Go Back   Cinemagia Forum > Totul despre filme > Film in general

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 22 Sep 2001, 19:20   #1
Blizz
Veteran

Blizz

Subiect exclusiv pentru comedii exclusive...
Sa nu va aud cu "Hotshots" sau "American Pie"...
Blizz is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 16 Feb 2002, 00:48   #2
ricutza
Babyface Killer

ricutza

Send a message via ICQ to ricutza Send a message via MSN to ricutza Send a message via Yahoo to ricutza
What wemen want e bine?nu este un subiect asa de interesant ca As good as it Gets dar totusi cred ca se poate comenta ceva pe baza lui...
ricutza is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 17 Feb 2002, 00:15   #3
ricutza
Babyface Killer

ricutza

Send a message via ICQ to ricutza Send a message via MSN to ricutza Send a message via Yahoo to ricutza
ok! recunosc ca nu merit un raspuns atat timp cat scriu cu greseli de ortografie...deci rescriu intrebarea:"What women want" este un subiect bun pentru acest forum sau face parte tot din categoria "American Pie"?
Old 18 Feb 2002, 15:40   #4
Blizz
Veteran

Blizz

Imi cer scuze ca nu am raspuns cat de repede te-ai fi asteptat, Ricutza.
Acum sunt inca sub socul celor 15-20 de mesaje noi, o participare absolut furtunoasa pe parcursul acestui week-end, un fel de uragan avand in vedere ca lucrurile se misca de obicei molcom aici.

Cat priveste intrebarea ta... nimeni nu iti poate raspunde decat numai tu. Eu am inceput subiectul, dar asta nu inseamna ca eu sunt cel care am ultimul cuvant. Asa ca, in cazul in care consideri ca "What Women Want" (pe care inca nu am avut ocazia sa il urmaresc) se ridica cu un nivel peste comediile obisnuite, abia astept demonstratia.
Old 23 Feb 2002, 00:59   #5
ricutza
Babyface Killer

ricutza

Cred ca filmul se ridica peste nivelul altor comedii insa din pacate nu are puterea sa ramana acolo...Filmul are potential dar la un anumit moment exploatarea lui inceteaza.
Filmul se imparte clar in doua parti: prima care este foarte buna iar Mel Gibson joaca asa cum ne-a obisnuit pe toti(sper!); a doua parte insa, ritmul scade brusc, glumele se rarefiaza pentru ca sfarsitul sa fie de-a dreptul imbecil.
Diferenta dintre cele doua parti este asa de mare incat eu iti recomand totusi filmul desi stiu ca finalul te va dezamagi.
Dezamagitoareeste si prestatia lui Helen Hunt care efectiv este eclipsata de Mel Gibson. Nu pot sa-mi explic cum a reusit sa-i faca fata lui Jack Nicholson si nu-i rezista lui Mel Gibson...
Orium cred ca e cea mai buna comedie pe care am vazut-o anul trecut!
Old 05 Mar 2002, 11:06   #6
Poison
Veteran

Poison

In cazul meu, una dintre cele mai bune comedii pe care le-am vazut anul trecut a fost Dogma. Stiu ca nu pare, dar e serioasa, ca orice film care ataca tabu-uri.
Poison is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 06 Mar 2002, 02:37   #7
Blizz
Veteran

Blizz

Punct ochit, punct lovit.
Uitasem complet de Dogma...
Old 06 Mar 2002, 11:00   #8
Poison
Veteran

Poison

De cind am vazut si Chasing Amy am devenit mare fan Kevin Smith. Am auzit ca o sa vina si la noi Jay and Silent Bob Strike Back sau asa ceva.
Old 06 Mar 2002, 11:05   #9
Amyd
Guru

Amyd

"Dogma" e o comedie care se ia prea in serios, si din acest motiv, pentru mine e aproape o ratare totala.

Just my humble oppinion...

Salutari,
Andrei
Amyd is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 06 Mar 2002, 11:15   #10
Poison
Veteran

Poison

OK, care e o comedie ne-ratata, "in your humble oppinion"? :wink:
Old 06 Mar 2002, 11:32   #11
ugly
Junior

ugly

e un fel de Beavis & Butthead cu personaje umane plus un camion de clisee din alte filme si bineinteles cu referiri la celelalte productii: clerks, c.amy.
l-am vazut de 3 ori si am ris de fiecare data de m-am spart :smile: :smile: :smile:
oricum e ultimul film dn seria NewJersey, cica urmatorul e cu 180 de grade diferit.

Quote:
On 2002-03-06 12:00, Poison wrote:
De cind am vazut si Chasing Amy am devenit mare fan Kevin Smith. Am auzit ca o sa vina si la noi Jay and Silent Bob Strike Back sau asa ceva.
ugly is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 06 Mar 2002, 21:59   #12
ricutza
Babyface Killer

ricutza

pe mine Chasing Amy nu m-a impresionat prea tare totusi as fi curioasa sa vad de ce i-a placut lui Poison.
Old 02 May 2002, 02:40   #13
filmul
Novice

filmul

Ce ziceti de probabil uitatul The Trouble with Harry de Hitchcock ?
filmul is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 05 May 2002, 12:27   #14
Floydman
Guru

Floydman

Ce ziceti de Man on the Moon? Vi se pare o comedie "serioasa"? Sau mai exact vi se pare o comedie? Eu am ris mult la anumite faze, si totusi cred ca filmul e mai mult decit ecranizarea carierei lui Andy Kaufman...
Si inca o chestie..., voi ce ati inteles din ultimele faze ale filmului ? Tipul a murit de cancer sau a fost o festa tipica lui Kaufman?
Floydman is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 05 May 2002, 19:01   #15
Mr. Crowley
Novice

Mr. Crowley

Quote:
On 2002-05-05 13:27, Floydman wrote:
Ce ziceti de Man on the Moon? Vi se pare o comedie "serioasa"? Sau mai exact vi se pare o comedie? Eu am ris mult la anumite faze, si totusi cred ca filmul e mai mult decit ecranizarea carierei lui Andy Kaufman...
Si inca o chestie..., voi ce ati inteles din ultimele faze ale filmului ? Tipul a murit de cancer sau a fost o festa tipica lui Kaufman?
Ei, uite ca nu- i nici alba, nici neagra!
Mr. Crowley is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 06 May 2002, 23:11   #16
ricutza
Babyface Killer

ricutza

dupa parerea mea "Man on The Moon" nu intra deloc in categoria comedie...filmul este ce-i drept despre un comic si este destul de normal sa aiba multe secvente comice dar asta nu-l face comedie!
Old 07 May 2002, 13:22   #17
Poison
Veteran

Poison

Draga Ricutza, eu nu-ti impartasesc obsesia pentru analiza. Daca ceva ma bucura, rareori stau sa ma intreb "de ce?" In Chasing Amy mi-a placut tot: actorii, simplitatea cu care e spusa povestea, onestitatea si inteligenta dialogurilor, multiplele fatete ale iubirii prezentate firesc, fara sa cada vreodata in vulgar sau cliseu, etc., etc., etc.
Old 08 May 2002, 14:38   #18
toni
Guru

toni

Pulp fiction e o comedie serioasa? Dar Scary movie cum e? Sau Jurnalul lui Bridget Jones?. Dogma e inaltator, dar nu place tuturor....Eu am ris si la Jurrasic Park....O fi de rau?

toni care nu intelege termenul de "comedie serioasa"
toni is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 12 May 2002, 14:32   #19
maga
Novice

maga

asa de tare mi-a placut the problem with harry.cel mai bun film al lui alfred h.zic h. ca parca dintr-o data numele asta e foarte greu de scris (corect).zic aci la comedii serioase toate filmele lui woody allen mai putin the curse of the jade scorpio(ce batran e!).si ca toate femeiushtile plangaretze zic si eu bridget jones's diary.
maga is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 22 May 2002, 05:06   #20
ricutza
Babyface Killer

ricutza

pt toni: Scary Movie nu este o comedie serioasa! de fapt cred ca o comedie serioasa, asa cum vad eu lucrurile, ar fi o comedie care sa li se adreseze pesoanelor inteligente(si nu maselor!), cu un umor fin(si nu vulgar) iar ironiile (de preferinta) sa fie subtile...nu m-am hotarat inca daca Dogma ar intra sau nu in aceasta categorie
(l-am vazut de curand si nu l-am 'disecat' suficient pentru a ma pronunta daca e un film bun sau nu!)...oricum faptul ca nu-l gusta multa lume, este totusi un lucru bun...
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules