Go Back   Cinemagia Forum > Cinemagia Forum > Condica de sugestii si reclamatii

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 09 Mar 2008, 21:03   #21
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Imi pare räu pentru tine.
Dacä ai accepta ideea cä eu nu mint niciodatä, tu ai câstiga, nu eu.
Dar asa...
Fie, crezi ce vrei.
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 09 Mar 2008, 21:31   #22
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Bine, rämâne cum vrei tu.
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 09 Mar 2008, 22:45   #23
silver_boy
Guru

silver_boy

Originally Posted by Dragomara:
Tataia Alex - ai îmbãtrânit degeaba,...l.

cine..."p.u.l.a lu' fratii Coen" mai e si telurica asta cu nickname de tzatza iradiata...?
Old 09 Mar 2008, 22:54   #24
Cazeemeer
Guru

Cazeemeer

nu mã ºtii, un webcam de 5 minute ºi 50 de postãri nu-s nimic
Se complica intriga.
Cazeemeer is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 10 Mar 2008, 08:48   #25
legardere
Veteran

legardere

Originally Posted by silver_boy:
Tataia Alex - ai îmbãtrânit degeaba,...l.

cine..."p.u.l.a lu' fratii Coen" mai e si telurica asta cu nickname de tzatza iradiata...?

Hai sa-ti raspund eu, ca am stat pe margine si am privit discutia, chiar daca cunosc unle persoane cheie.
"Telurica" asta e o fata calcata pe coada, care are tupeu si spune ce are de spus indiferent de consecinte, pacat ca nu au aceasta capacitate mai multi oameni pe aici.
Old 10 Mar 2008, 21:22   #26
costobocus
Guru

costobocus

Originally Posted by Cazeemeer:
nu mã ºtii, un webcam de 5 minute ºi 50 de postãri nu-s nimic
Se complica intriga.

auzi, ce-ti mai face dihoru? l-ai operat de cataracta ? mai baga si tu o poza ...

nu vrei sa-l inscrii pe cinemagia ?
costobocus is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 11 Mar 2008, 09:18   #27
cornel
Veteran

cornel

ce probleme grave au unii pe aici...
Old 14 Mar 2008, 10:56   #28
Alex Leo Serban
Guru

Alex Leo Serban

as dori sa profit d acest topic (kre, in parte, imi este dedikt ), pt a cere BANAREA LUI COSTOBOCUS!

motivatia: p topicul legat d 'banarea dragomarei' (p kre NU am cerut-o, dar nu m-ar fi deranjat o secunda dk s-ar fi intimplat... :lol: ), acesta a indraznit sa s exprime in ac termeni dspr mine - citez: 'FRUSTRATUL d als' :hmm:; consider - p buna dreptate - k este o injurie (cu atit mai nemeritata cu cit este complet nefondata: am avut mai multi parteneri d sex la viata mea decit au unii par in cap!), asha k astept sa s ia masuri in consecinta.

va multumesc
ps si mai precizez k, d aci inainte, nu voi lasa NICIO INJURIE nereclamata!
Alex Leo Serban is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 14 Mar 2008, 17:12   #29
Alex Leo Serban
Guru

Alex Leo Serban

IESI, FA, AFARA! :lol:

nu stiti d unde vine?
o fosta colega d facultate (fata desteapta si descurcareata, a facut 3 copii cu un sirb, apoi l-a parasit k sirbu era km mafiot...) si-a deskis un magazin undva prin centru. numai marfa d calitate - covoare persane kiar d la ele d acolo, buhara, kilimuri autentice etc.
intr-o zi era in magazin si intra una... s uita cit s uita, dupa kre o intreaba: asta-i tot c aveti?!
ex-colega, crezind k vrea cva 'SI mai special', ii spune: 'nu - dar stiti, sint covoare autentice, nu kitschuri!'
la kre individa, oarecum cu parapon: 'da d-ale noastre dc nu aveti, nu's bune??'
raspunsu ex-colegei e cel cu majuscule...

cine are minte va intelege 'parabola'; cine nu - nici nu merita sa inteleaga :lol:

ps precizez, pt 'galbenele' grele d cap, k nu raspund si nu voi raspunde mp-urilor istericoide (nici mai putin istericoide, for that matter...)! asta s numeste igiena comunicationala: imi aleg interlocutorii p kre-i consider egalii mei, nu stau d vba kiar cu oricine! 8)
Old 14 Mar 2008, 18:37   #30
herbert
Guru

herbert

de ce Dragomara are o prestatie atat de colorata?! ma dor ochelarii.
dar poate mai intai, cine p... mea e Dragomara asta?!
Old 14 Mar 2008, 19:45   #31
costobocus
Guru

costobocus

Originally Posted by herbert:
de ce Dragomara are o prestatie atat de colorata?! ma dor ochelarii.
dar poate mai intai, cine p... mea e Dragomara asta?!

da' tu cine p... mea esti ?
intrebare retorica !
Old 14 Mar 2008, 20:09   #32
costobocus
Guru

costobocus

Originally Posted by Alex Leo Serban:
as dori sa profit d acest topic (kre, in parte, imi este dedikt ), pt a cere BANAREA LUI COSTOBOCUS!

motivatia: p topicul legat d 'banarea dragomarei' (p kre NU am cerut-o, dar nu m-ar fi deranjat o secunda dk s-ar fi intimplat... :lol: ), acesta a indraznit sa s exprime in ac termeni dspr mine - citez: 'FRUSTRATUL d als' :hmm:; consider - p buna dreptate - k este o injurie (cu atit mai nemeritata cu cit este complet nefondata: am avut mai multi parteneri d sex la viata mea decit au unii par in cap!), asha k astept sa s ia masuri in consecinta.

va multumesc
ps si mai precizez k, d aci inainte, nu voi lasa NICIO INJURIE nereclamata!

Multumesc de gandurile bune! M-am obisnuit sa te vad cerand banarea userilor care mai au coloana vertebrala ... dar motivele tale sunt din ce in ce mai fantastice ...

Si parerea mea despre tine nu avea conotatii sexuale, ma bazam doar pe ideea ca un individ care se comporta ca un pusti razgaiat, si care nu a realizat foarte multe in viata -din punctul meu de vedere- poate fi considerat frustrat.

Si sper ca iti dai seama ca recunosc influenta pe care o ai prin cercurile cinemagice, insa nu ma afecteaza asta prea mult ... nu sunt genu' care sa stea agatat de un user pe un site despre filme .. pot intra cu 1001 de useri sa vad lucrurile interesante care se discuta pe aci...

Ca sa intelegi totusi de ce imi place cinemagia:
1. aici am descoperit cele mai tari filme
2. aici am citit cele mai tari comentarii despre ele
3. aici am 'cunoscut' oameni extraordinari

... si ar mai fi multe..atat negative, cat si pozitive ...

Ideea e ca in 2004 acest forum gemea de informatii de calitate (inclusiv postarile tale). De atunci, conflictele intre useri au tot eliminat din partea buna de pe site. A plecat gasca lui Emanuel, si a venit alta, mult mai slaba calitativ -parere personala-. De atunci, sectiunile mele preferate au luat-o in jos, singurele pe carele mai citesc sunt cinematografia romaneasca - are informatii bune -, atelierul si cafeneaua + condica (la capitolu barfe).

Si cand vad tot felul de p.u.la.lai, sa-mi fie scuzata expresia, ca vin si se sparg in figuri pe aci, sa nu ma distrez cu ei?

Whatever, de injuraturi in timpu liber n-am nevoie, asa ca ma pot lipsi de aceste delicii cinemagice (desi tre sa recunosti ...certurile dintre tine si nume erau delicioase...)

Si asa, ca o ironie, cred ca esti primu critic de film pe care l-am citit... asta era prin libertatea ..acum ..muuuuulti ani, cand nu intelegeam de ce tipu ala nu comenta filmele din cinematografe si baga in coloana aia alte ciudatenii.. pe care le-am descoperit cand s-a inventat kazaa si pe la noi..

Ave!
Old 14 Mar 2008, 20:25   #33
costobocus
Guru

costobocus

Costo ce e aia "kazaa"?
(Am primit ieri o invitaþie pe un site http://karagarga.net ºi mã întrebam cine de pe-aci mi-o fi trimis-o?)

kazaa sau kaaza, ca nu mai stiu cum se scrie, e tata'lu'tata'lu'tata'lu' DC++ (acu' a fost depashit fizic si moral de dc++)
Old 15 Mar 2008, 08:52   #34
Alex Leo Serban
Guru

Alex Leo Serban

sa-nteleg k userii kre ma atak au 'coloana vertebrala', sau kre e ideea?!

e f simplu (&, probabil, satisfacator din pdv psihologic) sa ataci oamenii cu notorietate: iti da un sentiment reconfortant k 'ii poti face din vbe' p un forum, k anonim...

nu stiu dc invoci 'mirc'-u - am auzit dspr el, dar n-am intrat niciodata... idem pt 'kazaa' (!?)

t asigur (dk iti poate oferi si mai multa munitie ) k nu am decit o singura frustrare: aceea d a nu fi un dictator full time - as intemeia domnia bunului plac & al bunului gust, vba lui mateiu... :happy:

cit priveste parerea ta dspr c am realizat eu in viata - c sa zic, whatever; dk ai fi o pers p kre sa o cunosc & respect m-ar afecta... asha, u r just another 'word on a wind' :lol:
(iar cei p kre ii cunosc & p kre ii respect au o parere buna dspr c am realizat in viata - incl cei kre m-au votat p ac site! )

acestea fiind zise, CER IN CONTINUARE BANAREA LUI COSTOBOCUS!
Old 16 Mar 2008, 09:03   #35
Alex Leo Serban
Guru

Alex Leo Serban

vai msi (iata k stiu sa si raspund, atunci cind sint laudat :happy: !), kiar mi s-ar parea f binevenita o tzara NUMAI pt mine - in kre sa-mi invit doar prietenii apropiati 8) asta m-ar feri d ciocnirea cotidiana & inevitabila cu tot felu d idioti a caror prezenta imi repugna... si, da, ar fi o tzara a bunului plac & a bunului gust: buna crestere & bunul simt sint DOAR pt cei kre l merita!
din fericire, stiu sa ma pun la adapost d ciocniri reale nefrecventind decit - rareori - locurile publice; 'ciocnirile' virtuale (precum cele dp ac forum) sint singurele p kre l gust, pt k imi dau posibilitatea sa tin la distanta indivizi (sau individe) p kre in ruptu capului nu mi-as dori sa-i intilnesc in realitate - cum spuneam, o forma d igiena comunicationala (ma rog, unii traiesc la... cernavoda (!), asha k nu e niciun pericol k drumurile noastre sa s intersecteze vreodata! :lol: )

cit dspr realizarile mele, ele sint mult prea cunoscute pt a mai fi inshirate aici... sa spun, doar, k am bifat - gratios & fara efort - tot c mi-am propus sa fac (din pdv profesional), fara sa-mi sacrific viata privata (kre, oricit d 'dezordonata', ma caracterizeaza, nefiind d felu meu un pudibond - ba kiar un pic exhibitionist :oops:; pt mine, sexu e doar un sport & e total lipsit d culpabilitate...).
in ac timp, fiind o pers cu o afectivitate limitata, ma simt cel mai bine by myself, fara altii kre sa-mi bruieze starea egoista d bine; ideea d 'cuplu' mi-e straina; tinjesc d f multe ori dupa singuratate (singura mea 'frustrare' este k sint mult prea solicitat & nu-mi gasesc destul timp numai pt mine...); nu regret nimic - si, in orice caz, nu regret ceea c am facut!
c ma deranjeaza este k sint judekt dupa valorile turmei, si nu dupa cele ale mele, personale & specifice. dar NU mi-as dori k turma sa adopte valorile mele!

si acum, dupa acest mic exercitiu d vanitate (ma simt atit d bine cind il practic! :love: ), CER IN CONTINUARE BANAREA LUI COSTOBOCUS, DAR SI A DRAGOMAREI: primul pt k m-a facut 'frustrat' (cum s vd, fara motive temeinice), a doua pt simplu fapt k exista: prezenta ei (kiar si in forma virtuala) este o insulta continua... :sick: nu ma-ndoiesc k, in viata reala, este o nasoala la kre nu s-ar uita niciun barbat, darmite un gay! :lol:
Old 16 Mar 2008, 12:16   #36
Proletar
Guru

Proletar

in ac timp, fiind o pers cu o afectivitate limitata, ma simt cel mai bine by myself, fara altii kre sa-mi bruieze starea egoista d bine; ideea d 'cuplu' mi-e straina; tinjesc d f multe ori dupa singuratate (singura mea 'frustrare' este k sint mult prea solicitat & nu-mi gasesc destul timp numai pt mine...); nu regret nimic - si, in orice caz, nu regret ceea c am facut!
c ma deranjeaza este k sint judekt dupa valorile turmei, si nu dupa cele ale mele, personale & specifice. dar NU mi-as dori k turma sa adopte valorile mele!

Imi place partea asta. Chiar imi place....
Old 16 Mar 2008, 15:33   #37
Alex Leo Serban
Guru

Alex Leo Serban

nu
a fi in cuplu inseamna a da din tine (timpu tau, sentimentele tale etc) celui d lga tine... eu nu accept sa fac asta, sint mult prea egoist - si ma simt mult prea bine eu cu egoismu meu

plus k nu simt nevoia sa iubesc p cinva - such a waste of time!
cre k iubirea a fost inventata (si sper k nimeni nu s indoieste k a fost inventata! - adik nu e cva 'natural'...) k sa tina omu in sclavie: afectiv, intelectual, moral.
puah! :sick:
Old 04 Apr 2008, 00:57   #38
Far Darrig
Novice

Far Darrig

plus k nu simt nevoia sa iubesc p cinva - such a waste of time!
cre k iubirea a fost inventata (si sper k nimeni nu s indoieste k a fost inventata! - adik nu e cva 'natural'...) k sa tina omu in sclavie: afectiv, intelectual, moral.
puah! :sick:

Nu pot sa imi retin un ropot de aplauze si o incuviintare; iar crima asta e cu atit mai atroce cu cit sunt mai evidente placerea si entuziasmul celui/celei care te-a prins, comparabile cu scirboasa voiosie a copiilor ce dezmembreaza insecte.
> Dragomara. Sincer, din ce am citit pina acum, imi pari o fiinta cu multe frustrari, probabil o libidinoasa ascunsa. Sa nu imi iei cuvintele in nume de rau.
Far Darrig is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 09 Apr 2008, 05:37   #39
Alex Leo Serban
Guru

Alex Leo Serban

vaaaai, c frumos spus: 'ura e sete d dragoste' (nu mi-e clar dk e spus d pavese sau d tine, k n-ai inkis ghilimelele... sa inteleg k ai citat tot pasaju ala lung din memorie!??); pai, eu nu prea beau, deci nu prea s potriveste!
unde s potriveste e k, fiind f zgircit, nu-mi place sa dau... deci, da, nu pot 'oferi dragoste'; o tin numa pt mine, mmm :love:
Old 09 Apr 2008, 11:54   #40
redmen
Old School Hollywood

redmen

(Primul cadoul pe care mi l-a fãcut unul dintre prietenii mei a fost o Biblie, ori de câte ori vorbim la telefon sau pe Net mã "ameninþã": "cu prima ocazie când ne vom vedea am sã-þi citesc "Cântarea Cântãrilor", pasajul meu preferat din Biblie", însã de fiecare datã ne luãm cu altceva ºi uitãm de asta. Desearã am sã deschid Biblia.)

Asta da distractie.

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules