Go Back   Cinemagia Forum > De toate pentru toti > Cafenea

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 13 Jun 2008, 23:07   #41
redmen
Old School Hollywood

redmen

Sa speram ca Franta si Italia vor face egal in meciul urmator iar noi sa nu luam gol.
Old 14 Jun 2008, 20:18   #42
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Si meciul äla cu Olanda si Franta a fost foarte frumos.
Eu nu m-am uitat la tot, ci numai când dädeau goluri.
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 14 Jun 2008, 20:26   #43
ricutza
Babyface Killer

ricutza

Send a message via ICQ to ricutza Send a message via MSN to ricutza Send a message via Yahoo to ricutza
Originally Posted by redmen:
Sa speram ca Franta si Italia vor face egal in meciul urmator iar noi sa nu luam gol.

daca plecam de la premisa ca avem o sansa de calificare si cu egal franta italia (ceea ce eu nu cred ca se va intampla), am pierdut din start..noi sa ne vedem de meciul nostru ca si cum celalalt n-ar exista..in plus, dcaa si noi, si italia si franta avem cate 2 puncte, cum stim cine se califica?
Old 14 Jun 2008, 20:58   #44
hellsteed
Cavaler de Veste Buna

hellsteed

in functie de golaveraj, daca noi pierdem cu o dif de maxim 2 goluri ne calificam iar daca nu, noi iesim, dar daca meciul dintre italia si franta se incheie egalitate iar noi pierdem la 3 goluri atunci se va ajunge la penalty intre franta si italia fiindca au acelasi golaveraj
Old 14 Jun 2008, 23:04   #45
redmen
Old School Hollywood

redmen

Pai daca ei fac egal si facem si noi egal ei vor avea 2 puncte noi vom avea 3.Simplu nu ? Oricum e un calcul fantezist,nu stiu daca vom fi norocosi inca odata.
Old 15 Jun 2008, 17:50   #46
silver_boy
Guru

silver_boy

România se calificã dacã...

- Învinge Olanda, care e deja calificatã de pe primul loc, indiferent de scor ºi de ce se întâmplã în meciul dintre Franþa ºi Italia. În acest caz, tricolorii totalizeazã 5 puncte, iar Franþa sau Italia nu pot cumula mai mult de 4 puncte.

- Face egal cu Olanda, indiferent de scor, dar Franþa - Italia se încheie tot remizã. România acumuleazã 3 puncte, iar Franþa ºi Italia, fiecare câte 2 puncte.

- Pierde cu Olanda, la maximum douã goluri diferenþã, iar Franþa - Italia se încheie 0-0. În aceastã variantã, România, Italia ºi Franþa se aflã la egalitate perfectã de puncte, câte douã, însã tricolorii au câºtig de cauzã datoritã golurilor înscrise în grupe. Franþa iese din calcule în urma aplicãrii criteriului golurilor marcate în meciurile directe, iar România s-ar califica în dauna Italiei, datoritã golaverajului general.
(art. preluat din Cotidianul)
Old 17 Jun 2008, 18:22   #47
silver_boy
Guru

silver_boy

TO BE OR NOT TO BE...in sferturi
chiar daca nu ne calificam ( SPER SA NU SE INTAMPLE ASTA)pot sa spun ca am trait - ca suporter- bucuria de a nu fi fost ciuca batailor intr-o grupa unde toti ne vedeau plini de echimoze...(si de a fi remizat onorabil cu nashii nostrii traditzionali)

ps. una peste alta am declinat "oferta" de a viziona meciul intr-un coffie-shop ticsit de olandezi desi ideea de a aparea brusc in mijlocul a vreo 500 de suporteri, manjit pe mecla si cu un steag tricolor , a fost ( trebuie s-o recunosc) extrem de tentanta ... :lol:
anyway, singura chestie care m-a dat inapoi a fost faptul ca in eventualitatea unui gol marcat de "MUTU-COCAINA" as fi trai un climax al ridicolului, isterizandu-ma singur ...si... ce sens are o fericire daca n-ai cu cine s-o imparti...? -:
HAI ROMANIKA !!!
Old 17 Jun 2008, 18:58   #48
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Pe cât cä SIGUR facem una din trei?
- Sau îi batem pe olandeji.
- Sau ne bat olandejii.
- Sau facem egal-egal.
Old 17 Jun 2008, 19:05   #49
redmen
Old School Hollywood

redmen

Originally Posted by silver_boy:
HAI ROMANIKA !!!

:sleep:
Old 17 Jun 2008, 22:40   #50
silver_boy
Guru

silver_boy

singurul lucru de care imi pare rau nu e ca am luat bataie ci ca n-am jucat fotbal: am dormit...joc plat, lipsit de imaginatzie
ata ete
italienii merg mai departe, vb. lu hans : "normal !"
am pierdut si pariu lol
Old 17 Jun 2008, 22:41   #51
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Originally Posted by Pitbull:
ne bat olandejii.
Am zis io?
Gata, hai acasä
Adio topicuri de trei lulele.
Old 17 Jun 2008, 23:05   #52
redmen
Old School Hollywood

redmen

Asta e ... cat sa mai dureze cu miloaga.Tu`i mama masii de treaba.I`am pupat in cur prea mult si ne`am facut de ras exact la final.
Old 17 Jun 2008, 23:08   #53
redmen
Old School Hollywood

redmen

Originally Posted by Pitbull:
Adio topicuri de trei lulele.

Pai se pare ca nu mai sunt topicuri de nici un fel.A nimerit`o bine ala de zicea zilele trecute ca forumul e mort ...
Old 18 Jun 2008, 01:02   #54
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Mort pe dracu', tu esti putin mai nou, nu stii, da-n fieare vara lancezeste. In toamna isi da drumul iar.
Old 18 Jun 2008, 02:08   #55
herbert
Guru

herbert

sa revenim on topic!
cei care n-au descoperit ca fotbalul e un joc foarte serios al acestei lumi, sa vorbeasca, eventual, despre stilistica filmelor lui Sergiu N. si G. Saizescu...
sunt profund si multilateral dezamagit dupa meciul cu Olanda...
inteleg ca poti juca mediocru un meci-doua, dar meriti tot dispretul daca ai intotdeauna aspiratii mediocre si schimonosesti fotbalul, facand antijoc – pandind, trisand, milogindu-te...
selectionata Romaniei in formula Piturca are (a avut) aspiratii mediocre.
in mod normal, dupa acest esec si dupa aceasta prestatie rusinoasa, Victor Piturca trebuie trimis la plimbare. un nou antrenor, de preferat unul strain, va trebui sa construiasca o noua echipa si sa redescopere bucuria si frumusetea fotbalului pentru romani…
Old 18 Jun 2008, 09:22   #56
redmen
Old School Hollywood

redmen

Nu cred ca Piturca e de vina,jucatorii sunt de vina.Pai cand Olanda iti lasa ocazia sa le dai gol,ratand intentionat,si tu stai si te joci cu mingea si o degajezi aiurea meriti sa te duci acasa si nici nu mai conteaza ca ai facut egal cu Franta si Italia.In afara de Lobont,Chivu,Mutu,Goian si Radoi toti jucatorii au fost pe teren la acest campionat numai ca sa aiba echipa 11 jucatori.
Old 18 Jun 2008, 11:36   #57
Supastar
Guru

Supastar

Send a message via Yahoo to Supastar
s-o terminat si maimutareala cu romania, hai sa discutam serios:
cine castiga euro2008?
Supastar is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 18 Jun 2008, 12:04   #58
redmen
Old School Hollywood

redmen

Olanda Italia Germania Portugalia :lol:
Old 18 Jun 2008, 14:56   #59
Pashpix
Guru

Pashpix

SPANIA
Pashpix is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 18 Jun 2008, 18:47   #60
ricutza
Babyface Killer

ricutza

Send a message via ICQ to ricutza Send a message via MSN to ricutza Send a message via Yahoo to ricutza
Originally Posted by redmen:
Nu cred ca Piturca e de vina,jucatorii sunt de vina.Pai cand Olanda iti lasa ocazia sa le dai gol,ratand intentionat,si tu stai si te joci cu mingea si o degajezi aiurea meriti sa te duci acasa si nici nu mai conteaza ca ai facut egal cu Franta si Italia.In afara de Lobont,Chivu,Mutu,Goian si Radoi toti jucatorii au fost pe teren la acest campionat numai ca sa aiba echipa 11 jucatori.

exact asta mi s-a parut si mie...n-a fost nici vina lui piturca si nici a lui Mutu ca n-a bagat mingea in poarta la penalty-ul cu Italia...

e vina papagalilor care nu s-au intalnit nici macar o data cu mingea...cum e posibil asa ceva? jumate din echipa (si nu zic de aia de pe banca), nu au facut nimic!..stateau sa vada cum trece mingea pe langa ei...ooops, mutu n-are cui sa-i paseze, ooops Banel iar trimite o torpila, ooops iar primim gol....soarta e de vina!franta ca n-a bagat doua goluri, romania ca a picat intr-o grupa atat de proasta, si in general tot ce s-a intamplat rau de cand ne-au cucerit romanii....dar nici vorba sa fim noi responsabili ca nu ne miscam picioarele...

astia au tot aratat cine a alergat cel mai mult...eu eram curioasa sa vad ciferele tuturor celor de pe teren...ne mandrim ca banel face 12 km dar toata apararea noastra cred ca n-a aleargat nici 2 km...si asta impreuna...
m-am enervat crunt...si s-au calificat si italienii aia imputiti...

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules