Go Back   Cinemagia Forum > Totul despre filme > Cinematografia romaneasca

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 11 Oct 2007, 12:12   #41
StefanDo
Super Moderator

StefanDo

27 de persoane au fost propuse de asociatiile de cineasti pentru a face parte din juriile concursului CNC din aceasta toamna. CNC va organiza pe 19 octombrie o sedinta pentru a vota cei opt membri ai comisiilor de selectie: cinci pentru comisia ce va alege proiectele de fictiune si trei pentru comisia proiectelor de documentar si animatie. Iata in continuare lista completa a propunerilor pentru juriile concursului CNC de proiecte Octombrie-Noiembrie 2007:

Asociatia Cineastilor din Romania – ACRO: Cristina Corciovescu (fictiune) si Andrei Ujica (documentar-animatie).

Asociatia Distribuitorilor de Film Romania: Calin Aurel (fictiune) si Laurentiu Balasoiu (documentar-animatie).

Asociatia docuMENTOR: voteaza numai pentru membrii comisiei de documentar-animatie - Andrei Ujica.

Exploatantii de sali de cinema: Ioan Ionescu (fictiune) si Ylva Ivanescu (documentar-animatie).

Asociatia pentru Promovarea Filmului Romanesc: Florin Iaru (fictiune) si Copel Moscu (documentar-animatie).

Asociatia Romana de Comunicatii Audiovizuale: Stere Gulea (fictiune) si Razvan Vasilescu (documentar-animatie).

Asociatia Romana de Film si Teatru: Ioan Ionescu (fictiune) si Camelia Nicolae (documentar-animatie).

Societatea Culturala NexT: Andrei Cretulescu (fictiune) si Mihai Fulger (documentar - animatie).

Asociatia Societatea Creatorilor de Film: Dorel Visan (fictiune) si Razvan Petrescu (documentar-animatie).

Societatea Cineastilor Independenti: Geo Saizescu (fictiune) si Eva Sarbu (documentar- animatie).

Uniunea Autorilor si Realizatorilor de Film din Romania: Tudor Caranfil (fictiune) si Denis Dinulescu (documentar-animatie).

Uniunea Cineastilor din Romania: Stefan Antonescu (fictiune) si Ioan Truica (documentar-animatie).

Uniunea Producatorilor de Film si Audiovizual din Romania: Calin Stanculescu (fictiune) si Constantin Paun (documentar-animatie).

Uniunea Realizatorilor si Creatorilor de Film din Audiovizual: Dan Alexandru (fictiune) si Marin Traian (documentar-animatie).
Old 11 Oct 2007, 12:44   #42
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

As merge cam cu:

Andrei Cretulescu
Tudor Caranfil
Cristina Corciovescu
Florin Iaru
Stere Gulea
Copel Moscu
Mihai Fulger
Eva Sarbu
Ioan Truica
Constantin Paun

Da' voi?
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 12 Oct 2007, 10:30   #43
Alex Leo Serban
Guru

Alex Leo Serban

eu nu ma bag!
Alex Leo Serban is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 12 Oct 2007, 13:31   #44
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

N-am zis bägati-vä-t', am zis pronuntati-vä-t'.
Old 12 Oct 2007, 14:32   #45
Alex Leo Serban
Guru

Alex Leo Serban

ah, m-am linistit (e d notorietate faptu k eu nu vreau sa intru in niciun juriu...)

atunci zic asha:

cretzulescu, corciovescu & fulger
Alex Leo Serban is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 12 Oct 2007, 15:59   #46
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Bine gândit!
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread: