Go Back   Cinemagia Forum > De toate pentru toti > Cafenea

View Poll Results: Keyzer Soze sa monologheze in continuare
da 16 55.17%
nu 13 44.83%
Voters: 29. You may not vote on this poll

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 19 Apr 2005, 18:05   #41
notorious
NBK

notorious

Originally Posted by keyser soze:
am votat 'nu'.

poate ne explici de ce ?? :shock:
Old 20 Apr 2005, 00:03   #42
Leonard
alter-ego

Leonard

Send a message via Yahoo to Leonard
am votat D.A. nu pentru cã sunt super extaziat de reviewuri dar e o þarã liberã. ºi-au fãcut topicuri personale mai multe personaje extreme (de la IMM la ALS, iar AB are chiar 2 categorii de topicuri numai ale lui). sincer aº prefera ºi alþii sã-ºi facã altfel de topicuri. de pildã, m-am plictisit sã citesc tot felul de aberaþii la 'cel mai recent film vizionat' (gen termenii pompoºi ai lui notorius sau minrep uneori) cînd de multe ori mã intereseazã doar ce scrie Korben.
Old 20 Apr 2005, 10:25   #43
Airlight
Guru

Airlight

Send a message via Yahoo to Airlight
[quote="Pitbull"]
Sunt proaste cronicile lui Keyzer? Nu.
E Keyzer psihopat? Doamne fereste.
Are ceva jignitor topicul lui? Nu.
Atunci, stergeti-i-l, dragi tovaräsi si pretini!
quote]

asta-i monologul lui Pacino, in Insider..
Airlight is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 20 Apr 2005, 14:46   #44
herbert
Guru

herbert

Originally Posted by Leonard:
sincer aº prefera ºi alþii sã-ºi facã altfel de topicuri. de pildã, m-am plictisit sã citesc tot felul de aberaþii la 'cel mai recent film vizionat' (gen termenii pompoºi ai lui notorius sau minrep uneori) cînd de multe ori mã intereseazã doar ce scrie Korben.

un comentariu, ca doar e o "tara libera".
ii citesc cu placere si interes pe Notorious si pe MinRep. scriu bine si gandesc nuantat (cu scaderile firesti pe lungul drum al constructiei de sine) si au un bun-simt al comportarii in public.
cu numitul Korben e mai greu. are o stilistica accidentata, la plezneala...
cladeste asa un zigurat arabesc - borne false intr-un labirint - din care descifrez (am rabdare sa descifrez) doar vreo 50 la suta.
cu toate acestea, trec cu privirea peste aproape toate postarile sale.
Old 20 Apr 2005, 14:53   #45
Ambra Blu
Banned

Ambra Blu

Originally Posted by herbert:
cu numitul Korben e mai greu. are o stilistica accidentata, la plezneala...
cladeste asa un zigurat arabesc - borne false intr-un labirint - din care descifrez (am rabdare sa descifrez) doar vreo 50 la suta.
cu toate acestea, trec cu privirea peste aproape toate postarile sale.

Asa si eu. Cred ca lipsa lui de coaierenta se aseamana intructiva manierei unilor regizor de a face film: freestyle nu ca e cerut de specificatii dramaturgice, ci pt ca un decupaj coerent este peste puterile cineastului. In plus fata de ce ai semnalat tu, eu il citesc si pentru umorul popular. Ma rog, Leonard are alte criterii pentru care il citeste pe KORBEN.
Ambra Blu is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 20 Apr 2005, 16:42   #46
notorious
NBK

notorious

Originally Posted by leonard:
de pildã, m-am plictisit sã citesc tot felul de aberaþii la 'cel mai recent film vizionat' (gen termenii pompoºi ai lui notorius sau minrep uneori) cînd de multe ori mã intereseazã doar ce scrie Korben.

liunardu, dar tu de cand nu ne-ai mai uimit cu un comentariu picant la adresa filmelor vazute ? eu si minrep scriem cat se poate de inteligibil ! pomponele gasesti cu nemiluita la serghei, marx si multi altii...
Old 20 Apr 2005, 16:46   #47
Ambra Blu
Banned

Ambra Blu

Originally Posted by notorious:
liunardu, dar tu de cand nu ne-ai mai uimit cu un comentariu picant la adresa filmelor vazute ? eu si minrep scriem cat se poate de inteligibil ! pomponele gasesti cu nemiluita la serghei, marx si multi altii...

Nu ca as fi fanu' tau - nici pe cale de a deveni - dar fata de Liunardu, esti stapinu' inelelor de departe.
Old 20 Apr 2005, 17:30   #48
notorious
NBK

notorious

nici nu ma gandeam ! dar bine ca ai mentionat, totusi ! :lol:
Old 20 Apr 2005, 22:04   #49
nume
the mithbuster

nume

Send a message via Yahoo to nume
Analiza la rece : Kayzer a fost sinucis pe limba lui. Adica aroganta si incapatanarea de a se pisha contra vantului au adus la disparitia vaginitei. Pe mine nu ma deranja ce scria acolo. Alea de la inceput erau reusite. Ma deranja ca smecheru' scria si prostii privea si admira ca boii la cafenea, sub privirea si oblabuirea miratei noastre matematiciene. :sick:

http://www.youtube.com/watch?v=JnX_5...eature=related
nume is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 20 Apr 2005, 23:03   #50
notorious
NBK

notorious

Originally Posted by nume:
sub privirea si oblabuirea miratei noastre matematiciene.

si cine-i asta ? :?
Old 20 Apr 2005, 23:07   #51
Ambra Blu
Banned

Ambra Blu

Analiza la rece : Kayzer a fost sinucis pe limba lui.

Cum adica? Ce a patit?
Old 20 Apr 2005, 23:09   #52
nume
the mithbuster

nume

Originally Posted by Ambra Blu:
Cum adica? Ce a patit?
I s-a luat cramwushtul ca n-a impins suficient la "carul ala alegoric cu realizari".

Old 20 Apr 2005, 23:11   #53
Ambra Blu
Banned

Ambra Blu

I s-a luat cramwushtul ca n-a impins suficient la "carul ala alegoric cu realizari".

Da-l ma-n puIa mea de papagal cu cravata lui cu tot. Credeam ca he tried to fuck with the Jesus.
Old 21 Apr 2005, 01:06   #54
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Q.E.D.
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 21 Apr 2005, 09:14   #55
Leonard
alter-ego

Leonard

Send a message via Yahoo to Leonard
Originally Posted by Ambra Blu:
Asa si eu. Cred ca lipsa lui de coaierenta se aseamana intructiva manierei unilor regizor de a face film: freestyle nu ca e cerut de specificatii dramaturgice, ci pt ca un decupaj coerent este peste puterile cineastului. In plus fata de ce ai semnalat tu, eu il citesc si pentru umorul popular. Ma rog, Leonard are alte criterii pentru care il citeste pe KORBEN.
Nu ºtiu ce criterii crezi tu cã am, dar ºi pe tine te citesc aproape cu acelaºi interes (articolele despre filme, evident), cu toate cã te detest în anumite privinþe. N-o sã mã crezi dar chiar v-am confundat de curînd (niºte articole despre un film). Apreciez în ambele cazuri umorul, stilul direct ºi personal, argumentat (punctual în cazul lui K), chiar dacã e subiectiv. ªi în plus, la unele filme mai observaþi ºi chestii pe care eu nu le observ întotdeauna. Sau mã rog, le ºtiþi.
Coerenþa gramaticalã e altã poveste. Cei care nu l-au citit pe Korben decît pe forum sã nu credeþi cã el scrie tot la fel articolele pentru reviste ºi cã din cauza asta, nu ar fi bun pentru a scrie în revista aia, Cinemagia.

@herbert: e problema ta cã ai ceva cu arabii sau cu scrierea lor ºi cã nu înþelegi ce scrie K. am argumentat mai sus de ce îl citesc pe K. la notorius de exemplu (mai sunt ºi alþii) mã deranjeazã termenii parcã luaþi din dicþionari (caut ºi exemple dacã vrei) ca sã exprime niºte chestii simple, truisme chiar ºi articolele îmi dau impresia de falsã obiectivitate. de asemenea copierea de sintagme, expresii de la anumiþi critici sau chiar forumiºti mai de renume, doar aºa ca sã le intre pe sub piele am impresia. un exemplu chiar mai sus: mi-a zis AB 'liunardu' odatã, hop ºi notorius cu aceeaºi expresie, urmînd niºte replici între cei doi de mîngîiere reciprocã. penibil.

@notorius: nu mai scriu pentru cã nu ºtiu pe cine ar interesa comentariile mele. discut despre filme în particular cu prietenii. nu þin neapãrat sã-mi fac publice opiniile (decît cînd nu pot sã mã abþin) doar ca sã impresionez pe cineva. ºi nici n-am pretenþia cã aº fi bun de critic de film. las pe alþii sã se ocupe de treaba asta.
cît despre Serghei ºi marx (ºi alþii), ºi pe ei îi citesc cu interes, tot aºa, fiindcã au un stil personal ºi simþ al umorului ºi al ironiei subtile.
Old 21 Apr 2005, 16:02   #56
herbert
Guru

herbert

Originally Posted by Leonard:
Coerenþa gramaticalã e altã poveste. Cei care nu l-au citit pe Korben decît pe forum sã nu credeþi cã el scrie tot la fel articolele pentru reviste ºi cã din cauza asta, nu ar fi bun pentru a scrie în revista aia, Cinemagia.
@herbert: e problema ta cã ai ceva cu arabii sau cu scrierea lor ºi cã nu înþelegi ce scrie K. am argumentat mai sus de ce îl citesc pe K. la notorius de exemplu (mai sunt ºi alþii) mã deranjeazã termenii parcã luaþi din dicþionari (caut ºi exemple dacã vrei) ca sã exprime niºte chestii simple, truisme chiar ºi articolele îmi dau impresia de falsã obiectivitate. de asemenea copierea de sintagme, expresii de la anumiþi critici sau chiar forumiºti mai de renume, doar aºa ca sã le intre pe sub piele am impresia. un exemplu chiar mai sus: mi-a zis AB 'liunardu' odatã, hop ºi notorius cu aceeaºi expresie, urmînd niºte replici între cei doi de mîngîiere reciprocã. penibil.

@leonard
nu am nimic cu forumistul Korben (care chiar mi-e simpatic uneori, desi l-am apostrofat in acest interval cinemagistic pentru mici marlanii...), iar arabii nu ma preocupa deloc, deocamdata. pe arabi (cei care sunt vinovati) "ii rezolva" Basescu si Parchetul...
si ce are Korben cu arabii? si chiar daca ar avea, nu conteaza pt mine. a facut candva o aluzie ALS despre "arabismul/musulmanismul" lui Korben, dar cate nu formuleaza omul la suparare... (si se injurau atunci!)
dar repet, asemenea lucruri nu conteaza pt mine. ma intereseaza omul...
te cred ca susnumitul (evit cacofonia) Korben poate scrie si coerent. eu n-am citit inca nimic in acest sens.

ca tot ai spus ca ai confundat un text de Ambra cu unul semnat de Korben. ei bine, Ambra este un tip (destul de antipatic uneori, am senzatia ca nu este iubit suficient si parca se razbuna pe lume...) cu toate simturile la panda, controleaza totul si are, important, capacitatea de a construi, de a "mobila" un produs. uneori cade in duritati/sochisme gratuite, mai comite repetitii impardonabile pentru un text scurt, dar reuseste sa comunice ceva. pe cand Korben se "serveste" fragmentar si abia palpabil... deocamdata nu-i pot pune alaturi.

notorious e coerent, are o stilistica respirabila si se poate infatisa cu notele sale despre film si la reviste onorabile. ca te ciocnesti in cronicele sale de sintagme uzitate si de altii, e altceva. omul invata si pana la un punct imitarea /repetitia e inevitabila. as spune ca e chiar recomandabila uneori...
si pe tine te citesc cu interes (nu e o flatare gratuita). ai asa o revolta in notele tale care imi place.
Old 21 Apr 2005, 17:54   #57
nume
the mithbuster

nume

Originally Posted by herbert:
nu am nimic cu forumistul Korben (care chiar mi-e simpatic uneori, desi l-am apostrofat in acest interval cinemagistic pentru mici marlanii...), iar arabii nu ma preocupa deloc, deocamdata. pe arabi (cei care sunt vinovati) "ii rezolva" Basescu si Parchetul...
si ce are Korben cu arabii? si chiar daca ar avea, nu conteaza pt mine.
Io tin minte ca ai batut apa in piua vreo luna pe tema asta. :sick: Mai ales pe la "acum pe ecrane", unde dadusem eu linkul ala superb.

Old 21 Apr 2005, 18:57   #58
keyzer soze
Guru

keyzer soze

Va anunt cu aceasta ocazie publicarea volumului de versuri 'V.D.O.P.', versiune largita, revizuita si (ne)imbunatatita a monologurilor. Coperta e in lucru, continutul e gata. Va fi pericol!
Old 21 Apr 2005, 19:43   #59
Ambra Blu
Banned

Ambra Blu

Vezi sa nu fie la fel de mici ca astea de pe site, ca ai vazut ce usor se pierd.
Old 21 Apr 2005, 20:55   #60
nume
the mithbuster

nume

Originally Posted by keyzer soze:
Va fi pericol!
O publici tot pe un forum ? :?

Reply