Go Back   Cinemagia Forum > De toate pentru toti > Cafenea

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 02 Sep 2007, 19:50   #1
thequietsurfer
Veteran

thequietsurfer

Neplaceri circumstantiale

Cum nu prea mai aveam ce sa scriu m-am gandit sa deschid subiectu' asta care-si propune sa adune cat mai multe marturii referitoare la micile sau marile inconveniente ivite in timpul vizionarii unui film. S-ar putea scrie despre asta si pe la kestii memorabile sau fabule cine..., da sper k o sa va defulati p-aici. Fiti liberi sa vorbiti d cuplurile popcornaute(cum scria cineva p-aici), d sali jegoase sau/si friguroase, d tarani popositi la filme inaccesibile lor, d filme(mai rare)date la tv,dar cu imaginea "imbatranita" sau de orice altceva. Marturisesc k acum nu-mi vine in minte ceva notabil da p mine ma luau dracii mai demult, cand gaseam un film la TV(pe RTL parca) care era titrat. Nu e tocmai o neplacere circumstantiala, ba io cre k e un act aproape penal de "mutilare"(mai ales cand stii vocea actorului si observi ca cea suprapusa nu aduce deloc cu a respectivului sau cand mimica se completa perfect cu vocea originala). Barbarii astia nu inteleg k nu poti modifica o opera finita doar pt. k ti s-a sculat tie sa nu faci subtitrare. Sovinismul asta cinematografic e similar cu un act de pedofilie(are consecinte dezastruoase si ireparabile). Un film nu e un hit de vara pe care-l poti remixa cum vrei tu si alea "dublate" isi pierd omogenitatea.
Am cam luat-o pe aratura da va invit sa vomati sau sa eliminati pe cale naturala(daca ati devenit oarecum imuni) tot kktu pe care l-ati inghitit(mai bine zis-kre v-a fost bagat pe gat in timp ce incercati sa urmariti linistiti un film).
thequietsurfer is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 02 Sep 2007, 23:12   #2
lady_mystyque
Veteran

lady_mystyque

Send a message via Yahoo to lady_mystyque
da cum ar fi sa urmaresti iarna un film in iasi in cinema victoria...
am intalnit multe ocazii in care filmele de la cinema erau trunchiate barbar! scene intregi taiate ... de parca ei ar fi facut montajul iar :shock: ... sala este aproape in ultimul hal... scaune incomode de cand iesi de la film trebuie sa stai toata ziua in pat cu dureri de spate
iar iarna este un adevarat cosmar.... in sala este atat de frig incat trebuie sa stai cu geaca pe tine!... ingheti mai ales ca stai aproape nemiscat ....am experimentat odata si de atunci am zis ca nu mai fac asta decat in ocazii dea dreptul disperate... stateam si ma uitam la film suflandu-mi in maini de frig ... si mai aveam si manusi! :w00t:
lady_mystyque is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 03 Sep 2007, 14:21   #3
thequietsurfer
Veteran

thequietsurfer

Macar ai luxul optiunii. La mine-n oras e o singura sala si aia paradita rau. Rar ajunge cate-un film bun p-aicea si mi-aduc aminte k in urma cu ceva vreme, de 1 iunie, a fost intrarea gratuita. S-au inghesuit pe la intrare o gramada d "faraoni"(fie-mi iertat tonul incorect politic) care numa la varsta inocentei nu erau si io(copil fiind) n-am mai apucat nicio bomboana si nici n-am mai intrat k se umpluse sala
Dupa ceva vreme, sala s-a inchis temporar pt. igienizare. Aparusera purici si nu cre' k fusese doar o intamplare. Io n-am luat cu mine nicio vietate d-asta, insa cunosc lume care s-a intors si cu altceva in afara de placerea vizionarii unui film. De atunci, sala a mers din ce in ce mai rau...
Morala: gratuitatea e paguboasa rau si blestemul "faraonilor" e un mit care paseste dincolo de granitele egiptene
Old 03 Sep 2007, 20:32   #4
Carmine Galante
Guru

Carmine Galante

Send a message via Yahoo to Carmine Galante
Originally Posted by thequietsurfer:
S-au inghesuit pe la intrare o gramada d "faraoni"(fie-mi iertat tonul incorect politic
Am ras.
Zi mersi ca ai sala acolo in orasu' tau. Eu prefer cinema-ul de acasa, pe care daca ai cu ce il poti face mult peste cel din sala din toate punctele de vedere. Despre sistemul centralizat de sali de cinema DRCF s-a discutat pana la saturatie pe cinemagia. Iti recomand sa scormonesti prin vechile topicuri, in special pe cin. ro.
Cel mai proaspat:
http://www.cinemagia.ro/forum/viewtopic.php?t=14086
Carmine Galante is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 03 Sep 2007, 20:45   #5
thequietsurfer
Veteran

thequietsurfer

Topicu l-am urmarit aproape "live". Si io prefer sa vad filme acasa cu toate ca n-am parte de cine stie ce dotari. Imi asez popou pe scaun in fata comp., dak nu-i liniste imi pun si castile infipte-n boxele mele kre nu cre k fac m. mult de 1mil. de lei(vechi) si macar asa am parte shi io de putina intimitate cinefila.
Old 04 Sep 2007, 10:59   #6
lady_mystyque
Veteran

lady_mystyque

Topicu l-am urmarit aproape "live". Si io prefer sa vad filme acasa cu toate ca n-am parte de cine stie ce dotari. Imi asez popou pe scaun in fata comp., dak nu-i liniste imi pun si castile infipte-n boxele mele kre nu cre k fac m. mult de 1mil. de lei(vechi) si macar asa am parte shi io de putina intimitate cinefila.
la solutia asta am recurs si eu de mult dar si merg la cinema cand chiar e un film mai important pe care vreau sa il vad in varianta big screen... any way tnx god acum avem si noi multiplex la moldova 3 sali de cinema klumea ca iti face placere sa stai!
Old 04 Sep 2007, 15:26   #7
thequietsurfer
Veteran

thequietsurfer

@lady_mystyque
Iti sunt recunoscator k scrii pe topicu asta si k il hranesti. Nu am fost prea inspirat cu subiectu ales da' am observat ca intretii si alt topic, alaturi de films4all. Apreciez imboldul tau care te face sa oblojesti topicurile muribunde si sper sa nu ma lasi si pe mine fara cuvinte
Back on topic: normal k este de preferat sa vezi filmele pe ecran mare, da' in ultima vreme am mai avut parte de o astfel de experienta numa' cand am trecut prin Bucuresti. Imi aduc aminte k atunci cand a rulat la mine-n oras "Filantropica", eram in 5-8 si ne-au dat drumu de la scoala k se duceau profii la film(venea si Nae Caranfil si pt. intelighentia locala era un eveniment chiar daca ei n-aveau treaba cu filmu'). Io n-am fost sa-l vad in ziua aia, l-am vazut mai tarziu da' stiu k au fost si maica-mea si matusa-mea si k erau destul de entuziasmate cu toate k dupa revolutie mersesera destul de rar la cinema. La vremea aia filmu' ma amuza si cam atata tot si tin minte k prin sala se radea cam grosolan(atunci nu-mi dadeam seama da' cu timpu' am realizat) si ca participam si io la manifestarile astea cam grosiere. Ma streseaza cei care la o comedie, in stilul lor grobian, izbucnesc in hohote de ras insotite de comentarii porcoase, isi mai aduc aminte de ceva si dupa aia incep sa povesteasca cu voce tare. De asemenea, ma scot din sarite si cei care fac tot timpul comentarii care vadesc un cinism afectat. Astia fac parte din categoria exhibitionistilor care in lipsa de calitati vor sa fie admirati pt. asa-zisul lor sadism. Atata timp cat reactiile nu constau in nimic altceva decat in onomatopee admirative sau care arata ca spectatorul e captivat, totul e ok. In rest, ca sa parafrazez o vorba la moda, imi doresc tacere.
Old 04 Sep 2007, 15:42   #8
seven7seven
Veteran

seven7seven

@lady_mystyque
Iti sunt recunoscator k scrii pe topicu asta si k il hranesti. Nu am fost prea inspirat cu subiectu ales da' am observat ca intretii si alt topic, alaturi de films4all. Apreciez imboldul tau care te face sa oblojesti topicurile muribunde si sper sa nu ma lasi si pe mine fara cuvinte

:lol:
Cred ca tocmai ai lasat-o tu fara cuvinte. :happy:
Your eyes are weary from staring at the monitor. You feel sleepy. Notice how restful it is to watch the cursor blink. Close your eyes. The opinions stated above are yours. You cannot imagine why you ever felt otherwise.

*snap fingers*
seven7seven is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 04 Sep 2007, 15:45   #9
thequietsurfer
Veteran

thequietsurfer

Nu-mi lasa ea topicu sa moara asa de usor :happy:
Old 04 Sep 2007, 18:59   #10
lady_mystyque
Veteran

lady_mystyque

Originally Posted by seven7seven:
@lady_mystyque

:lol:
Cred ca tocmai ai lasat-o tu fara cuvinte. :happy:
u know actualy almoust!
uhmmmm nu stiu ce sa zic multumesc pentru asemenea aprecieri!
devin un fel de ingerul topicurilor adormite !:lol: :lol:
ps: revin cu postari in curand acum nu am timp de scris mai mult!
Old 04 Sep 2007, 20:22   #11
thequietsurfer
Veteran

thequietsurfer

Astept. Poate mediezi si o reconciliere cu films4all k am vazut ca va cunoasteti
Old 04 Sep 2007, 23:36   #12
lady_mystyque
Veteran

lady_mystyque

nu nu ne cunoastem personal chiar deloc.... doar ce vezi pe forum in rest am mai aflat de pe alt topic ca il cheama tudor...parca :? ... da am vazut ca va certati ce sa va zic eu ... nush ... dar uite incercati macar sa o transformati intr-o cearta constructiva ce ziceti... sau incercati sa va puneti de acord cel putin asupra unui punct de vedere si dupa aia vedeti voi!..

back on topic...
another things that takes me out of my nerves... cuplurile care vin la un film doar pt ca e intuneric in sala si pot sa se pupe/ pipaie in voie... :hmm:
am avut tragica experienta de a avea un cuplu stand in spatele meu la un film.... jumatate de film auzeam din spate numai tzoc tzoc-urile la aia 2!
buuuuuunnnn inteleg va iubiti amor ghebos chestii... va mai pupati asa la o scena mai hot la un sarut mai pasional ok.... dar nu tot filmu! si fara zogomote specifice.... la jumatatea filmului m-am ridicat si m-am mutat mai in fata nu mai rezistam!...
concluzie: luati-va o camera fratilor dak nu mai puteti!!!! :w00t:
Old 05 Sep 2007, 00:29   #13
films4all
Guru

films4all

Astept. Poate mediezi si o reconciliere cu films4all k am vazut ca va cunoasteti

era oka sa ne cunoastem ..si in viata reala...dar..na...si pe forum e oka..
cred... :hmm:
Old 05 Sep 2007, 10:20   #14
thequietsurfer
Veteran

thequietsurfer

@lady_mystyque & films4all
Deja va raspund k unui cuplu :lol:. Sper sa va cunoasteti si in afara forumului.
@lady_mystique
Daca sala este mai pustie si atmosfera mai romantica cuplurile de kre vorbeai se refugiaza de obicei in zonele mai putin populate si in cazurile astea chiar nu ma deranjeaza(macar dau banii pe bilet si ajuta cinematograful). Ceea ce ma surprinde este k nu mai conteaza absolut deloc genul filmului sau momentele mai fierbinti de pe ecran(asta in cazul in care urmaresc filmu') in ecuatia celor doi cunoscuti. Ma gandesc ca ai putea sa dai peste ei si dak in cinema s-ar da reclame la detergenti sau la ulei de motor.
Old 05 Sep 2007, 10:25   #15
films4all
Guru

films4all

daca ai da peste cuplul lady_mystyque & films4all ...aflati in situatia descrisa de u..ce ai face? :oops:
Old 05 Sep 2007, 10:28   #16
lady_mystyque
Veteran

lady_mystyque

@lady_mystyque & films4all
Deja va raspund k unui cuplu :lol:. Sper sa va cunoasteti si in afara forumului..
oh dude! :w00t: stati nu va ambalati! noi doar glumim! :lol:
@lady_mystique
Daca sala este mai pustie si atmosfera mai romantica cuplurile de kre vorbeai se refugiaza de obicei in zonele mai putin populate si in cazurile astea chiar nu ma deranjeaza(macar dau banii pe bilet si ajuta cinematograful). Ceea ce ma surprinde este k nu mai conteaza absolut deloc genul filmului sau momentele mai fierbinti de pe ecran(asta in cazul in care urmaresc filmu') in ecuatia celor doi cunoscuti. Ma gandesc ca ai putea sa dai peste ei si dak in cinema s-ar da reclame la detergenti sau la ulei de motor.
da bine da eu nu ziceam de aia care se refugiaza nu stiu unde in ultimele randuri ca eu at cand am stat nu eram deloc in ultimele randuri!
iar la treaba cu uleiul de motor si alte chestii fii sigur! that is pure romantism! :w00t: :lol: :lol:
Old 05 Sep 2007, 10:31   #17
lady_mystyque
Veteran

lady_mystyque

Originally Posted by films4all:
daca ai da peste cuplul lady_mystyque & films4all ...aflati in situatia descria de u..ce ai face? :oops:
vai vai deja imi imaginez ce distractie facem la lume ! ce facem aici deliciul forumului? :lol:

ps: a nu se intelege altceva!
Old 05 Sep 2007, 10:33   #18
thequietsurfer
Veteran

thequietsurfer

Nu cre' k as face nimic pt. k nu i-as recunoaste. Dar, ca sa fac un exercitiu de imaginatie, presupunand k v-as identifica in sala la un film mai bun ce nu trebuie ratat cum ar fi spre exemplu....Crash(sorry da' nu puteam sa ma abtin), m-as aseza intre voi, silindu-va astfel sa urmariti filmu'.
Old 05 Sep 2007, 10:33   #19
films4all
Guru

films4all

nu mah..noi glumim.. :hmm:
doar glumim
glumim?
nu pot sa cred..si incepusem sa cred ca o sa trec prin iasi cat de curand..
damn...
Old 05 Sep 2007, 10:36   #20
lady_mystyque
Veteran

lady_mystyque

Originally Posted by films4all:
nu mah..noi glumim.. :hmm:
doar glumim
glumim?
nu pot sa cred..si incepusem sa cred ca o sa trec prin iasi cat de curand..
damn...
damn ce little bitch sunt! :lol:
pai dak vrei tu sa facu vizite in iasi... vino draga! te opresc eu?
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules