Go Back   Cinemagia Forum > Totul despre filme > Cinematografia romaneasca

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 09 Dec 2002, 18:19   #41
co2
Novice

co2

N-o sa ma chinui sa va raspund la fiecare , pentru ca daca sunteti asa destepti precum va dati veti intelege ca aveti fiecare cate un raspuns in aceste randuri !
- sunt doua persoane ( va las sa descoperiti singuri la cine ma refer !)care vad ca stiu foarte multe lucruri "din interior" .Curios !Eu credeam ca pe site-ul asta intra cei pasionati de film nu cei care stiu ce inseamna CNC , Kodak si asa mai departe... Mi se pare chiar bataie de joc. Daca tot stiti ca la Kodak nu se gonfleaza spuneti-mi si mie ce filme ati realizat voi , sau la ce birou din CNC lucrati ( vad ca le aveti si cu legea...)?
Dupa mine ori sunteti rau voitori ori ... rau voitori ( ca mai urat de atata nu pot sa scriu).
- sa va mai dau un nume de banca de imagini : Energy . Vad ca sunteti buni si de SRI asa ca astept sa descoperiti voi de unde au luat imaginile si daca imi spuneti si valoarea ... va voi lauda !!!
- poate imi explicati si mie cum e cu concursul CNC . Unul din voi stie bine chestia asta si as vrea sa ma lamureasca si pe mine.
- nu cred ca ati pus voi monopol pe discutiile astea si daca eu vreau sa intru si sa spun ca mi-a placut un film ( pe care voi il criticati ) am tot dreptul , c-o fac pe banii mei si nu pe ai vostri !!!
- argumentele mele sunt : ideea buna , povestea mi-a placut , imaginea buna ( cu exceptia celor gonflate afara , daca ziceti voi, si e foarte tragic !!!!), muzica mi-a placut , locurile ales foarte bine ( bravo lor - inseamna ca a functionat bine productia si scenografia) , bataile bine facute ( atat cat pot fi ele la noi ), regia - buna pentru un incepator , care se pare ca n-are nici facultate .
Voi nu prea ati fost in stare sa veniti cu argumente. Poate le dati acum.

co2 is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 09 Dec 2002, 19:07   #42
Amyd
Guru

Amyd

In primul rand Energy Film Library (caci presupun despre ei vorbesti) este un brand al Getty Images, care a fost preluat in 1997 si inglobat prin 2000 daca tin eu bine minte in colectia Imagebank. Asa cum spuneam, sunt foarte putine colectii mari, care de obicei detin o gramada de sub-colectii specializate pe anumite domenii.

Vrei sa spui ca nu am ghicit corect cu Getty Images? Daca am gresit, chiar te rog sa ma luminezi, sunt curios. :smile:

Ce legatura are faptul ca stim ce este aceea CNC cu pasiunea pentru film? Nu sunt mutual exclusive si nu trebuie sa lucrezi la CNC ca sa cunosti modalitatile de cumparare de stock footage (care oricum btw. nu prea au nici o legatura cu CNC-ul, poate cel mult cu ORDA).

Daca nu ai nici o legatura cu productia lui "Vlad", atunci scuzele mele pentru banuiala, dar pari sa fi foarte sigur de sursa imaginilor, asa ca nu pot sa nu ma intreb de unde cunosti ce si cum? Daca laudele pentru film erau sincere, well... to each his own, I guess. De gustibus.

Salutari,
Andrei
Amyd is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 10 Dec 2002, 09:00   #43
crydead
Guru

crydead

- poate imi explicati si mie cum e cu concursul CNC (...)bataile bine facute ( atat cat pot fi ele la noi ), regia - buna pentru un incepator , care se pare ca n-are nici facultate .

Nu e mult de explicat cu CNC-ul! Uite ce simplu e sa primesti vreo 350.000 de para de la ei sa faci film, nici nu trebuie sa fii regizor. Si eu ma mai miram ca respectivul nu sta la cadru cand se filmeazã!
crydead is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 10 Dec 2002, 16:50   #44
co2
Novice

co2

Quote:

Nu e mult de explicat cu CNC-ul! Uite ce simplu e sa primesti vreo 350.000 de para de la ei sa faci film, nici nu trebuie sa fii regizor. Si eu ma mai miram ca respectivul nu sta la cadru cand se filmeazã!

De curiozitate am intrebat pe cineva cati bani au avut ei pentru film de la CNC-ul asta.Stii cat ? 2,3 miliarde lei! Din care cam jumatate in 1999 ( lucrez la o agentie de turism si iti spun axact cat era dolarul:18.000 lei , deci aprox 64.000 usd )si jumatate in 2000 cand dolarul era vreo 21.000 lei , adica vreo 55.000 usd ), adica vreo 119.000 usd dintr-un total de vreo 450.000 usd .Iti spun cifrele astea pentru ca am o prietena care lucreaza la ei la contabil. A cerut voie si m-a pus in legatura cu un "sefut" , care afland ce se comenteaza mi-a aratat contractul cu CNC-ul.
Crezi ca e mult cat au primit ? Gandeste-te cat s-au plimbat prin tara .Daca ai vazut filmul ai recunoscut si tu locurile(Sighisoara,Bran,Mare,Vulcanii,Rasnov,Ialo micioara )si banuiesc ca nu costa prea putin - cazarea si diurna oamenilor.
Chestia cu 350.000 para ... poate la cei cu pile , ca asa am inteles.
Cand am scris de "birouri CNC" ma refeream la altcineva , care intr-o alta discutie pe site-ul asta raspundea altcuiva referitor la data cand se pot depune scenarii la concurs.
Si ca sa te linistesc - nu am lucrat la productie , dar stiu o gramada care au lucrat la ei si care mi-au povestit cati si-au batut joc de ei , pentru ca proveneau din afara lumii filmului .Eu am vazut doar filmul si pentru ca lucrez in turism si sunt economist, pot sa-mi dau seama cam cat au costat multe chestii din filmul asta.
Ei au mai produs de atunci alte filme , dar stii cum e... intre timp au invatat meserie.Oricum ca producatori nu cred ca poti spune ca nu au facut treaba buna.Gandeste-te doar la campania facuta. Chestia cu realizarea depinde ... de realizatori ( regizor,director de imagine,actori si altii ).A! Inca un lucru - esti rau cand spui ca regizorul a lipsit de la cadru. Mie mi s-a spus ca a fost prea domn si nu i-a dat afara pe cei care au vrut doar sa bifeze un filmul ( chestie care i-a costat inca o saptamana de filmare ) Oricum
e un debut - gandeste-te ca a avut ideea sa faca altceva , fara sa fie regizor si eu zic ca a reusit.Cati regizori romani , cu diploma fac porcarii mai mari.Unii zic ca nici Furia nu e extraordinar si totusi Munteanu e om cu facultate .
Important e ca afara isi vor scoate banii.Deja filmul este solicitat la targuri.Probabil ca al doilea va fi mult mai bun. Eu ii acord aceasta sansa. Ai vazut Turnul din Pisa ?
Old 10 Dec 2002, 17:09   #45
toni
Guru

toni

Ati degenerat discutia in polemici mai mult sau mai putin inutile. Nu sint lupul moralizator, si nici nu vreau sa devin. Ma enervati ca va certati ca chiorii pe niste ***aturi. Filmul este cu adevarat prost, pe nimeni nu intereseaza citi bani s-au primit si cum s-au cheltuit sau de unde s-au luat niscaiva imagini penibile. Nu intereseaza pe nimeni cita experienta are cutare regizor sau operator. Singurul lucru interesant si enervant e ca am dat banii pe bilet. Atit.
Old 11 Dec 2002, 14:06   #46
ricutza
Babyface Killer

ricutza

Send a message via ICQ to ricutza Send a message via MSN to ricutza Send a message via Yahoo to ricutza
am observat mai co2 ca m-ai ascultat si ai explicat de ce ti-a placut filmul.
eu as mai vrea sa stiu daca tu l-ai considera un film bun si daca nu ar fi fost facut de romani, si mai mult, daca nu ai fi stiut nimic legat de ceea ce a insemnat realizarea filmului...
daca tu raspunzi cu "da" la intrebarile de mai sus, atunci eu iti respect parerea si chiar ma gandesc daca ar trebui sau nu sa vad si eu filmul asta.
ricutza is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 11 Dec 2002, 21:34   #47
Amyd
Guru

Amyd

Quote:
On 2002-12-10 17:50, co2 wrote:
<snip>...adica vreo 119.000 usd dintr-un total de vreo 450.000 usd. Crezi ca e mult cat au primit ? Gandeste-te cat s-au plimbat prin tara.

Sa inteleg ca bugetul total a fost de $450k? Well, in acest caz, este mult. Enorm. In special tinand cont cat din buget a ajuns pe ecran si in special daca stii costurile aproape derizorii pentru echipamente si in special oamenii in Romania. Ca sa-l parafrazez pe Chris Rock, cineva a plecat acasa cu vreo $50k-$100k in buzunar de la filmul asta...

Faptul ca nu provin din "lumea filmului" e destul de vizibil... senzatia generala e de amatoricism. Un producator de film trebuie sa se implice in toate, nu isi permite sa arunce leapsa la "realizatori", pentru ca e vorba de banul lui care zboara pe fereastra.

Cat despre diplome... nu prea ma incalzeste cu nimic ideea ca atat cei care le au cat si cei care nu le au fac filme proaste. Mai bine nu le-ar face deloc, nici unii, nici altii. "Furia" e oricum cu cinci capete peste, asa ca nu vad de ce il aduci in discutie.

Si in final, cel putin din incasarile de pana acum, in Romania "Vlad" pare sa se indrepte spre a fi un esec ... nu unul major, cu 3 spectatori dintre care 2 neplatitori, dar oricum un esec ("Furia", cu 3 copii standard mai putin si lansat cu o saptamana mai tarziu a strans deja mai multi bani - adica aproape dublu). Ma cam indoiesc ca pe piata de filme C din America o sa-si recupereze pierderile... but, who knows?

Salutari,
Andrei
Old 12 Dec 2002, 00:36   #48
ricciotto
Guru

ricciotto

mie, personal, discutia mi se pare fascinanta, nu doar interesanta.

daca filmul isi va face banii in occident ramine o intrebare deschisa, indiferent cit de reusit este, dpdv artistic sau macar "mestesugaresc" vorbind. bine impachetat, din pura natura a subiectului, e posibil sa scoata incasari serioase pe video; multa lume e plictisita pe lumea asta si subiectul vampirilor tratat chiar la ei acasa pare o incercare meritorie de a ucide o seara, din perspectiva americana cel putin. europenii s-ar putea sa fie mai putin tentati. numai sa se bata moneda pe treaba asta in marketing-ul din strainatate. cumva. i dunno, it might work. cit despre distribuirea lui pe marile ecrane, nu cred ca incape discutie, sa fim seriosi. chiar, care a fost ultimul film romanesc distribuit in cinematografele americane? sau: sa fi fost vreunul? vreodata? nu am nici o idee :smile: dar pe video?

ricciotto
ricciotto is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 12 Dec 2002, 09:27   #49
Amyd
Guru

Amyd

Daca nu ma insel, "Mihai Viteazul" a fost distribuit in State intr-un release limitat in cinematografe.

De restul, nu stiu. Poate "Nekro". :grin:

Salutari,
Andrei
Old 12 Dec 2002, 14:09   #50
co2
Novice

co2

Quote:
On 2002-12-11 15:06, ricutza wrote:
eu as mai vrea sa stiu daca tu l-ai considera un film bun si daca nu ar fi fost facut de romani, si mai mult, daca nu ai fi stiut nimic legat de ceea ce a insemnat realizarea filmului...

In sfarsit o persoana mai normala ! Ma bucur. La varsta mea vad altfel lucrurile...Asta este motivul pentru care insist si vad , cu parere de rau , ca pe multi ii streseaza acest lucru.
Daca nu ar fi fost facut de romani as fi zis ca e un film mediocru ( care ar fi meritat vazut din curiozitate pentru poveste ) , ca multe filme americane ( care culmea au si bugete mai mari ! ).Iti dau exemplu chiar si filmele americane sa zicem de bugete asema - natoare facute la Castel Film in urma cu un an ( pana ca acest studiou sa fie dat MIRAMAX-ului pentru achitare de datorii )la bugete de 600 sau 700.000 usd (tot cu actori romani , echipa romana - dar postproductie in SUA ) In comparatie cu ele filmul asta e trasnet ! Chiar si numai prin ce a insemnat productia lui.
Daca privesti problema din alt punt de vedere : film romanesc cu un subiect total diferit , film romanesc care se vrea vandut pe piata americana , film romanesc vorbit in enegleza ,film romanesc in care se incearca ceva efecte facute la Kodak ( recunosc ca sunt mici diferente de imagine - probabil ca asta e nivelul lor ), film romanesc care se aude bine ( are efecte pe sunete - ieri l-am revazut la Mall unde se aude foarte bine ), film romanesc facut in locatii superbe , imagine buna ... atunci pot spune ca este un film romanesc bun. Macar din curiozitate si merita sa incerci.
Iti spun si defectele : exista ceva mici probleme de sincron care acum se remediaza ( am inteles ca trebuiau neaparat sa iasa cu filmul ) ; gonflarea imaginilor nu e traznet; exista cateva replici rostite in engleza dar au fost dublate in romana .
Eu zic ca merita sa-l vezi - macar si pentru o mai buna informare. Fa abstractie ca dupa ce vezi orasul american de sus te trezesti intr-un cartier pe care il recunosti (asta dupa parerea mea nu e gresala !Nimeni nu a zis ca au filmat in SUA !Nu vreau sa ma injuri , dar eu zic sa mergi. Te salut!
Old 12 Dec 2002, 14:19   #51
co2
Novice

co2

Quote:
On 2002-12-12 01:36, ricciotto wrote:
mie, personal, discutia mi se pare fascinanta, nu doar interesanta.

daca filmul isi va face banii in occident ramine o intrebare deschisa, indiferent cit de reusit este, dpdv artistic sau macar "mestesugaresc" vorbind. bine impachetat, din pura natura a subiectului, e posibil sa scoata incasari serioase pe video; multa lume e plictisita pe lumea asta si subiectul vampirilor tratat chiar la ei acasa pare o incercare meritorie de a ucide o seara, din perspectiva americana cel putin. europenii s-ar putea sa fie mai putin tentati. numai sa se bata moneda pe treaba asta in marketing-ul din strainatate. cumva. i dunno, it might work. cit despre distribuirea lui pe marile ecrane, nu cred ca incape discutie, sa fim seriosi. chiar, care a fost ultimul film romanesc distribuit in cinematografele americane? sau: sa fi fost vreunul? vreodata? nu am nici o idee :smile: dar pe video?

ricciotto

Nimeni nu cred ca si-a pus problema sa mearga pe marile ecrane.Eu zic ca nu s-au gandit la asta. Filmul asta se leaga de mitul Dracula , dar este impletit si cu o poveste de dragoste. Din cate stiu va rula scurt anul viitor si pe ecrane la americani.Cert este ca am inteles de la cei care cunosc firma de productie ca este cerut insistent la Targul de la LAX si Miami.Eu zic ca nu e rau.
Old 12 Dec 2002, 14:30   #52
NoOne
Guru

NoOne

Send a message via Yahoo to NoOne
Am shi eu o intrebare pentru tine, co2. Oare asta e singurul thread care merita efortul de a fi discutat ????
Old 12 Dec 2002, 14:55   #53
co2
Novice

co2

Quote:
On 2002-12-11 22:34, Amyd wrote:
Quote:
On 2002-12-10 17:50, co2 wrote:
<snip>...adica vreo 119.000 usd dintr-un total de vreo 450.000 usd. Crezi ca e mult cat au primit ? Gandeste-te cat s-au plimbat prin tara.

Sa inteleg ca bugetul total a fost de $450k? Well, in acest caz, este mult. Enorm. In special tinand cont cat din buget a ajuns pe ecran si in special daca stii costurile aproape derizorii pentru echipamente si in special oamenii in Romania. Ca sa-l parafrazez pe Chris Rock, cineva a plecat acasa cu vreo $50k-$100k in buzunar de la filmul asta...

Faptul ca nu provin din "lumea filmului" e destul de vizibil... senzatia generala e de amatoricism. Un producator de film trebuie sa se implice in toate, nu isi permite sa arunce leapsa la "realizatori", pentru ca e vorba de banul lui care zboara pe fereastra.

Cat despre diplome... nu prea ma incalzeste cu nimic ideea ca atat cei care le au cat si cei care nu le au fac filme proaste. Mai bine nu le-ar face deloc, nici unii, nici altii. "Furia" e oricum cu cinci capete peste, asa ca nu vad de ce il aduci in discutie.

Si in final, cel putin din incasarile de pana acum, in Romania "Vlad" pare sa se indrepte spre a fi un esec ... nu unul major, cu 3 spectatori dintre care 2 neplatitori, dar oricum un esec ("Furia", cu 3 copii standard mai putin si lansat cu o saptamana mai tarziu a strans deja mai multi bani - adica aproape dublu). Ma cam indoiesc ca pe piata de filme C din America o sa-si recupereze pierderile... but, who knows?

Salutari,
Andrei

Din pacate trebuie sa-ti raspund la tot.Ma faci mereu sa ma interesez. Cred ca am sa rog pe cineva de la firma lor sa intre si sa vorbesca direct cu voi.Eu incerc sa va explic mai multe pentru ca repet , varsta ma impinge la asta.
1.Din 450mii vreo 80 mii am inteles ca s-au dus pe pelicula si lab, vreo 50 mii pe partea de scenografie, vreo 45 mii pe scenariu ( romanii + americanul ), vreo 90 mii actori + echipa .Daca mai punem deplasari , diurne , birouri , aparatura , montaj si ce o mai fi la un film , nu prea cred ca si-a bagat cineva vreu ban in buzunar decat cei care au fost cu contracte.Dupa cate vad nu prea sunt costuri derizorii pe aici.
2.faptul ca nu provin din lumea filmului si au bagat banii lor , cred ca e de apreciat si nu de hulit.Daca ma gandesc cati au inceput afaceri in Romania fara sa provina din domeniile respective ... De cate ori i-am vazut si la TV in interviuri nu s-a spus niciodata ca au vrut sa faca film de arta sau autor. Vor film comercial.
3.Chestia cu diplomele - ai dreptate. Amadus discutia de "Furia" pentru ca pe alte forumuri am vazut ca sunt multi ca voi care stiu sa critice filmul asta. Pai daca si Munteanu e criticat ( care a avut PROTv-ul in spate , Media Pro-ul si stiinta lui ) atunci e ilar ce faceti cu filmul asta.
4.Nu cred ca este un esec " Vlad ..." din multe motive:
- Poate nu stii ca la Mall a fost bagat la ore absolut idioate 13.30 si 22.30 !!! Acum este la 14.30. Nu din cauza ca era tampit filmul ( nu-l luau altfel ) ci pentru ca firma lor va distribui pe viitor doar filmele facute de ei , deci nu pot zice " baga-l pe asta de 4 ori pe zi la ore bune , ca-ti aduc Gladiatorul .Altfel... "Crezi ca la orele astea puteau face spectatori ?
- Poate nu stii starea cinematografeleor in tara ; poate nu stii ca n-au pic de caldura in perioada asta ; poate nu stii ca la Sibiu de exemplu este un cinematograf care da 3 zile un film , 4 zile altul ; la Sighisoara nu exista cinematograf ; copia scoasa acum de la Bucuresti nu poate fii trimisa mai devreme de miercuri la Constanta ca omul cu pricina lipseste ( deci din cate stiu cei de la firma saptamana asta li s-a spus ca o copie nu ruleaza ) ; poate nu stii ca in primul week-end din trei zile filmul n-a rulat decat 2 la Cluj si Timisoara ( stiu asta pentru ca eu le-am facut cazarile )pentru ca au ajuns copiile dupa ultimul spectacol de vineri seara sau ca la Scala s-a anuntat pe B1 si Antena ca filmul nu iese si ca cinematograful se va inchide sambata cu ocazia vizitei lui Bush , desi filmul a iesit iar cinematograful a fost deschis.Tu nu te uiti la TV ? Si multe altele. Asa ca nu poti compara !
De ce nu faci comparatia cu "greii" filmului romanesc si atunci ai sa vezi ca merge bine pentru un film care n-are in spate puterea unei televiziuni.
Te salut.
Old 12 Dec 2002, 14:57   #54
co2
Novice

co2

Quote:
On 2002-12-12 15:30, NoOne wrote:
Am shi eu o intrebare pentru tine, co2. Oare asta e singurul thread care merita efortul de a fi discutat ????

Nu , ai dreptate , dar incerc sa ponderez niste discutii , aducand argumente. Mi se pare de bun simt.
Old 12 Dec 2002, 14:58   #55
co2
Novice

co2

Quote:
On 2002-12-12 10:27, Amyd wrote:
Daca nu ma insel, "Mihai Viteazul" a fost distribuit in State intr-un release limitat in cinematografe.

De restul, nu stiu. Poate "Nekro". :grin:

Salutari,
Andrei

Nici unul nici altul !
Old 12 Dec 2002, 15:17   #56
Amyd
Guru

Amyd

Eh, pa' bune ca "nici unul, nici altul"?

"Mihai Viteazul" a rulat pe marile ecrane in State, daca tin eu bine minte in 1972.

"Nekro" era o gluma... probabil prea subtila...

In rest, te rog cel putin in cazul meu sa nu te simti obligat sa explici nimic. Te asigur ca stiu mai multe decat tine despre productia unui film in general sau despre starea retelelor de cinematografe din Romania sau despre cat exact costa film stock-ul si procesarea la Kodak, singurele amanunte de care eram interesat erau cele legate strict de "Vlad", asa ca daca o sa intre cineva de la compania de productie, cu atat mai bine, o sa putem discuta altfel.

Despre distributia dezastruoasa (din ce spui tu) a lui "Vlad", scuze, dar e vorba de talentul de negociere a producatorilor. Mafia e mare, dar daca au vrut sa se bage in ea, atunci trebuie sa danseze... so to say. O parte din necazurile mentionate de tine se aplica si restului de lansari romanesti, asa ca nu vad de ce ar fi asta o scuza pentru "Vlad".

Salutari,
Andrei

<font size=-1>[ Acest Mesaj a fost editat de: Amyd pe 2002-12-12 16:25 ]</font>
Old 12 Dec 2002, 15:20   #57
co2
Novice

co2

Tot pentru Amyd ;
La chestia cu numarul de copii... Exista o singura copie standard , restul sunt copii de tiraj ( am intrebat !). Daca te uiti la topuri vezi ca " FURIA" a iesit cu 6 copii iar "VLAD ..." cu 8 ( personal mi se pare o prostie ca nu stiau dinainte care este starea cinematografelor din tara , pentru ca una mai mult nu a rulat )
Old 12 Dec 2002, 15:26   #58
co2
Novice

co2

Quote:
On 2002-12-12 16:17, Amyd wrote:
Eh, pa' bune ca "nici unul, nici altul"?

"Mihai Viteazul" a rulat pe marile ecrane in State, daca tin eu bine minte in 1972.

"Nekro" era o gluma... probabil prea subtila...

Salutari,
Andrei

Daca te iei dupa ce se lauda unii inseamna ca stii ca am avut si un film nominalizat la Oscar ! Nu crede tot ce auzi ! Mai bine verifica ( cu acte ! ). Chestia cu subtilitatea ... esti copil , m-am facut ca nu inteleg ca sa nu-ti dau apa la moara apropos de legatura pe care banuiesc ca vrei s-o faci.
Dar de scurt metrajul " I hope ... " cu Marcel Iures in rolul principal care a fost selectionat la Oscar-ul acordat in 2002pentru anul trecut stii ceva ?Eu m-am ocupat de cazarea si luarea vizelor pentru SUA. Am toate actele.Le pot arata oricui.
Tu stiai ceva de filmuletul asta ?
Old 12 Dec 2002, 15:46   #59
Amyd
Guru

Amyd

N-as vrea sa-mi pierd timpul inutil, dar daca trebuie neaparat si nu cere eforturi titanice, iti caut si firma care l-a distribuit...

Nominalizarile la Oscar sunt povesti de adormit copiii... iar de selectionare a mai fost vorba si cu alte filme de scurt-metraj. Also, despre filmul de care vorbesti n-am auzit (cel putin dupa titlu), dar exact unde a fost selectionat, la "Best Short Film" Oscar 2002 sau la "Student Academy Awards"? E mare diferenta intre cele doua (atat ca modalitate de calificare, cat si ca renume - SAA nu e un premiu Oscar per se).

Iar faptul ca pentru doar 6 copii de distributie s-au zgarcit sa faca doar 1 copie standard pozitiva si apoi sa degradeze calitatea inutil trecand iarasi prin copiere spune cate ceva despre grija lor pentru publicul spectator (asta evident daca e adevarat ce spui tu - sper sa nu fie).

Salutari,
Andrei
Old 12 Dec 2002, 16:10   #60
co2
Novice

co2

Draga Amyd,

Daca poti sa afli , ti-as multumi.
sectiunea OSCAR se cheama SHORT FILMS LIVE ACTION (am actul care a fost depus la Ambasada pentru verificari - pentru vize )
Ref copie standard - au opt copii de tiraj .Oricum cea standard banuiesc ca se va reface din cauza gonflarilor ( vorspan-ul cu aceleasi stock-shot-uri au iesit mai bine la BUD) si a asincroanelor.
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules