Go Back   Cinemagia Forum > Totul despre filme > Animatie

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 05 Nov 2007, 14:37   #1
sibianu
Novice

sibianu

George Sibianu a murit

Cu sufletul plin de intristare anunt ca bunicul meu, George Sibianu, a murit vineri pe data de 02.11.2007. El o sa ramana insa mereu in inimile noastre si sper ca prin multele filme facute de el sa ofere multor oameni cat mai multe momente placute.
Dumnezeu sa-l odihneasca si sa-i ierte pacatele, cum va trebui, candva, sa o faca cu fiecare dintre noi.
sibianu is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 05 Nov 2007, 15:14   #2
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Dumnezeu sä-l ierte.

Aveam vreo opt, nouä ani, când am väzut "Prostie omeneascä" (1968). Incä nu citisem basmul lui Creangä. De-atunci, ambianta casei täränesti cu drobul de sare, asa cum a fost vizualizatä în film, a rämas definitiv în mintea mea ca decor pentru orice instantä din viatä a "prostiei omenesti".

Päcat cä linkul principal, de pe felicitari.ro, nu merge - dar un Google dezväluie totusi destule informatii despre animatorul plin de har si suflet cre a fost si rämâne George Sibianu.
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 06 Nov 2007, 11:29   #3
sibianu
Novice

sibianu

Prostia omeneasca o stiu si eu de cand eram mic, eu am avut norocul sa ma pot si juca cu papusile din film. Mai am filmul si pe o caseta video, care as vrea sa-l pun candva pe un DVD. Video din pacate nu mai am ca sa ma uit la el.
sibianu is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules