Go Back   Cinemagia Forum > De toate pentru toti > Cafenea

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 09 Dec 2008, 21:52   #81
Suspect de bizar
Guru

Suspect de bizar

Originally Posted by Pitbull:
Da.
Totusi, întrucât n-a luat majoritate absolutä (50+%), presedintele are libertatea de a numi un alt premier.
Si de aveau 100% tot presedintele alege pe cine vrea.
Suspect de bizar is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 15 Dec 2008, 11:09   #82
Proletar
Guru

Proletar

Stolojan se retrage din functia de premier.
E posibil ca Boc sa-i ia locul.
Stolojan e de-a dreptul neserios!!!
Old 15 Dec 2008, 12:00   #83
Floydman
Guru

Floydman

cred ca:

1. Stolojan a intuit faptul ca formula de guvernare actuala este politic o prostie si economic o sinucidere.

2. in formula actuala va fi prins intre PSD si Basescu (PD-L nu exista de fapt, e expresia politica a vointei Cotroceniului), iar Stolojan pare a fi un om cu orgoliul specific unui tehnocrat (care vrea sa fie lasat sa conduca cum doreste el, nu cum vor altii).

3. in conditiile actuale, nu va putea feri tara de criza economica URIASA ce o asteapta in anul 2009.

4. nu vrea sa plateasca pretul a tot ce va urma, adica o criza politica (poate si cu convulsii sociale) pe care nu o va putea preveni, ratandu-si orice sansa ca politician. vrea sa vina "dupa" ce trece valul.

5. ii ofera lui Basescu un motiv si o cale de a provoca alegeri anticipate care sa dea un rezultat transant (nu va accepta nimeni din PD-L premiul otravit "functia de prim ministru" si atunci poporul va trebui chemat din nou la urne, pe cale perfect constitutuionala).
Floydman is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 15 Dec 2008, 12:08   #84
Proletar
Guru

Proletar

@floydman

cand a acceptat nominalizarea, stia prea bine ce il asteapta!
e a doua oara cand trage tzeapa, dupa mascarada cu "draga stolo".
si-a pierdut total credibilitatea! sa se duca unde vrea el, dar sa nu mai apara in politica!
Old 15 Dec 2008, 12:15   #85
redmen
Old School Hollywood

redmen

Chiar citeam acum vreo saptamana intr`o revista urmatoarea chestie : "Sunt sanse mari sa`i ia locul lui Tariceanu,cu conditia sa nu repete episodul lacrimogen din 2004,lasandu`l pe Boc sa se "sacrifice" pentru el."Se pare ca s`a adeverit ce scriau aia pe acolo.Pacat.
Old 19 Dec 2008, 09:43   #86
Floydman
Guru

Floydman

uita-ti va la ministrii pe care ii propune PD-L , dragi suporteri ai acestui partid jegos si corupt, cum sunt de altfel si celelalte partide din Romania.

uitat-va si plangeti, pt ca asta e rezultatul votului "raului cel mai mic" ! ca sa parafrazez pe cineva, cu udrea la turism si videanu la economie, vom avea gura de metrou in drumul taberei cu iesire prin piramida de borduri - obiectiv turistic. si inca asta e un eufemism pentru ce urmeaza.

PE ASTIA I-ATI VOTAT VOI MAH? PE UDREA SI PE VIDEANU?????

parerea mea e ca acest guvern va fi spulberat de criza din 2009 iar vremurile vor fi ingrozitor de tulburi. suntem in pericol sa pierdem si bruma de bunastare pur conjuncturala adusa de ultimii ani (unora dintre romani, ca multi sunt inca de-a dreptul saraci).

PS: cred ca adevaratele noastre drama suferite in comunism, nu au fost frigul, foamea, intunericul si izolarea si poate nici chiar teroarea securista.

cred ca adevarata drama, pe care multi romani o ascund in ei din timpul comunismului, a fost dizolvarea valorilor morale de orice fel ale romanului, care mai existau la 1945. mai ales Credinta si Bunul Simt. trecerea la generalizarea religiei furaciunii, a caprei vecinului, a pilei, a coruptiei si turnatoriei de dragul "supravietuirii" si intetirea vechilor ei tare, tipice unui nefericit trecut fanariot sunt adevarata drama. nu spun ca aceste "trasaturi negative" ale neamului nu existau inainte de comunism. se faceau simtite din plin. numai ca in ultimii 60 de ani acestea au covarsit valorile. total si, pare-se ,iremediabil.

mai rau e ca nu vad scapare. cei care pot face ceva sunt putini, rasfirati si siliti sa isi apere propriile interese si propria lor viata mica, de individ onest.
Old 19 Dec 2008, 22:24   #87
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Eu am votat cu räul pe care-l consideram cel mai mic (P.D.-L.), mizând pe sansa cä e mai mic decât s-a dovedit de fapt. Am pierdut pariul. Mä consider trädat, dar îmi asum eroarea de apreciere. Data viitoare, sper ca prognoza privitoare la räul cel mai mic sä mi se adevereascä.

Tu cu cine ai votat, Floydule?
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 19 Dec 2008, 23:09   #88
pisicutaro
Novice

pisicutaro

cu oricare ai vota e clar ca toti sunt mana in mana....asa e clasa politica romaneasca ! daca a ajuns ca stanga sa faca alianta cu dreapta , tot inainte cu FSN
pisicutaro is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 20 Dec 2008, 22:03   #89
Suspect de bizar
Guru

Suspect de bizar

Originally Posted by pisicutaro:
daca a ajuns ca stanga sa faca alianta cu dreapta

In Romania nu exista stanga sau dreapta,totu' functionaza pe baza de cas,toti vor o bucata cat mai mare si cat mai buna.
Suspect de bizar is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 21 Dec 2008, 15:38   #90
Floydman
Guru

Floydman

Eu am votat cu räul pe care-l consideram cel mai mic (P.D.-L.), mizând pe sansa cä e mai mic decât s-a dovedit de fapt. Am pierdut pariul. Mä consider trädat, dar îmi asum eroarea de apreciere. Data viitoare, sper ca prognoza privitoare la räul cel mai mic sä mi se adevereascä.

alianta cu psd cred ca a demonstrat ca e mai ok cum am gandit eu. NU exista culoare politica in Romania. Politica se face exclusiv sub impulsul intereselor de moment. Oamenii astia nu au directie, nu au idealuri, nu vor binele nostru, NU VOR decat sa se capatuiasca...ufff...hai ca am obosit....am vorbit prea mult despre rusinea asta nationala...ce sa mai fac, sa desenez pe hartie? faptele vorbeste in meandrele concretului

stii bine ca accept o situatie trista. Romania e o corabie fara carma si fara catarge. la ce bun sa alegi un echipaj?...se va scufunda (economic) oricum. mai bine ma concentrez spre a inota spre mal, ca nu se va concentra nimeni pt mine.
Old 21 Dec 2008, 15:48   #91
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Originally Posted by Floydman:

alianta cu psd cred ca a demonstrat ca e mai ok cum am gandit eu. NU exista culoare politica in Romania. Politica se face exclusiv sub impulsul intereselor de moment. Oamenii astia nu au directie, nu au idealuri, nu vor binele nostru, NU VOR decat sa se capatuiasca...ufff...hai ca am obosit....am vorbit prea mult despre rusinea asta nationala...ce sa mai fac, sa desenez pe hartie? faptele vorbeste in meandrele concretului
Asa e.
Si räspunsul la întrebarea mea?
Old 21 Dec 2008, 16:00   #92
Floydman
Guru

Floydman

cu nimeni. parca nu stii
Old 21 Dec 2008, 16:06   #93
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Deci, ai introdus în urnä buletinul nestampilat? Sau stampilat în afara chenarelor? Sau cum...?
Old 21 Dec 2008, 16:20   #94
Floydman
Guru

Floydman

nu. nu m-am dus deloc. nu merita timpul meu.
Old 21 Dec 2008, 16:50   #95
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Päcat... Erai un interlocutor politic interesant, e regretabil cä te-ai autoexclus din discutii.
Old 21 Dec 2008, 17:16   #96
Floydman
Guru

Floydman

daca Socrate nu voteaza eforii, inseamna ca el nu poate discuta in Agora?

nu ca ma cred Socrate, dar parabola vrea sa sublinieze absurdul rationamentului tau.

Old 21 Dec 2008, 17:19   #97
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Absurd e sä stai pe margine si sä te dai destept.
Noi, cel putin, am încercat ceva...
Old 21 Dec 2008, 17:23   #98
Floydman
Guru

Floydman

n-ai obosit? eu am obosit. hai sa ne contrazicem pe altceva.
Old 21 Dec 2008, 17:30   #99
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Hai.

Nu Chirilä a distrus forumul Vama Veche! :w00t:
Old 22 Dec 2008, 07:13   #100
Floydman
Guru

Floydman