Go Back   Cinemagia Forum > De toate pentru toti > Cafenea

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 22 Jun 2008, 19:10   #101
klein
Guru

klein

de acord cu ricutza in toate cele. si eu cre' ca o sa plang daca o sa castige Italia, si eu am urat cel mai tare franta pana acu cativa ani, dar italienii sunt din ce in ce mai nesuferiti. si parca vad ca fac un meci d-ala mediocru,cum ne-au obisnuit si castiga finala
Imi place foarte tare echipa Rusiei, dar nu stiu daca o sa aiba resurse sa mearga pana la capat. de obicei astia tineri, care te dau gata la inceput, te lasa balta cand ti-e lumea mai draga. pana si turcia mi se pare o varianta buna. e extraordinar cum se mobilizeaza pana in minutul 91, chiar si la 2-0 in defavoarea lor. as vrea sa se mai schimbe eternele castigatoare italia si germania, sa vedem si alte echipe. campionatul asta promite niste surprize. de-aia mi-a parut rau ca s-a nimerit ca Turcia sa joace importiva Croatiei.
klein is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 22 Jun 2008, 21:40   #102
europe_east
Guru

europe_east

da, si eu as vrea sa castige o echipa mai mica. ar fi misto o finala turcia-rusia.
europe_east is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 22 Jun 2008, 23:25   #103
silver_boy
Guru

silver_boy

ghicitoare: cine a jucat ca o ..cizma, si pleaca acasa?
raspuns: Italia
Old 22 Jun 2008, 23:32   #104
klein
Guru

klein

Italia-Spania foarte urat meci. bine macar ca Italia a iesit. Happy, ricutza?
nici spania nu mi-a placut, dar in fine, sa zicem ca e o schimbare. Mi-a placut ca publicul a fluierat ne-jocul ambelor echipe dupa prima repriza. nu stiu daca Rusia va putea sa isi ia revansa. mi-as dori sa joace cum a facut-o in meciul cu Suedia sau Olanda, dar prima infrangere poate fi traumatizanta.
Old 22 Jun 2008, 23:42   #105
redmen
Old School Hollywood

redmen

Daca pleaca si Germania acasa peste 2 zile ... atunci chiar va fi un campionat al surprizelor.Oricum ... bye bye grupa mortii :lol:
Old 23 Jun 2008, 03:02   #106
silver_boy
Guru

silver_boy

well...ca sa conchid, cumva...Italienii pleaca acasa dupa o prestatie absolut artificioasa (infranti rusinos de Olanda, scapand-gratie lui Mutu- de eliminarea inca din grupe si invingand o reprezentativa a Frantei, mutilata, plina de negri si de ineficienta...
overall, Italia mi-a dat sentimentul unei echipe obosite, un soi de Mike Tyson expirat, prezenta doar cu blazonul...astept semi-finalele cu interes si sper intr-o finala a "outsiderilor"...( sau, in cel mai rau caz, o Rusia - Germania si - de ce nu- un nou Stalingrad)
una peste alta, gupa mortzii a murit, traiasca hegemonia "viilor"
Old 23 Jun 2008, 09:30   #107
klein
Guru

klein

Originally Posted by silver_boy:
well...ca sa conchid, cumva...Italienii pleaca acasa dupa o prestatie absolut artificioasa (infranti rusinos de Olanda, scapand-gratie lui Mutu- de eliminarea inca din grupe si invingand o reprezentativa a Frantei, mutilata, plina de negri si de ineficienta...
sa inteleg de la tine ca negrii sunt semn de ineficacitate? mie mi se pare ca dimpotriva, asta ar fi atuul Frantei.
Old 23 Jun 2008, 09:47   #108
illotempore2002
Guru

illotempore2002

Originally Posted by StefanDo:
marx, bann 2 saptamani

Stefan, incep sa cred ca ai ceva personal cu Marx. Parca suntem la gradinta, tre sa tinem mainile la spate si sa nu vorbim in timpul orei, cand tovarasa educatoare ne invata poezii comuniste....cine vorbeste primeste 30 de nuiele peste palme
illotempore2002 is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 23 Jun 2008, 09:57   #109
StefanDo
Super Moderator

StefanDo

nu am absolut nimic cu marx. chiar i-am dat de ales, ori isi editeaza mesajele exagerat de agresive, ori il bannez doua saptamani.
Old 23 Jun 2008, 10:31   #110
illotempore2002
Guru

illotempore2002

si tu esti agresiv prin modul asta de a bana in stanga si-n dreapta, la cea mai mica susoteala in banca....as zice ca tu chiar cultivi agresivitatea prin aceasta metoda
Old 23 Jun 2008, 10:56   #111
StefanDo
Super Moderator

StefanDo

a, si lasandu-l pe marx sa-si umple posturile de "penibil", "tembel" samd n-o cultiv...
Old 23 Jun 2008, 11:16   #112
hellsteed
Cavaler de Veste Buna

hellsteed

vreau si eu ban... ca poate asa nu vad absenta multora de pe forum....
Old 23 Jun 2008, 11:34   #113
ricutza
Babyface Killer

ricutza

Send a message via ICQ to ricutza Send a message via MSN to ricutza Send a message via Yahoo to ricutza
yup yup...am fost foarte fericita aseara...m-am simtit razbunata...
acum chiar mi-e indiferent cine castiga...ar fi naspa sa fie o finala turcia-rusia in care ei sa joace prudent si boring asa cum n-au facut-o tot campionatul...

in alta ordine de idei, mi-ar palcea sa ajunga germania in finala, nu de alta dar au un antrenor foarte foarte dragut (da, da, da...stiu ce ganditi acum....trebuie sa recunoasteti insa ca la sporturile unde joaca si femeile va uitati si la cum arata nu numai la cum joaca....)

in orice caz ma declar multumita!

cat despre discutia off topic...exista persoane pentru care bann-ul nu functioneaza la nimic...marx este una dintre ele...tot asa exista persoane pentru care argumentele si discutiile pe o anumita tema nu ii determina totusi sa-si schimbe propriile convingeri... din nou, marx este o astfel de persoana... sa luam ca atare aceste doua afirmatii si sa ne continuam existentele in liniste si pace fara bannuri si cu cat mai putine off topicuri...
Old 23 Jun 2008, 11:40   #114
europe_east
Guru

europe_east

la categoria 'antrenori draguti' antrenorul croat has my vote...
Old 23 Jun 2008, 12:30   #115
illotempore2002
Guru

illotempore2002

Originally Posted by hellsteed:

pai daca vrei ban, nu ai decat sa fii foarte inteligent (ceea ce esti deja), sa ai dreptate atunci cand te iei de cineva, sa fii mai dur si mai provocator cu cei din jur, sa stii ce spui si sa stii sa sustii ce vrei sa spui....si gata, vei fi banat!
e simplu!
vrei sa incercam impreuna?
Old 23 Jun 2008, 13:46   #116
ricutza
Babyface Killer

ricutza

Send a message via ICQ to ricutza Send a message via MSN to ricutza Send a message via Yahoo to ricutza
Originally Posted by illotempore2002:

pai daca vrei ban, nu ai decat sa fii foarte inteligent (ceea ce esti deja), sa ai dreptate atunci cand te iei de cineva, sa fii mai dur si mai provocator cu cei din jur, sa stii ce spui si sa stii sa sustii ce vrei sa spui....si gata, vei fi banat!
e simplu!
vrei sa incercam impreuna?

interesant ce spui...conform definitiilor tale insa, nu pricep cum ai reusit sa scapi tu de bann...ai cumva o arma secreta pe care marx nu o poseda?
Old 23 Jun 2008, 13:48   #117
ricutza
Babyface Killer

ricutza

Originally Posted by europe_east:
la categoria 'antrenori draguti' antrenorul croat has my vote...

mda....il remarcasem si pe el...si nici van Basten nu mi s-a parut de aruncat...dar to Leuw (parca asa il cheama) ramane my number 1.
Old 23 Jun 2008, 14:10   #118
europe_east
Guru

europe_east

Originally Posted by illotempore2002:

e simplu!

asta e portretul lui marx?..... ha!

mda, eu in general nu m-as fi luat prea rau de el, sau de oricine care ar fi spu ce a spus el. problema e urmatoarea: cu oameni pe care ii cunosc (si ma cunosc), am alte standarde. daca mi-ar fi spus 'mai europo, usurel cu aprecierile, ca n-ai dreptate', era alta chestie. dar hel-lo, cineva care ma cunoaste arunca o chifla gen ' unii bla-bla-bla', mi se pare mult mai grav si ca atare, nu mai am nici o 'jena' sa zic exact ceea ce cred-- i.e., exact opusul portretului facut de tine mai sus. cu asta am incheiat acest capitol.
Old 23 Jun 2008, 14:31   #119
europe_east
Guru

europe_east

cat desore Luis Aragones... n-arata chiar asa rau in tinerete...
Old 23 Jun 2008, 14:42   #120
silver_boy
Guru

silver_boy

stefane, cred ca aurolacii din metrou te-ar adora stiind ca tu esti cel care imparte generos cate-un ban...
bytheway, azi am negociat cu un roman un ceas fain si dupa zeci de minute de targuiala mi-a spus sec: oh, hai scoate banu'...
si am dat din urmeri si l-am privit trist: vorbeste domle cu Stefan...
well, nu zic mai mult ca vorba aia: ban la ban trage -;
zic de gagii: fetele (cu preferintele lor imprevizibile) ma uimesc!
eu credeam ca toate sunt topite dupa Nuno Gomes
ahh mai tineti minte cartea aia patratzoasa,imensa, cat un bloc de desen. POVESTIRI ISTORICE... exista acolo o poveste cu banul Craiovei..bla-bla-bla
abia acu ii inteleg talcul: ..se referea la marx
- ; ))))

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules