Go Back   Cinemagia Forum > Totul despre filme > Vreau sa stiu

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 19 Sep 2008, 17:29   #21
redmen
Old School Hollywood

redmen

Oare de cine imi aduci tu aminte helpless ? :hmm:
Old 19 Sep 2008, 17:30   #22
films4all
Guru

films4all

Well, filmul isi are locul lui meritat aici, chiar daca nu pe deplin. Ma rog, daca titlul topicului nu prea se potriveste oricarui film cu sau pe langa subiect, nu e nimeni devina.

Ehhh.. ai dreptate.
Nimeni nu-l considera educativ dar cred ca pune o problema importanta legata de sexualitate si orientare; oricine, pe vrute sau pe nevrute, poate fi pus intr-o asemenea situatie, iar adolescenta este varsta cea mai fragila din punctul asta de vedere. Ce alege el (omul) sa faca mai departe tine strict de el insusi si nimeni altcineva, insa fapta e consumata. Unii spun ca anumiti tineri spun ca sunt gay cand ei nu sunt, doar de dragul de a atrage atentia. Nu cred ca exista astfel de tineri, cel putin eu unul nu stiu pe nimeni sa faca asa ceva; ma rog... orice e posibil.

Stiam mai demult pe cineva, cu astfel de orientari sexuale. Intradevar, era foarte prietenos, etc... insa la un moment dat pur si simplu simteam ca ma "pupa in fund" (expresia) si ma intrebam daca face asta cu un motiv anume sau, si-a intrat prea mult in piele. Spre bucuria mea, lucrurile au mers in mod natural, pe drumul cel bun; eu nu m-am lasat "pupat in fund" si dupa scurt timp apoi n-am mai discutat cu el. Nu cred ca toti sunt asa, dar.. asta ar cam fi unul din defecte.

Adevarul adevarat este ca niciodata nu stii exact, cine se afla langa tine!
Old 19 Sep 2008, 17:48   #23
redmen
Old School Hollywood

redmen

Originally Posted by films4all:
Trageti voi concluzia dupa vizionare dar e un "must see"

Ce te face sa spui ca filmul asta e un "must see" ? Am inteles ca jocul actorilor si chiar filmul in sine nu prea e asa de stralucit.Eu (inca) nu am vazut filmul.
Old 19 Sep 2008, 18:50   #24
films4all
Guru

films4all

well..ai inteles prost!
Old 19 Sep 2008, 21:24   #25
helpless
Guest

helpless

ok, acum l-am vãzut pe tot. îmi lipseau ceva elemente.

sã reformulãm: doi adolescenþi prieteni, Tenoch ºi Julio pleacã în cãutarea unei paradisiace ºi inexistente plaje, Boca del Cielo, însoþiþi de Luisa, vara prin alianþã a primului tip. Luisa a aflat recent cã mai are foarte puþin de trãit ºi s-a hotãrât brusc sã facã o excursie la mare în compania puºtilor ãstora despre care e consvinsã cã vor doar sã i-o punã (scuzaþi expresia). A trebuit sã-i dau dreptate regizorului în ambele scene de sex. în timpul în care fata-i cunoºte dpdv biblic pe amân2, tipii aflã cã fiecare se culcase cu iubita celuilalt. doar o datã. LOL. descrierea evenimentului e menitã sã facã respectivele acte ºi mai reprobabile, tensiunea creºte ºi se ajunge inevitabil la scandal, Luisa se supãrã ºi se desparte preþ de 5 minute de gaºcã. totul revine la normal dupã ce inexistenta plajã, Boca del Cielo, este surprinzãtor descoperitã ºi trupa pleacã în explorãri însoþitã de o exoticã familie de aborigeni. mai pe searã, la al nu ºtiu câtelea pahar de ... suntem forþaþi sã trãim cea mai penibilã scenã a filmului, cea în care fiecare protagonist îºi povesteºte dezinvolt, cu lux de amãnunte aventurile/ preferinþele sexuale, ºi uite aºa aflãm cã defapt cei doi prieteni au fãcut schimb de iubite de mai multe ori, cã Luisa ºtia cã o-nºalã bãrbatu' dupã cum fãcea el dragoste (chestia cu degetul...) ºi cã "Y Tu Mamá También" vine de la faptul cã Julio se culcase ºi cu mama lui Tenoch, când aceasta-i spãlase hainele! ca sã vezi!
dupã toate astea încã nu o înþeleg pe Luisa, însã-mi explic implicarea ei în experienþa sexualã a celor doi, ea-i întãrâtase, ºi oricum promisese sã nu se mai culce cu nicunul dintre ei (aci chiar o înþeleg), trebuia sã dreagã ºi ea busuiocul în vreun fel!

rãmân, deci, la pãrerea cã acel incident este doar o metodã de explorare a propriei sexualitãþi, evenimentele viitoare confirmându-mi opinia.

nu pot sã nu recunosc ºi sã nu apreciez modul de realizare a filmului. nu mi-a plãcut infuzia exageratã de dramatism, Luisa ar fi putut fi un pic mai obiºnuitã, ºi apoi sensul pe care-l dã regizorul prieteniei e departe de mine, asta nu înseamnã însã cã el nu e cât se poate de real. filmul meritã vãzut. ciudat cum unele filme dupã ce le vezi o datã, ºi încã o datã ºi încã o datã îþi dau senzaþia de acasã. mi-au plãcut la nebunie plajele alea, ºi drumurile cu "reginele" lor, ºi bazarurile cu patroane de "95 de ani care-ºi aminteau totul de la vârsta de 5 ani", ºi barurile lor, ºi muzica aia pe care-þi vine sã-þi tai venele. ºi uite-aºa descopãr un nou sens al filmului: acela de a te ºimþi de-al locului acolo unde nu vei pãºi vreodatã. hm... asta o fi ºi ideea!
helpless is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 19 Sep 2008, 22:27   #26
films4all
Guru

films4all

Frumos!
E bine ca ai avut rabdarea sa reiei vizionarea. Nu stiu daca as fi facut asta.
Orisicum... Vizionare placuta celorlalti!
Old 19 Sep 2008, 23:35   #27
helpless
Guest

helpless

- întotdeauna mã uit la un film mai mult de o datã, mai mult, trebuia sã-mi fac o idee, sau sã mi-o justific pe cea prezentã, ºi n-aº fi putut face asta fãrã sã revãd întreg filmul. ceva timp mi-a luat sã "descopãr" melodia care-mi rãmãsese-n minte asearã, , între douã somnuri.

am un prieten care-mi spunea la un moment dat cã i se întâmplã ca peste ani sã-ºi dea seama de adevãratul mesaj al unui film, sau sã gãseascã similitudini cu ceea ce îi este dat sã trãiascã. ei bine ºi asta este unul dintre rosturile "ascunse" ale filmului. eu nu am trãit niciodatã aºa ceva, dar mi-a fost dat sã mã surprind pe mine însãmi cu rezultatele la care-am ajuns reanalizând acelaºi film, mai mereu constat cã este ceva care mi-a scãpat la prima analizã.
helpless is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 22 Sep 2008, 10:22   #28
StefanDo
Super Moderator

StefanDo

Originally Posted by redmen:
Oare de cine imi aduci tu aminte helpless ? :hmm:

dragomara e intr-adevar... helpless
Old 22 Sep 2008, 16:48   #29
illotempore2002
Guru

illotempore2002

Originally Posted by films4all:
Pentru oamenii deschisi la minte un film facut de un regizor destept.
Trageti voi concluzia dupa vizionare dar e un "must see"
"Si mama ta la fel!"

dar asta nu e film cu gay.....Y tu mama tambien este despre adolescenta, excesele de atunci, incoerenta sentimentelor de atunci and so on....

Apropo de filme cu gay, am vazut la Carturesti un album care se numeste GAY ART.....si e numai cu pictura gay....superb!
illotempore2002 is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 22 Sep 2008, 16:51   #30
redmen
Old School Hollywood

redmen

Originally Posted by StefanDo:

helpless indeed :?
Old 22 Sep 2008, 16:54   #31
films4all
Guru

films4all

Originally Posted by redmen:
Originally Posted by StefanDo:

helpless indeed :?

indeed indeed

(mmm, gresisem destinatarul)
draga illotempore2002, stiu ca nu e cu gay si am motivat mai sus expunerea titlului in acest topic.
Old 22 Sep 2008, 16:57   #32
redmen
Old School Hollywood

redmen

Nu mie trebuia sa imi dai explicatia aia
Old 22 Sep 2008, 16:58   #33
films4all
Guru

films4all

Da..scz..
Editat
Old 17 Oct 2008, 20:25   #34
Pauline Kael
Banned

Pauline Kael

Pauline Kael is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 17 Oct 2008, 21:43   #35
buticut
Guru

buticut

A vazut cineva Mysterious Skin?
http://www.imdb.com/title/tt0370986/

Il am,dar nu mi-am facut timp sa-l vad. Niste critici favorabile l-ar ajuta sa urce cateva locuri in lista mea de filme ce trebuie vazute.
buticut is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 18 Oct 2008, 07:58   #36
hellsteed
Cavaler de Veste Buna

hellsteed

L-am vazut... Prietena mea s-a scarbosit de el... dar e si interesant.
Old 18 Oct 2008, 11:22   #37
Cinemania
Cinemaniac

Cinemania

Originally Posted by buticut:
A vazut cineva Mysterious Skin?
http://www.imdb.com/title/tt0370986/

Il am,dar nu mi-am facut timp sa-l vad. Niste critici favorabile l-ar ajuta sa urce cateva locuri in lista mea de filme ce trebuie vazute.

merita din plin
un film excelent
Old 30 Oct 2008, 14:48   #38
blublu
Novice

blublu

pauline,ahhh nu vreau sa fiu indiscret,dar esti gay?nu am nimika cu ei doar is curios.
blublu is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 30 Oct 2008, 17:04   #39
Pauline Kael
Banned

Pauline Kael

Originally Posted by blublu:
pauline,ahhh nu vreau sa fiu indiscret,dar esti gay?nu am nimika cu ei doar is curios.
Nu, nu sunt.Dar admir sexul feminin f mult.Nu sunt baietoasa,masculina,din contra...Cred ca emanarea feminitatii atrage si mai multa feminitate.Si apoi nu mi-e rusine sa zic ca as putea sa ma indragostesc de o femeie desteapta si minunata..Asadar nitel bi,teoretic ,pt ca sunt pudica si sed la tara. :lol:
Dar atractia pentru sexul opus e mult mai mare: sunt doua universuri diferite care se completeaza,distincte dar care isi cauta implinirea una intr-alta...Iar sexual..ce pot face gainile cu gaini,nu prea mult :oops:
Nu mai intru in detalii: e o intreaga poezie interzisa.
Pauline Kael is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 31 Oct 2008, 07:35   #40
Se7en
Veteran

Se7en

Originally Posted by Pauline Kael:
Iar sexual..ce pot face gainile cu gaini,nu prea mult :oops:

Gainile cu gaini? :sick:
Se7en is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread: