Go Back   Cinemagia Forum > Totul despre filme > Premii, festivaluri

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 29 Jul 2009, 11:37   #1
cornel
Veteran
 
cornel
 
Join Date: Jun 2007
Location: Bucuresti
Posts: 273
Cine Cinema Film Festival

Centrul Cultural European al Sectorului 6 (nu stiam ca exista asa ceva) impreuna cu cativa sponsori si oameni de bine au organizat prima editie a festivalului si concursului de scurtmetraje in aer liber "Cine Cinema Film Festival".
In perioada 27 iulie - 1 august 2009 de la ora 21 pana dupa miezul noptii in parcul Crangasi se pot vedea in fiecare seara vreo 6-7 scurtmetraje care concureaza pentru niste premii ("cel mai bun film" - 1.000$, "cel mai bun regizor" - 700$, "cel mai bun scenariu" - 500$ şi "cea mai bună imagine" - 300$), un scurtmetraj premiat in afara si un lungmetraj care recent a rulat in cinematografe.

Juriul festivalului este alcatuit din: Irina Saulescu, Liliana Campeanu, Eusebiu Stefanescu, Andi Vasluianu (care a lipsit in prima seara) si presedintele juriului Irina Margareta Nistor.

Daca in prima seara proiectia a fost sa zicem intarziata justificat pentru efectuarea prezentarilor si punerea la punct a tuturor chestiilor si spectatorii au fost civilizati, in a doua seara mitocanii spargatori de seminte au bruiat in continuu proiectia.
Am remarcat in prima seara scurtmetrajul "Reklama" de Dan Cadar si "6km si 202m de centrul pamantului" de Andreea Ignat, iar in a doua seara calitatea a crescut cu "Fabulosul destin al lui Toma Cuzin" (o excelenta parodie) de Vlad Trandafir si Paul Negoescu, precum si "Lungul drum catre casa" (in stilul 432) de Ana Maria Chioveanu.

Programul complet al festivalului se gaseste aici.
__________________
Eu, tu si ceilalti...

Last edited by cornel : 29 Jul 2009 at 11:44.
cornel is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 22:26.


Powered by vBulletin - Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
jinglebells