenii din echipa sa sa nu se simta jigniti. El dadea mereu startul la melodii,vroia sa tina el totul in frau,se considera cel mai in masura sa faca asta si era cel mai in masura sa faca asta,pentru ca isi stia si simtea publicul. Imi amintesc un interviu in care fusese intrebat la ce se gandeste in timp ce danseaza si spunea ca tocmai asta e cheia,sa nu te gandesti la nimic,ci doar sa simti! Cand cei de la instrumente grabeau ritmul,el le spunea sa il incetineasca,sa lase publicul sa fiarba,pentru a savura mai mult.

Concertul ar fi fost un deliciu total si absolut,atat vizual cat si auditiv,facandu-i dreptate numelui de THIS IS IT. Vizual,aveam mindblowing CGI,folosit cu cap - "scurt-metrajul" ce avea sa fie dat in timpul lui "Smooth Criminal" foarte reusit, cu invitati de lux,printre care se numara Bogie himself, "Thriller 3D", clipul conceput pentru "The Earth Song",montajul cu un aer de New Orleans de la "The Way You Make Me Feel" sau armata lui Michael formata din 1.000.000 de soldati,printre altele - si evident, The Man Himself. Pentru ca inca "le avea"... ii placea ce facea pe scena si facea ce ii placea. Vocea sa avea aceeasi sensibilitate dintotdeauna, desi pe alocuri s-a mai ferit sa si-o expuna,pentru a nu ramane fara ea - insa de cele mai multe ori,pur si simplu nu se putea abtine . Se remarca la potentialul maxim in "Human Nature" si "I'll Be There". Apropos, the girl who played the guitar - brilianta !!



S-a vorbit mult cum ca nu ar fi fost in stare sa sustina 50 de concerte, dar daca a rezistat la zeci de ore de repetitii dure,de ce nu ar fi putut trece cu bine si peste seria de concerte? Nu dadea semne ca s-ar fi "ramolit",era MJ as we knew him! Intr-adevar, cu un numar redus de moonwalk-uri,dar nu am auzit sa fie artisti care scot absolut toti asii din maneca la repetitii,asa ca probabil se pastra si pentru concerte.

Contrar asteptarilor,"This Is It" este chiar amuzant pe alocuri. Michael avea un dezvoltat simt al umorului,desi nu multi ii cunoscusera aceasta latura. Printre momentele care mi-au scos un zambet,se numara dansatorii carora li se arata cum sa isi prinda "bijuteriile" in the right way, not the russian way,tachinarile dintre Michael si Kenny Ortega, scuzele lui Michael cand ceva nu iesea pe placul lui,urmate de "I love you all" sau variile ocazii in care zice senin "Hai sa o mai facem o data,doar de asta repetam!"

This Is It nu exceleaza la capitolul editing,desi i se poate ierta asta,pentru ca nu a fost menit sa fie lansat precum un film.Faptul ca reuseste sa cuprinda esenta lui Michael,geniul care a fost,acopera insa toate minusurile - dintre care cel mai deranjant pentru mine a fost macelarirea piesei "Man In The Mirror", singura piesa din care se taie destul de mult,restul fiind lasate aproape integral,spre deliciul nostru!

Filmul e pentru fani,clar - daca nu iti place de MJ,n-ai ce cauta la el - desi asta nu inseamna neaparat ca a FOST FACUT pentru ei. Se precizeaza la inceput ca era destinat sa ajunga in arhiva lui Michael, dar de undeva trebuiau sa isi scoata cheltuilelile de organizare a concertului - a fost scump si s-a vazut - it was expensive and it looked expensive,asa ca li se pot ierta scopurile comerciale,fiindca ne-au dat prilejul de a-l vedea in ultimele sale ipostaze. Michael era si omul care tinea toata atmosfera sub control,linistindu-i mereu pe dansatorii emotionati avandu-l alaturi. "Va iubesc" si "Dumnezeu sa va binecuvanteze" - propozitiile cheie ale filmului!

Pe mine m-a emotionat pana la lacrimi - culmea ca azi se nimerise si sa am o zi mai shitty,asa ca am fost mai vulnerabila.Cu ocazia asta mentionez si experienta cinematografica! A FOST GENIAL! De foarte foarte multi ani nu mai fusesem la un film "sold-out",cu toate locurile ocupate. O nebunie totala- tineri si adulti imbracati precum el,cu palarii,geci cu sclipici,manusa caracteristica. Am vazut chiar si o MJ in miniatura, cu toata garderoba facuta ca la carte,inclusiv masca.De cum am intrat in sala,nici macar nu aparuse Michael pe ecran ca deja auzeam pe cineva plangand. La fiecare 5 minute servetelele intrau in actiune - s-a plans,s-a cantat,s-a ras, s-a batut din picioare....si chiar si din maini. Dupa ce se incheiase filmul si intrasera creditele de final, cei de acolo ne-au aprins lumina si toti am strigat NUUU NUUU si au stins-o la loc. Am stat pe scaune pana la ultimul strop din film si i-am oferit 3 standing ovations, aplaudand-l cu foc ca un ultim omagiu. Toti am iesit din sala fredonand "Heal the World", cu ochii rosii si aruncand zeci de servetele in cosurile de gunoi.

Ma bucura faptul ca This Is It nu ne-a fost servit ca un tearjerker,referintele la moartea lui Michael fiind doar subtile,la inceput,cand dansatorii se deschid in fata camerei de filmat. Am vrut sa il vedem pe Michael in toata splendoarea lui si asta ne-a dat,fara umpluturi inutile! La final,ramane cu mine secventa in care luminile se sting rand pe rand,fata lui Michael fiind ultima iluminata si se stinge si el cu un zambet!
__________________
"En el teatro se hace lo que se debe, en el cine se hace lo que se quiere y en la televisión se hace lo que se puede">>
buticut is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 29 Oct 2009, 06:48   #2
Gospin
Comfortably numb
 
Gospin
 
Join Date: May 2009
Location: over the rainbow
Posts: 1,289
Send a message via Yahoo to Gospin
Place ce zici acolo, si eu l-am admirat la randul meu, da' parca nu chiar asa de mult, adica no lacrimi, no shock. Este o pierdere mare intradevar la nivel mondial, pt. ca asemenea talente se nasc rar, foarte rar. In ciuda zvonurilor despre el intotdeauna am crezut ca este un tip normal, ca oricare altul care are familie, copii, tot.Nu-mi vedea a crede ca ar putea fi pedofil :O, si multe altele care s-au scris. Ei bine, asteptam filmul sa vedem ce au facut, eu am asteptari foarte mari, sper sa si fie ceva BIG !
__________________
Ambition is a poor excuse for not having enough sense to be lazy!
Gospin is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 29 Oct 2009, 17:48   #3
Disciple
Guru
 
Disciple
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 917
Pe mine nu m-a atins niciodata muzica lui pentru ca pur si simplu nu in familia mea nu prea s-a ascultat Michael Jackson.

Dar o sa ma duc la film impreuna cu colegii de clasa diriginta mea fiind fana infocata si pt ca va fi a doua iesire pe undeva in 4 ani de liceu.Deci o sa ne revedem pe topicul asta.On-topic.
Disciple is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 29 Oct 2009, 21:10   #4
Gospin
Comfortably numb
 
Gospin
 
Join Date: May 2009
Location: over the rainbow
Posts: 1,289
Send a message via Yahoo to Gospin
Originally Posted by Disciple:
Pe mine nu m-a atins niciodata muzica lui pentru ca pur si simplu nu in familia mea nu prea s-a ascultat Michael Jackson.

Dar o sa ma duc la film impreuna cu colegii de clasa diriginta mea fiind fana infocata si pt ca va fi a doua iesire pe undeva in 4 ani de liceu.Deci o sa ne revedem pe topicul asta.On-topic.
Daca muzica lui nu te-`a atins nu inseamna ca nu va fi un film bun .
Nici la mine in familie nu asculta nimeni MJ in afara de mine, dar nu-mi pasa .
__________________
Ambition is a poor excuse for not having enough sense to be lazy!
Gospin is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 29 Oct 2009, 22:41   #5
Disciple
Guru
 
Disciple
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 917
Sunt curios ce va fi bun intr-un film cu repetitii pt niste concerte.
Nah fanii sunt foarte sentimentali acum si nu mai tin de cont de aspectele astea.
Disciple is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 29 Oct 2009, 23:02   #6
Pitbull
Unlikely Messiah
 
Pitbull
 
Join Date: Dec 2004
Location: Bucharest
Posts: 16,822
Originally Posted by Disciple:
Sunt curios ce va fi bun intr-un film cu repetitii pt niste concerte.
Sä nu mai gândesti asa nici mäcar la misto!

Exemple:

"Sunt curios ce va fi bun într-un film cu repetitii pentru niste concerte simfonice."
("Prova d'orchestra", Federico Fellini)

"Sunt curios ce va fi bun într-un film cu repetitii ale unei fanfare de provincie."
("Kdyby ty muziky nebyly", Milos Forman)

"Sunt curios ce va fi bun într-un film cu ultima emisiune a unui post de radio."
("The Last Radio Show", Robert Altman)

"Sunt curios ce va fi bun într-un film cu doi pärinti si doi bäieti care toatä ziua carä apä ca sä-si ude zarzavaturile."
("Hadaka no shima", Kaneto Shindo)

"Sunt curios ce va fi bun într-un film cu un tatä, douä fete si un bäiat din Basarabia, a cäror mamä munceste în Germania."
("Podul de flori", de Thomas Ciulei)

"Sunt curios ce va fi bun într-un film cu cinci soferi vorbind despre traficul din Bucuresti."
("Apocalipsa dupä soferi", Alecu Solomon)

...Mai vrei?
Mai am...!
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 30 Oct 2009, 07:22   #7
Disciple
Guru
 
Disciple
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 917
Nu crezi ca e o discrepanta cam mare intre regizorii pe care i-ai enumerat tu acolo si Kenny Ortega(regizorul de la "This Is It")?
In plus alea sunt filme de fictiune,iar "This Is It" este un documentar.
Astea's motivele care ma fac curios.

Intamplator sau nu am vazut "Last Radio Show" a lui Altman si imi dau seama din start)fara sa fi vazut "This Is It") ca este o diferenta daca nu calitativa atunci una de concept.
Disciple is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 30 Oct 2009, 08:19   #8
Pitbull
Unlikely Messiah
 
Pitbull
 
Join Date: Dec 2004
Location: Bucharest
Posts: 16,822
1) Parcä era vorba de CONTINUT, nu de autor. Altfel, încä mai poti reformula:
"Sunt curios ce va fi bun intr-un film de Kenny Ortega."

2) Ultimele douä sunt documentare! Nu întâmplätor le-am inclus!
Si la fel de neîntâmplätor am încheiat precizând cä "mai am si altele" - dar speram cä au fost de-ajuns to make my point; väd, însä, cä mai sunt necesare unele explicatii. Sau, hai sä nu fim didactici. Mai bine încä o pildä:

Odatä, un tânär aspirant la poezie s-a dus la Arghezi si i-a zis: "Maestre, vreau si eu sä scriu o poemä mare, si nu stiu despre ce... Dati-mi o idee, un subiect, orice!"
La care mosu' i-a räspuns: "Sigur! Uite, vezi clanta aia de la usä? Scrie un poem despre ea."
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 30 Oct 2009, 10:03   #9
E.Floares
Guru
 
E.Floares
 
Join Date: Jan 2008
Location: Ploiesti
Posts: 674
Send a message via Yahoo to E.Floares
Eu ma abtin de la comentarii inainte sa vad filmul. Duminica seara ma duc sa-l vad. Mi-a placut MJ, l-am ascultat inca din copilarie si eu. Chiar anul asta, prin ianuarie-februarie, cautam pe youtube videoclipuri, in momentul in care am aflat de concerte, si ma uitam cu uimire la cat de bine putea sa danseze si astfel sa distreze spectatorii, ma ofticam ca nu va mai concerta si in Romania...
Filmul se bazeaza pe niste imagini dintr-o arhiva foarte bogata, sunt curios ce scenariu a putut sa faca Ortega.

Imi pare foarte rau ca se profita atat de mult de pe urma lui, dar n-am ce face, vreau sa vad filmul. Sper ca profitul dupa urma lui sa fie donat undeva, nu bagat in buzunarele producatorilor.
__________________
This is blood for blood and by the gallon. These are the old days, the bad days, the all-or-nothing days. They're back! There's no choice left. And I'm ready for war.
E.Floares is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 30 Oct 2009, 19:20   #10
buticut
Guru
 
buticut
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 2,282
Originally Posted by Pitbull:
1) Parcä era vorba de CONTINUT, nu de autor. Altfel, încä mai poti reformula:
"Sunt curios ce va fi bun intr-un film de Kenny Ortega."


It's not his movie,really. Michael e in centru,ceea ce ma bucura enorm,pentru ca cel mai mare plus al lui "This Is It" este faptul ca nu au incercat sa exploateze si mai mult moartea lui,ci au lasat secventele cu el in stare "raw",aratandu-l in toata splendoarea lui. Melodiile sunt lasate sa curga in cea mai mare parte. Cred ca interviurile insumate de la dansatori,tehnicieni,etc. nu dureaza mai mult de 10 minute,in rest it's all about Michael, un artist implicat in tot procesul creativ..Dupa cum am spus,se precizeaza ca intreg footage-ul trebuia sa ajunga in colectia personala a lui Michael si Kenny chiar a avut retineri in a-l lansa in cinematografe. Desigur ca nu au avut intentia de a face un cadou faniilor,aratand ultimele secvente cu el surprinse pe camerele de filmat, ci sa isi scoata banii investiti, dar eventually au dat publicului ceea ce a vrut sa vada. E important sa nu il critici ca pe un film (pe alocuri e editat mai abrupt,secventele alterneaza d.p.d.v. al calitatii imaginii,desi sunetul e excelent) ,pentru ca la urma urmei nu a fost destinat sa fie unul. Nu e un documentar propriu-zis, cea mai buna descriere ar fi cea ca sunt 2 ore de Best Of de la zecile de ore de repetitii pentru un turneu ce avea sa fie grandios!
__________________
"En el teatro se hace lo que se debe, en el cine se hace lo que se quiere y en la televisión se hace lo que se puede">>
buticut is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 30 Oct 2009, 22:14   #11
PoliFanAthic
Guru
 
PoliFanAthic
 
Join Date: Oct 2002
Location: Timisoara
Posts: 1,434
Send a message via ICQ to PoliFanAthic Send a message via AIM to PoliFanAthic Send a message via MSN to PoliFanAthic Send a message via Yahoo to PoliFanAthic
Mi-a placut - si a fost o atmosfera frumoasa si calda in sala de cinema.
__________________
Asteptand Rambo 5 aka Aliens vs Predator vs Rambo
PoliFanAthic is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 31 Oct 2009, 21:36   #12
E.Floares
Guru
 
E.Floares
 
Join Date: Jan 2008
Location: Ploiesti
Posts: 674
Send a message via Yahoo to E.Floares
35 de lei costa biletul peste tot?

Ma tem ca e peste bugetul meu de student. Oricat de mare e respectul meu fata de MJ,

Sony Pictures !
__________________
This is blood for blood and by the gallon. These are the old days, the bad days, the all-or-nothing days. They're back! There's no choice left. And I'm ready for war.

Last edited by Gloria : 30 Nov 2009 at 17:37.
E.Floares is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 31 Oct 2009, 22:49   #13
PoliFanAthic
Guru
 
PoliFanAthic
 
Join Date: Oct 2002
Location: Timisoara
Posts: 1,434
Send a message via ICQ to PoliFanAthic Send a message via AIM to PoliFanAthic Send a message via MSN to PoliFanAthic Send a message via Yahoo to PoliFanAthic
13 RON in Timisoara pentru studenti.
__________________
Asteptand Rambo 5 aka Aliens vs Predator vs Rambo
PoliFanAthic is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 01 Nov 2009, 09:01   #14
E.Floares
Guru
 
E.Floares
 
Join Date: Jan 2008
Location: Ploiesti
Posts: 674
Send a message via Yahoo to E.Floares
Mai bine dau banii pe biletul de tren, decat sa le dau hotilor de distribuitori.
In seara asta ma duc sa ma interesez exact la casa de bilete.
__________________
This is blood for blood and by the gallon. These are the old days, the bad days, the all-or-nothing days. They're back! There's no choice left. And I'm ready for war.
E.Floares is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 01 Nov 2009, 16:40   #15
buticut
Guru
 
buticut
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 2,282
Originally Posted by E.Floares:
Mai bine dau banii pe biletul de tren, decat sa le dau hotilor de distribuitori.
In seara asta ma duc sa ma interesez exact la casa de bilete.

Era sa ma fentez si eu cu biletele,35 RON costa daca il luai in avans,dar eu l-am cumparat cu 11 RON cu o ora inainte de inceperea filmului.
__________________
"En el teatro se hace lo que se debe, en el cine se hace lo que se quiere y en la televisión se hace lo que se puede">>

Last edited by Pitbull : 09 Nov 2009 at 14:43.
buticut is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 01 Nov 2009, 18:45   #16
PoliFanAthic
Guru
 
PoliFanAthic
 
Join Date: Oct 2002
Location: Timisoara
Posts: 1,434
Send a message via ICQ to PoliFanAthic Send a message via AIM to PoliFanAthic Send a message via MSN to PoliFanAthic Send a message via Yahoo to PoliFanAthic
Eu mi-am luat biletul cu acuma doua saptamani...fiecare cinematograf cu planurile lui, banuiesc.
__________________
Asteptand Rambo 5 aka Aliens vs Predator vs Rambo
PoliFanAthic is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 02 Nov 2009, 21:40   #17
E.Floares
Guru
 
E.Floares
 
Join Date: Jan 2008
Location: Ploiesti
Posts: 674
Send a message via Yahoo to E.Floares
Originally Posted by buticut:
Originally Posted by E.Floares:
Mai bine dau banii pe biletul de tren, decat sa le dau hotilor de distribuitori.
In seara asta ma duc sa ma interesez exact la casa de bilete.

Era sa ma fentez si eu cu biletele,35 RON costa daca il luai in avans,dar eu l-am cumparat cu 11 RON cu o ora inainte de inceperea filmului.

Am fost duminica la Hollywood Multiplex, cu vreo jumatate de ora inainte sa inceapa filmul, mi s-a spus ca e 35 de Ron... m-am dus la Taking Woodstock...
__________________
This is blood for blood and by the gallon. These are the old days, the bad days, the all-or-nothing days. They're back! There's no choice left. And I'm ready for war.
E.Floares is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 02 Nov 2009, 21:57   #18
Pitbull
Unlikely Messiah
 
Pitbull
 
Join Date: Dec 2004
Location: Bucharest
Posts: 16,822
Având în vedere spusele Buticutei, e posibil sä fi fost speculä.
Valabil pentru toatä lumea: dacä vi se întâmplä ca lui Emi Floares, faceti nitel scandal. Se pare cä aveti motive legitime!
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 03 Nov 2009, 15:49   #19
Disciple
Guru
 
Disciple
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 917
Emi F. - mi-e teama ca ai inteles tu gresit.
La "This Is It" e pret fix.Nu se fac reduceri.Nu stiu ce combinatie a avut buticut,dar eu asa aveam la cunostinta.

Am vazut si eu filmul ieri tot la Hollywood Multiplex pt ca a fost iesire cu colegii la initiativa dirigintei care este fana infocata Michael Jackson(si a plans in hohote la 'Earth Song").
Eu nefiind fan al muzicii lui nu am simtit aproape nicio emotie fiind total absent din punctul asta de vedere.
Insa trebuie sa recunosc ca filmul este foarte bine facut sub aspect tehnic si cred ca se vrea a fi o dovada edificatoare a faptului ca MJ a fost omorat.Omul era prea in forma,perfect sanatos,plin de vitalitate si energie si mi-e cam greu sa cred ca dintr-o data a cazut la pat si a dat ortu'popii.
Pe de alta parte se vedea clar ca el a fost regizorul deoarece nimeni nu ii iesea din cuvant fiind totodata si un om foarte meticulos in organizare.
Cat despre piese nu m-a miscat mai niciuna la nivelul la care ar fi trebuit sa ma miste,dar am remarcat momentele de hard rock veritabil care mi-au placut.
Cred ca e un film pt fani fideli muzicii lui,dar nu exclusivist.Eu nu l-as mai revedea,dar nici nu m-a plictisit.
Disciple is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 03 Nov 2009, 22:41   #20
buticut
Guru
 
buticut
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 2,282
That's weird...fost-am la Cinema City in Timisoara,miercuri de la 18, biletul 11 RON pt ca sunt studenta . Romanii astia iau si pielea de pe tine.
__________________
"En el teatro se hace lo que se debe, en el cine se hace lo que se quiere y en la televisión se hace lo que se puede">>
buticut is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 05:08.


Powered by vBulletin - Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
jinglebells