Go Back   Cinemagia Forum > Totul despre filme > Cinematografia romaneasca

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 07 Dec 2004, 23:31   #101
Danny
Guru

Danny

Send a message via ICQ to Danny Send a message via Yahoo to Danny
Originally Posted by Danny:
las ca si andi vasluianu vad ca s-a profilat mai mult pe reclame in ultima vreme
mai mult ca sigur o sa-l vedem acusica la cinemaiubit

Si l-am vazut...poate mai mult decat trebuia! Cred ca ar fi cazul sa mai zica si "NU" unor "filmulete" utciste.
Incep sa cred ca l-am supraestimat...
Old 13 Dec 2004, 15:40   #102
andi vasluianu
Guest

andi vasluianu

daca s-ar produce mai multe lung-metaje mi-ar fi mult mai usor,dar asa..imi face foarte mare placere sa joc in filmele de scoala pt.ca ,inca nu stiu foarte multe despre meseria mea,iar cu reclamele e alta treaba:banii.n-am sa pot niciodata sa joc in vreo telenovela sau intr-un serial tv.de mana treia.imi plac foarte mult discutile voastre si ma bucur ca va intereseaza ce se intampla cu noi si cu alegerile noastre,restranse si de neales,dar asta e,incercam si noi cat putem sa nu stam degeaba.intr-un sistem gresit e foarte greu sa stai drept.abia astept sa ma taxati.
andi vasluianu is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 13 Dec 2004, 16:25   #103
Nae
Dead Man Walking

Nae

Send a message via Yahoo to Nae
Originally Posted by andi vasluianu:
daca s-ar produce mai multe lung-metaje mi-ar fi mult mai usor,dar asa..[...],dar asta e,incercam si noi cat putem sa nu stam degeaba.intr-un sistem gresit e foarte greu sa stai drept.abia astept sa ma taxati.

stai linstit, te taxam cu cea mai mare placere...

dar in ceesa ce priveste post-ul tau, da ai dreptate... daca sistemul e de cacat, nu poti face nici tu nimic. asa sta treaba, si nu se va schimba in cateva zile... mai asteptam inca vreo generatie, sau chiar doua...
Nae is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 14 Dec 2004, 00:12   #104
Danny
Guru

Danny

daca s-ar produce mai multe lung-metraje...

nu zice nimeni sa nu joci in reclame sau in scurt-metraje pt. scoala (desi astea in care ai jucat anul asta au fost catastrofale si oricat de bun actor ai fi tu...tot iesi sifonat).
dar poate ar trebui sa fii si tu mai selectiv...
Old 14 Dec 2004, 00:18   #105
nume
the mithbuster

nume

Send a message via Yahoo to nume
Originally Posted by Danny:
daca s-ar produce mai multe lung-metraje...

nu zice nimeni sa nu joci in reclame sau in scurt-metraje pt. scoala (desi astea in care ai jucat anul asta au fost catastrofale si oricat de bun actor ai fi tu...tot iesi sifonat).
dar poate ar trebui sa fii si tu mai selectiv...

Mda , nu vreau sa se simta lezat , dar cand nu ai foarte multi bani si esti la inceput de drum nu stiu cat de selectiv poti fi. Mai ales ca se fac atat de putine filme la noi. Nu vad ceva rau ca joaca in reclame , asta nu stirbeste cu nimic cariera cinematografica si in plus e banoasa (uneori).
nume is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 14 Dec 2004, 00:43   #106
Danny
Guru

Danny

n-am sa pot niciodata sa joc in vreo telenovela sau intr-un serial tv.de mana treia

pai uite ca totusi face o selectie. de ce totusi accepta sa joace in scurt-metraje de mana a 4-a nu inteleg eu. se bazeaza pe faptul ca nu prea le vede nimeni?
Old 14 Dec 2004, 00:51   #107
Mala Portugal
Guru

Mala Portugal

abia astept sa ma taxati.
Damn, nici sa te taxez nu-mi vine. Imi vine doar sa-ti pun o intrebare d'aia de-i pun femeile lui George Clooney :oops: dar mi-o inghit ca sunt prea multi ochi p'aici. :?
Old 14 Dec 2004, 00:53   #108
nume
the mithbuster

nume

Pune intrebarea Mala , nu ne lasa cu galusca in gat !
Old 14 Dec 2004, 00:53   #109
Nae
Dead Man Walking

Nae

Originally Posted by nume:
Nu vad ceva rau ca joaca in reclame , asta nu stirbeste cu nimic cariera cinematografica si in plus e banoasa (uneori).

pai nu vezi pentru ca nu faci parte din ei... nume sa stii ca nu e asa de usor sa fi actor. si trebuie sa ai si un orgoliu personal ca sa poti fi selectiv. aici nu e vorba numai de bani, ci de o imagine si de o reputatie a actorului... dupa aceasta reputatie este ales pentru filmele de lung-metraj... si daca incepi o data cu rteclamele, cam acolo ramai... nu mai intrii in cinematografie.

asa ca nume, banu' nu este singurul criteriu pentru un rol. daca ai ocazia sa lucrezi cu un regizor mare, o faci si pentru 2 lei, in loc de a lucra pentru o reclama care iti aduce intr-o luna 10.000 de coco... dar asta numai daca ai un respect fata de tine, si o dragoste fata de munca ta de actor... daca nu, devi numai o papusa... si aia atunci nu mai se poate numii 'actor'.

p.s. si atunci ti-ai rata meseria, si ai facut degeaba atf-ul (unatc-ul).
Old 14 Dec 2004, 00:58   #110
Mala Portugal
Guru

Mala Portugal

Eh, nu-i chiar asa, uita-te la d-na Nane, mai un detergent, mai un lung mertaj, mai un flanco, alt lung-metraj, un pictorial , o telenovela.
Old 14 Dec 2004, 00:58   #111
nume
the mithbuster

nume

Nu sunt de acord , selectiv poate fi Rebengiuc , care a ajuns la o varsta respectabila. El isi poate permite sa puna sulul de hartie igienica pe masa lui sergiu si sa joace numai la Pintilie. Uneori cu dragostea , pasiunea pt. meserie bla bla bla se moare de foame .
Old 14 Dec 2004, 01:06   #112
Nae
Dead Man Walking

Nae

mai bine mori de foame decat sa faci reclame si telenovele de ca**t... sau lucrezi altceva in timpul ala...
vine, in romania e mai altfel decat in restul lumii, dar totusi... daca ai o 'decency' atunci reusesti sa gasesti un echilibru intre extreme...
totusi, eu sunt adept pasiunii si a dragostei pentru ceea ce faci.. daca vrei sa fi actor, atunci esti actor si atat, si iti respecti meseria... le lasi pe irrene monroe sa faca reclamele ca intr-un lungmetraj ar fi de belea, si tu, tu ramai si iti faci cariera cum trebuie... vezi Irina Petrescu... aia da actrita cum trebuie... nu face reclame, nu face frumos, ea e actrita si atat... traieste pentru ca e buna, si pentru ca nu si-a pierdut nici o data dragostea si respectul pentru meserie...eh, cam asa si eu.
Old 14 Dec 2004, 01:13   #113
nume
the mithbuster

nume

Originally Posted by Nae:
... si tu, tu ramai si iti faci cariera cum trebuie... vezi Irina Petrescu... aia da actrita cum trebuie... nu face reclame, nu face frumos, ea e actrita si atat... traieste pentru ca e buna, si pentru ca nu si-a ...

Da si nu a mai facut film de 50 de ani , dar e Actrita , traieste fiecare moment cu gratie.
Old 14 Dec 2004, 01:20   #114
Nae
Dead Man Walking

Nae

si nu e extraordinar??? traiesti iubind ceea ce faci si ceea ce-ai facut... actirita geniala si la varsdta ei, in actoria de teatru... bulandra, pentru cei interesati.
si vezi, exista posibilitati sa traiesti si cu respect fata de tine si fata de prtofesia pe care o iubesti. easy as that.
Old 14 Dec 2004, 01:40   #115
herbert
Guru

herbert

@nae
asa este nae. nu omori niciodata artistul din tine. daca reusesti esti mare si adevarat, daca nu - mori impacat...
Old 14 Dec 2004, 14:46   #116
andi vasluianu
Guest

andi vasluianu

in ceea ce priveste scurt-metrajele de scoala nu sunt de aceasi parere cu voi pt.ca uitati un lucru,acolo se experimenteaza.din start pleci la drum cu multe semne de ???.toti isi propun sa fie geniali,dar e foarte greu atunci cand nu ai camera,sunet si mai stiu eu ce..eu nu vreau sa le iau apararea,dar e foarte complicat sa treci de rahatul ala de cenzura.cu reclamele aveti perfecta dreptate,iar eu o s-o las mai moale.cu toate ca exista reclame mult mai bune decat o gramada de filme romanesti.acum hai sa fim cinstiti,daca vreunuia dintre voi i s-ar propune sa regizeze o reclama,s-ar duce?si daca da,de ce?cateodata e foarte greu sa ai o atitudine inteleapta pt.ca esti presat de lipsa de bani sau de a exista intr-un mod decent.noi la puric la trupa jucam de cele mai multe ori fara bani,dar asta nu e normal.valoarea e platita foarte prost,iar nonvaloarea foarte bine,dar asta o stiti si voi.rebengiuc sau irina petrescu daca ar fi trait in aceste vremuri nu stiu cum ar mai fi stat lucrurile.si hai sa fim seriosi,fiecare are doza lui de compromis.grav ar fi daca ne-am pierde discernamantul.
Old 14 Dec 2004, 14:55   #117
andi vasluianu
Guest

andi vasluianu

pt.reclama impotriva trficului de carne vie am luat 3milioane,iar pt. caroli ..foarte mult.si cand am semnat pt.furia nici nu am vazut cati bani primesc.daca ar veni un regizor in care sa am incredere nu i-as cere nici un leu.cu radu munteanu as face reclame si filme pe gratis,la fel cu mitulescu,cu puiu...
Old 14 Dec 2004, 15:15   #118
nume
the mithbuster

nume

Bravo domnule Vasluianu , asta incercam sa explic si eu mai sus , fara prea mare succes se pare. Imi place cum gandesti. Repet, Rebengiuc isi poate permite sa puna sulul de hartie igienice pe masa lui sergiu, iar Irina Petrescu s-a dus , cel putin in filme. UIltima ei aparitie fiind in cadrul "Studiului de film tvr" :sick: , intr-un teleplay aproape no budget - "Aici nu mai locuieste nimeni" in regia Malvinei Ursianu, 1995.

In cadrul atf continua sa se practice cenzura ??? :shock: ... atunci care mai e rostul absolvirii unei astfel de scoli ???
Stiu pe cineva care a propus o idee geniala in anul 2 (am si citit-o), si i s-a replicat ceva de genul: "da ce domnisoara , dumneata incerci sa revolutionezi industria?"(asta se intampla prin '97). N-a avut ce face a retras ideea , propunand una "cuminte" , in the good old fashion way.
Old 14 Dec 2004, 15:22   #119
Mala Portugal
Guru

Mala Portugal

Originally Posted by nume:
"Aici nu mai locuieste nimeni" in regia Malvinei Ursianu, 1995.

Mi-e rau :sick:
Old 14 Dec 2004, 15:24   #120
nume
the mithbuster

nume

Da , cam asta era ideea....
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search