Go Back   Cinemagia Forum > Totul despre filme > Acum pe ecrane

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 30 Jun 2003, 09:21   #1
toni
Guru

toni

Cradle 2 the Grave aka Parteneri neobisnuiti

Ei da, am vazut filmul asta. N-o sa va zic "duceti-va sa-l vedeti", n-o sa va zic nici "stati acasa". O sa va zic ca e in tonul filmelor cu Jet Li din ultimii ani. Eu am vazut Sarutul dragonului (ala cu Bridget Fonda) si pot spune ca asta parca e mai misto. Si asta e plin de cafteli, de urmariri cu masini si explozii, dar parca m-a prins mai mult decit anteriorul.
Nu va asteptati la o capodopera, e doar un action decent cu DMX si cu inca un negru pe care l-am mai vazut jucind in niscaiva filme. Evident apare si o negresa super buna, dar nu ne arata NIMIC...asta e cam dezamagitor.

So, dupa ce v-ati pus creierii la incercare cu Vorbeste cu ea, Orele, Frida & Pianistul, duceti-va sa vedeti batai si explozii in Parteneri Neobisnuiti. E relaxant.

O intrebare : Filmul e interzis sub 14 ani, banuiesc ca pentru violenta. De ce nu ne-au aratat si niste balcoane, daca tot era interzis sub 14? Sau pentru o pereche de sini devine interzis sub 16?
Old 30 Jun 2003, 09:30   #2
i_matei
Veteran

i_matei

Nene o porcarie mai mare de film nici ca am vazut...
TOTALY BRAINLESS MOVIE.
Noroc ca am vazut filmul acasa pe calc... nu ca m-as fi dus, dar eram macar curios... cu un mare dificultate am ajuns sa apuc finalul flmului

Poveste total dibitoaca... daca pana si cioroii din gastile de dupa blocurile din LA au ajuns sa se joace cu bombe nucleare, chiar ca se duce dracului lumea asta... ca lumea cinematografica in mod clar se duce de rapa de ceva vreme...
i_matei is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 01 Jul 2003, 00:16   #3
vincent vega
Junior

vincent vega

Intr-un cuvant: slab, chiar mai slab decat precedentele Romeo Must Die si Exit Wounds, ambele regizate de acelasi Andrzej Bartkowiak.
Nu trebuie sa te chinui sa-ti dai seama ca toate sunt cam la fel.
Ingrediente: actiune, batai, impuscaturi,explozii, masini scumpe, gagici bune, soundtrack gangsta, DMX, Tom Arnold si nelipsitul happy-end.
A se vedea si final showdown-ul intre Jet Li si Mark Dacascos inconjurati de un cerc de flacari ca-n finalul RMD.

Am uitat ceva?
Old 01 Jul 2003, 11:51   #4
i_matei
Veteran

i_matei

De ce nu o spuneti mah, pe aia dreapta ??!?!

CA E O MAAAAREEEEEEE PORCARIE !!!
i_matei is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 01 Nov 2003, 00:50   #5
jona
Veteran

jona

Send a message via Yahoo to jona
Vreti o faza care descrie relativ seriozitatea filmului? Faza de la inceput, cand Jet Li "aluneca" de la un etaj la altul. Nici un film care contine asemenea scene nu e deemn de seriozitate.
Old 02 Nov 2003, 00:25   #6
iepurilah
Guru

iepurilah

Send a message via Yahoo to iepurilah
deci...hai jet li k jet li, ca asa joaca de cand il stiu....dar DMX in rolul de tata responsabil...LOOOL...m-a amuzat la culme....hai sa fim seriosi!!.....in rest, filmul e funny, Anthony Anderson haios k de obicei, iar gagica de culoare..hmm...jale fata!!
Old 02 Nov 2003, 20:47   #7
seether
Junior

seether

Merita soundtrackul pentru cei mai obsedati de rap alea alea.
seether is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules