Go Back   Cinemagia Forum > De toate pentru toti > Cafenea

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 07 May 2008, 23:43   #21
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Dacä Dragomara doarme, eu cer sä fiu bannat!
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 08 May 2008, 10:36   #22
Alex Leo Serban
Guru

Alex Leo Serban

ma rog, iti faci 'douceurs' cu dragomara, nu ma bag intre voi...

dar dc scrii tu (& altii) banat cu 2 n?? don't get it: kestia are sens in engl, k urm vokla - dar in ro e aiurea: crezi k poate cinva crede k esti banat-u (fruncea)?? :lol:
Alex Leo Serban is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 08 May 2008, 13:11   #23
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Vezi cä stii?
La fel cum si tu ai scrie "Vreau sä fiu bihhor" sau "..bucovinna", ca sä nu fie loc de confuzii.
Old 09 May 2008, 16:38   #24
illotempore2002
Guru

illotempore2002

revenind la vise
azi noapte am visat ca ma urmareau unii sa ma rapeasca si sa ma duca la munca in India (una din tzarile in care chiar am sa ajung pt ca o ador) pentru ce fel de munca? pentru a spala flori, mai exact, lalele :shock:

si eu nu stiu de ce naibii eram te-ri-fi-a-ta ca-mi plac SI lalelele

si am luat-o la goana pe o sosea si m-a luat unul cu o masina si da cu goana....pan la urma, de spaima, m-am trezit.

Nu am inteles exact ce naiba m-a speriata asa de tare in visul ala, insa banuiesc ca munca
illotempore2002 is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 09 May 2008, 21:36   #25
Alex Leo Serban
Guru

Alex Leo Serban

aoleo, asta-i asha, un fel d 'ingeru necesar' cu lalele!!
in loc d muzik = india;
in loc d alb = flori;
in loc d astm / albastru = munk...

nu-i a buna :lol:
Old 09 May 2008, 22:49   #26
Alex Leo Serban
Guru

Alex Leo Serban

Originally Posted by Dragomara:

Câh! Ce vis tembel!

din partea ta, dc nu n mira?
Old 09 May 2008, 22:50   #27
Supastar
Guru

Supastar

Send a message via Yahoo to Supastar
nici de vise k lumea nu e in stare! :lol:
Supastar is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 09 May 2008, 23:01   #28
Alex Leo Serban
Guru

Alex Leo Serban

eu cre k dragomara e masokista: ii place, pur si simplu, sa fie scuipata d toata lumea & din toate pozitiile...
p lga obsesia asta a ei (unbecoming pt o doamna, c pula mea) pt, precisely, c n-ati vazut mai dvrm (si-nk una xxl), s remark predilectia ei cronik, aproape, pt imaginile / metaforele / comparatiile din registrul falic

in rest, ceea c stiam: pina si ac amarit d vis al ei (real sau nu, nu conteaza...) demonstreaza clar k vrea kestia aia badly, da n-a mai vazut-o d mult - decit, eventual, photoshopata :lol:
Old 09 May 2008, 23:18   #29
Alex Leo Serban
Guru

Alex Leo Serban

mda; exact c spuneam... p vremea mea (kre n-am laba gistei, desi merg p 50 acush-acush) era o expresie: 'baby, u've got an obsession!'

kiar nu ti-e somn?! ziceai k t culci acu juma d ora (ma rog, n-ai cu cine, but u'll always have yr imagination, right?)
hai, nani... poate mai visezi pantaloni
Old 09 May 2008, 23:34   #30
Alex Leo Serban
Guru

Alex Leo Serban

prefer un ten fara riduri, da msi k t gindesti la mine
Old 09 May 2008, 23:41   #31
Supastar
Guru

Supastar

Send a message via Yahoo to Supastar
Bine. Ia tu tenul ºi lasã mie creierul
sa inteleg k n-ai si iti trebe unul??? :huh:
Supastar is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 10 May 2008, 00:40   #32
illotempore2002
Guru

illotempore2002

Sa moara Bibi, ce fac astia vineri noapte....se tziganesc

:w00t:

ma baieti, voi sunteti cam singuri
Old 17 May 2008, 11:52   #33
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Am visat cä fäcuserä americanii o revolutie si-l arestaserä pe Bush. Se transmitea aproape în direct, prin toatä lumea, la fel ca de la noi, în Decembrie '89. Toti säream si ne pupam.
Acum, privind retrospectiv, îmi dau seama cä visul a fost influentat si de minirevolutia care e pregäteste în P.R.M., unde unii vor sä-l zboare-n suturi pe Vadim, dupä locale. Am citit ieri în ziar câte ceva despre asta - si tot ieri mi-am reamintit, citind cronica lui Gorzo despre «L'Avocat de la terreur», deliciosul schimb de replici: "L-ati apära, în principiu, pe Hitler?" / "L-as apära chiar si pe Bush, dacä ar pleda vinovat!"
Old 17 May 2008, 23:08   #34
redmen
Old School Hollywood

redmen

Dupã care mi-am mâncat eternele cereale în faþa eternului TV unde ce sã vezi?! rula un film cu un tip care se aruncase într-un râu sã-i salveze pe unii, dar dãduse colþu, ºi se "trezise" în lumea de dincolo perfect ok, alãturi de mãtuºa sa decedatã ºi ea nu-ºtiu-când.

Si atunci si`a dat seama ca de fapt era extraterestru nu ? :lol:
Old 19 May 2008, 01:22   #35
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

E, poftim culturä! :shock:
Aznoapte, beam bere cu Becali.
Old 19 May 2008, 02:24   #36
silver_boy
Guru

silver_boy

...l-am visat pe Damian, baiatul cretin al gazdei care are 6 ani si vine din cand in cand sa-mi fu.ta creierii...ma alerga cu un topor ( azi, diurn si constient, a facut-o cu un batz)...home alone e parfum pe langa acestt Bubico humanoid, sadic, isteric...Nu exagerez cu nimic: daca iadul exista cu adevarat asa mi-l inchipui: incarnat de un copil cretinoid pe care nu poti sa-l altoiesti din respect pentru gazda...ieri am fost sa-i cumpar inghetata...tot drumu a spalat varza cu mine (dumnezeu stie ce-a bolborosit acolo in olandeza, limba asta mi se pare imposibila si nu stiu sa spun decat mu.ie si pu.la )...a tinut mortzish sa cumpere el inghetzata , dar pe traseu, in supermarket s-a razgandit si a inceput sa-mi puna in bratze o cutie de redbull, prajituri, bere?...de fapt arunca in cos tot ce prindea
am ajuns vernil la fatza la caserie...pana la urma am rugat vanzatoarea sa ma ajute, am facut rabat de la ...politetze ...Damian si-a ales o inghetata pe batz cu un maner transparent plin de bomboane...pe drum m-a pus sa scot inghetata de pe batz si sa-i dau numai bomboanele...oribil, m-am manjit tot de crema...brusc mi-am adus aminte de charlot si, pe drum, am inceput sadic sa ling inghetata in fatza lui ( ahh , dulcea razbunare.....)
greseala vietii mele...a inceput sa faca crize ...s-a tavalit penibil pe jos...a facut bulbuci la gura..nici la cutremurul din 86 n-am avut o fatza mai neajutorata...(mai aveam vreo 3 euro in buzunar, l-am mituit "romaneste"..si a mers....a tacut ..vreo 5 minute...pe urma s-a apucat sa ciocane la fiecare usa de pe alee, cativa olandezei cu fetze lunguietze...(apropo:toti au fetze alungite de parca moasha i-a scos afara tragandu-i de barba) plimbau caini....ghinionu lor, pt. ca Damian a terorizat , pe rand, un dalmatian, un Pitbull ( da, da - un Pitbull - sa vezi ce ce mecla de potaie obitida avea....nu te pui, frate, cu Damian...)
vroiam doar sa spun ca Damian e cosmarul meu, nocturn, diurn..cosmarul total....
iubesc, sincer, copii - am scris in Dilema un art. despre nepotimiu - care, sa ma ierte Dumnezeu, e parfum ...i-am dat o scatoalca, merge pe burta ..but, this one, , Damian?
nimic- frate, dai in el, dai in fabrici si uzine... intra in delirium tremens...
junii corupti ( olandezi) ma uimesc
Old 19 May 2008, 11:36   #37
illotempore2002
Guru

illotempore2002

Originally Posted by Pitbull:
E, poftim culturä! :shock:
Aznoapte, beam bere cu Becali.

Pitt, hai sa aplicam putin teoria freudiana a viselor: orice am visa (chiar si un cosmar) are functia de a indeplini o dorinta din timpul zilei fie constientizata fie inconstienta....sa-ntzeleg ca asa tare te atrage Jiji ca te visezi band bere cu el? Oi vrea si tu palatele lui, sau poate Bisericile? Te vrei asemeni lui, nu profet? nu esti multumit cu propria-ti dimensiune?
Old 19 May 2008, 12:07   #38
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Sä nu schematizäm.
Visele pot exprima si spaime, temeri, angoase, anxietäti profunde...
Episodul cu Jiji fäcea parte dintr-un scenariu mai amplu si complicat, pe care nu-l dezvolt aici, cä se raporteazä la diverse chestii irelevante public (o camerä cu chirie unde-am stat cândva, etc...). Nu era actual, ci mnemonic - si, asa cm se întîmplä adeseori în vise, din trecut (la modul: "stiu cä asa s-a întâmplat") se transla în prezent (viu, aparent actual, desi cu constiinta faptului cä avusese loc mai demult). Cârligele erau douä: 1) apropo de locuinte, faptul cä uneori m-am întrebat: într-o situatie de crizä, as fi în stare sä accept ajutorul lui Becali? Fiecare om are pretul lui - oare ästa ar fi al meu? Pânä unde poate merge fidelitatea fatä de propriile principii morale? 2) imaginile alea cu Becali dansând, date la televizor recent, când cu servieta cu bani de la Cluj.
Deci, cel mai probabil, era o combinatie de dilemä angoasantä si rest diurn.
Old 19 May 2008, 12:13   #39
illotempore2002
Guru

illotempore2002

nu am vrut sa schematizez, ci doar sa-l citez pe nenea tatal interpretarii viselor, in care e mai bine oricum sa nu avem incredere....
Freud tocmai asta spune ca si visele cu angoase, temeri, fobii sunt tot modalitati de implinire a unor dorinte (evident foarte foarte deghizate in cosmaruri)

oricum, e munca multa cu analiza viselor nu are rost sa ne aventuram
8)
Old 19 May 2008, 12:36   #40
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

...Sau, mai bine zis, putem avea încredere în tata Freud, da' cu rezerve: e depäsit - adicä, aproape tot ce-a spus el e adevärat, dar nu sunt adeväruri absolute; evolutia psihologiei si a psihanalizei, de la el încoace, a arätat cä existä si variante alternative.

Ba de ce sä nu analizäm visele? Pe mine mä pasioneazä.
Hai, sä le (psih)analizäm!
Cui nu-i convine, sä nu se (psih)aventureze, pe principiul:
Visele nu ti le dau, nu mi le poti lua,
Visele sunt lumea mea, pusca-i lumea ta...
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules