Go Back   Cinemagia Forum > Totul despre filme > Acum pe ecrane

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 13 Oct 2003, 09:13   #1
snatchro
Guru

snatchro

Send a message via MSN to snatchro Send a message via Yahoo to snatchro
Matchstick Men

�*�*�*�*�*�*�*�*�*�*�*Filmul este absolut incantator. Nicholas Cage joaca foarte bine. Nu lipseste umorul. Ridley Scott a facut un film despre escroci. Sa fiu sincer, ma cam saturasem de acest subiect in ultimul timp, dar m-am dus pentru actori si regizor si n-am regretat.
Daca apucati sa-l vedeti, si mai ales daca stiti engleza, fiti atenti la versurile cantecelor, care sunt aplicabile in ziua de astazi in Romania cu succes.
Mi-au placut la nebunie ticurile lui Cage si povestea care te ia prin suprindere de multe ori. evident ca exista si clisee, dar pot fi usor trecute cu vederea. [8/10]
snatchro is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 14 Oct 2003, 09:03   #2
toni
Guru

toni

Intr-adevar, un film misto. Si mie mi-a placut Cage, cu ticurile lui citeodata puerile. Si mi-a palcut ideea cu pastilele pentru menopauza. Eram convins ca se va casatori cu casiera de la supermarket, dar eu l-as fi lasat cu ceva mai multi bani. Fata de ce porcarii am vazut in ultimul timp, asta a fost incintator.
Old 14 Oct 2003, 12:31   #3
Dan Gerose
Guru

Dan Gerose

OK

Intr-adevar, este un film misto. Mi-a placut, desi deocamdata l-am vazut doar pe CD. Ridley Scott isi merita renumele, Cage joaca foarte bine, scenariul e imprevizibil. Una din confirmarile placute din aceasta toamna.
Dan Gerose is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 19 Oct 2003, 16:00   #4
i_matei
Veteran

i_matei

Film absolut admirabil... Aminteste foarte bine de "As good as it gets" personajele lui Cage si Nicholson fiind extrem de asemanatoare.
De asemenea Alison Lohman este excelenta in rolul "ficei" lui Cage.
Filmul chiar merita vazut de doua ori pentru a putea observa subtilitatile regiei lui Ridley Scott (evolutia starii mentale a lui Cage)... finalul total surprinzator lasa toata lumea cu gura cascata...
Actori de prima mana, scenariu genial, regie pe masura... ce iti poti dori mai mult de la un film?
i_matei is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 20 Oct 2003, 05:55   #5
PoliFanAthic
Guru

PoliFanAthic

Send a message via ICQ to PoliFanAthic Send a message via AIM to PoliFanAthic Send a message via MSN to PoliFanAthic Send a message via Yahoo to PoliFanAthic
Pot spune ca a fost primul film bun care l-am vazut in ultima perioada de timp. Au fost cateva scene care m-au amuzat teribil, povestea per total mi s-a parut interesanta si bineinteles ca actorii au fost pe masura prestatiilor lor anterioare; ma refer mai ales la Cage si Rockwell. E un fel de "feel good" movie, care este binevenit la orice ora din zi, mai ales daca este o zi proasta.
PoliFanAthic is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules