Go Back   Cinemagia Forum > Totul despre filme > Acum pe ecrane

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 29 Dec 2003, 15:30   #1
PoliFanAthic
Guru

PoliFanAthic

Send a message via ICQ to PoliFanAthic Send a message via AIM to PoliFanAthic Send a message via MSN to PoliFanAthic Send a message via Yahoo to PoliFanAthic
No Good Deed

Uneori unele filme este mai bine sa ramana nevazute, cum ar fi urmarile Matrix(nu fac nici o aluzie). Cel mai frustrant este cand ai un script de rahat, dialoguri care cad in context ca nuca in perete si cand incerci sa dai gata publicul, care a rezistat eroic nspe minute de tembelism, cu o scena "socanta" la sfarsit. Sunt convins ca erau doar cele mai bune intentii, dar cand nu-ti iese, e nasol. Cu aceasta ocazie ma simt obligat sa accept faptul ca Milla si Doug nu sunt actori de valoare. Mai traiam cu aceasta iluzie, dupa alte prestatii "excepti(e)onale"
PoliFanAthic is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 29 Dec 2003, 15:36   #2
Dan Gerose
Guru

Dan Gerose

Prost

Intr-adevar, acest film e cam ciudat. Inca nu-mi dau seama ce nu mi-a placut la el, desi avea toate circumstantele sa nu fie rau (Regia: Bob Rafelson, cu Milla Yovovich si Samuel L.Jackson), cu personaje bolnave... Pacat ! Nu i-a iesit !
Dan Gerose is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 29 Dec 2003, 16:35   #3
Ping
Veteran

Ping

Am ezitat sa scriu ceva despre acest film desi l-am vazut de ceva timp. Ar fi trebuit sa incep topicul cu critici. Vad insa ca nu prea poate scrie cineva de bine.

Nici nu cred ca ai cum. M-am plictisit in sala si nici nu stiu de ce nu am plecat. In ultima vreme vad tot mai multe scenarii care nu au nimic comun cu realitatea sau bunul simt. Suntem bombardati cu rasturnari de situatie si rezolvari imposibile numai pentru a ne atrage atentia probabil.

Pacat de Samuel Jackson care aud ca mai joaca intr-o tampenie, S.W.A.T.

Vad ca Hollywood se lucreaza la norma, iar unii actori isi realizeaza norma in patru ani si jumatate in loc de cinci.
Ping is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 30 Dec 2003, 06:34   #4
Alex Leo Serban
Guru

Alex Leo Serban

mie mi-a placut.
Alex Leo Serban is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules