Go Back   Cinemagia Forum > De toate pentru toti > Cafenea

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 24 Jun 2007, 15:18   #41
musetell
Veteran

musetell

in cele din urma ajung si eu sa dezvolt subiectul acesta.. :love:
Old 24 Jun 2007, 15:32   #42
musetell
Veteran

musetell

de ce fidelitate pe termen scurt decat libertate pe termen lung?
( de fapt topicul meu este despre sinceritate atata cat este decat (versus)sa-ti mentii o relatie pe termen lung pentru ca tii la persoana respectiva dar vrei sa calci si stramb de asemenea, adica duci o viata dubla, esti si serios dar te si distrezi..)

1. pentru ca nu suport oamenii care mint
2. pentru ca n-as putea sa fiu cu un barbat despre care am banuiala ca ma inseala
3. pentru ca increderea este unul dintre cele mai importante lucuri intr-o relatie sentimentala
4. pentru ca a avea o relatie cu cineva mi se pare ceva important chiar daca este posibil sa-mi treaca in scurt timp...dar macar atat cat e sa-i pot acorda sinceritatea si importanta cuvenita
5. pentru ca nu suport oamenii falsi si care sunt doar pe interese
6. pentru ca nu suport barbatii care atunci cand ma suna la 11 sau 12 noaptea isi cer scuze. eu sunt de principiul "daca sunt cu tine, inseamna ca avem ceva important impreuna, chiar daca nu stiu cat are sa dureze..poate maine o sa ma plictisesc dar macar o sa am curajul sa-ti spun asta..insa atata timp cat suntem amandoi, ma poti suna cand vrei tu, ai dreptul asta, , poti sa-mi faci crize de gelozie daca ti se pare ca nu stiu ce amic ma suna insistent, ai dreptul asta, , poti sa-mi testezi cum vrei tu increderea, ai dreptul asta..

ai toate drepturile atata timp cat suntem impreuna, n-ai de ce sa te rusinezi pentru pasiunea si gelozia ta..stiu ca este o lume superficiala insa se intampla sa consider o relatie sentimentala ceva personal si foarte intim..asa c-ai toate drepturile..
:love: :love: :love:

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules