Go Back   Cinemagia Forum > Totul despre filme > Star-uri

View Poll Results: What do you like best about Johnny Depp ??
His Personality 8 30.77%
His Facial Expressions 8 30.77%
His Quick Wit 0 0%
His Smile 0 0%
His Hats 0 0%
His tatoos 0 0%
His life 0 0%
ALL () 10 38.46%
Voters: 26. You may not vote on this poll

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 01 Nov 2007, 14:15   #21
jikatuki
Novice

jikatuki

Originally Posted by thequietsurfer:
Ignorand celelalte greseli, daca tot il consideri ACTOR, scrie si tu cum se cuvine numele sau: Marlon Brando.

Wow de ce nu mia spus nimeni ca pe aici tre sa fiu caligraf?Uite k eu asa stiam k se scrie numele sau dar acu luam lectii de caligrafie...credeam k nu mai e nevoie sa scru litera cu litera si sa pun semnele de punctuatie corect dar altfel iti e prea greu sa intelegi anuntama si iti voi scrie dupa cum doresti...pardon...anunta-ma...e bine acu? (ink ceva pt tine...uitate la filme nu la numele sau ca sa il numesti ACTOR)...si uite k miam corectat greselile dak pt tine tre sa imi revizui de 2 ori posturile de acu incolo asa am sa fac sa nu cumva sa te mai dezamagesc ink o data...multumit sau dak nu zimi k si ies de aici pt a nu te mai deranja pt k sincer nu vreau sa fiu un ghimpen coaste...pardon...ghimpe-n,greseala mea
jikatuki is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 01 Nov 2007, 16:11   #22
thequietsurfer
Veteran

thequietsurfer

Faci o confuzie intre caligrafie si ortografie. De unde ai tras tu concluzia ca n-as fi vazut filme cu Marlon Brando? Ca sa nu fiu total off-topic, tin sa-ti reamintesc ca cel pe care il blamezi pentru lipsa de "acel ceva" a avut in filmografia sa numeroase roluri apreciate de critici. A jucat si alaturi de Marlon Brando si alaturi de Al Pacino(ca tot ai pomenit de ei mai sus) si a evitat eticheta de "pretty boy"(colaborari cu Tim Burton si Emir Kusturica care nu sunt niste regizori tocmai hollywoodieni ca stil) implicandu-se in proiecte fara un potential semnificativ de box-office.
Nu mai are sens sa scriu despre cameleonismul sau (e suficient sa arunci o privire asupra filmografiei). In legatura cu problemele mesajelor tale, iti sugerez sa citesti regulamentul forumului. Nu-mi sta in fire sa intervin pentru tot felul de chichite atunci cand mesajul are substanta(nu este cazul tau). Cand fondul lipseste, cer forma. Mai usor cu critica Hollywood-ului caci in afara de cateva truisme, n-ai comunicat nimic interesant. Lasa-ne cu Bollywood-ul si cu productiile lor adresate domnisoarelor de pension.
thequietsurfer is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 01 Nov 2007, 16:40   #23
jikatuki
Novice

jikatuki

Originally Posted by thequietsurfer:
Faci o confuzie intre caligrafie si ortografie. De unde ai tras tu concluzia ca n-as fi vazut filme cu Marlon Brando? Ca sa nu fiu total off-topic, tin sa-ti reamintesc ca cel pe care il blamezi pentru lipsa de "acel ceva" a avut in filmografia sa numeroase roluri apreciate de critici. A jucat si alaturi de Marlon Brando si alaturi de Al Pacino(ca tot ai pomenit de ei mai sus) si a evitat eticheta de "pretty boy"(colaborari cu Tim Burton si Emir Kusturica care nu sunt niste regizori tocmai hollywoodieni ca stil) implicandu-se in proiecte fara un potential semnificativ de box-office.
Nu mai are sens sa scriu despre cameleonismul sau (e suficient sa arunci o privire asupra filmografiei). In legatura cu problemele mesajelor tale, iti sugerez sa citesti regulamentul forumului. Nu-mi sta in fire sa intervin pentru tot felul de chichite atunci cand mesajul are substanta(nu este cazul tau). Cand fondul lipseste, cer forma. Mai usor cu critica Hollywood-ului caci in afara de cateva truisme, n-ai comunicat nimic interesant. Lasa-ne cu Bollywood-ul si cu productiile lor adresate domnisoarelor de pension.

Recunosc ca nu sunt cel mai inteligent tip din lume...dar totusi nu ma pot mira vazanduti parerile despre ce scriu eu...ai ceva cu Bollywood-ul personal,de asta miam dat seama si cred k team suparat vazand care actori iam trecut pe primele locuri...inainte sa te iei de mine uitate si u k ai net si vezi care is ce mai vizionati si mai apreciati actori si care e ACTORUL MILENIULUI 2...nu te mai deranjez,ai castigat discutia,esti mai tare,bv tie...
jikatuki is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 01 Nov 2007, 18:30   #24
Yags
Novice

Yags

Buna tuturor.... . Johnny Depp........., ce poti spune de Johnny Depp in afara de faptul ca este un actor excelent. Imi place mult
Yags is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 03 Nov 2007, 20:57   #25
lady_mystyque
Veteran

lady_mystyque

Send a message via Yahoo to lady_mystyque
Originally Posted by Yags:
Buna tuturor.... . Jonny Deep........., ce poti spune de Jonny Deep in afara de faptul ca este un actor excelent. Imi place mult
Depp

dragostea asta se transmite din subiecte in subiecte poate si din forum in forum... don't mind my. i'm just being mean! welcome among us!
lady_mystyque is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 03 Nov 2007, 21:12   #26
StefanDo
Super Moderator

StefanDo

well, unele lucruri sunt mai deep ca altele. Iar altele mai jonny...
Old 03 Nov 2007, 21:26   #27
lady_mystyque
Veteran

lady_mystyque

:lol:
si poate altele sunt johnny...
Old 26 Dec 2007, 18:56   #28
yo_irina_depp_bloom
Novice

yo_irina_depp_bloom

mi se pare o prostie sa se certe de la un actor johnny depp e un actor bun si un om foarte de treaba e unul cu picioarele pe pamant fata de ceilati de la hollywood nu il pasioneaza asa mult castigurile si cad de sus e!!!pana la urma sa castige cel mai bun1il ador si il iubesc dar nu sunt in nici un caz excitata de el nu ma apuc sa ma plang ca nul vad sau ca eu stiu ce alta prostie mai fac daca nu-l vad~pur si simply il ador pentru personalitatea lui pe care o are si felul lui de a fi!!asa e el!@mai ciudat!
:hmm: pentru mine nu e nici jack,nici willy wonka,nici alt personaj jucat de el ci pur si simplu johnny depp!!asta aia care is indrogastiti de personajele jucate le place personajul dar nu si omul real!iar ceilati care il plac real le place personajul dar stiu ca in realitae e altfel!asta e parerea mea! :sleep:
Old 27 Dec 2007, 00:06   #29
Supastar
Guru

Supastar

Send a message via Yahoo to Supastar
si de unde stii tu cum e el in realitate?

ati stat vreodata la povesti la o cafea & tigari?sau cum?
Supastar is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 30 Dec 2007, 21:33   #30
lady_mystyque
Veteran

lady_mystyque

Originally Posted by Supastar:
si de unde stii tu cum e el in realitate?

ati stat vreodata la povesti la o cafea & tigari?sau cum?
nu ai tu idee :lol:
dar intr-un fel ea vrea sa spuna ca cel putin din cate se vede nu este genu de om ahtiat dupa publicitate isis duce viata linstit in franta unde nu e asa cunoscut are familie si 2 copii si e linistit
la asta se referea omu real nu personajul
Old 30 Dec 2007, 22:23   #31
Cazeemeer
Guru

Cazeemeer

Originally Posted by lady_mystyque:
isi duce viata linstit in franta unde nu e asa cunoscut
A, da, fiindca in Franta n-a fost nicidecum cate un film cu el protagonist in top ten-ul anual de incasari in fiecare din ultimii 3 ani, nu?
Cazeemeer is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 13 Jan 2008, 17:34   #32
silver_boy
Guru

silver_boy

un actor carismatic prin excelenta...de neuitat in ArizonaD., Don Juan de Marco si mai cu seama in fantasmagoricul, ludicul, Edward -Omul Foarfeca

sarmul cinematografic incepe cu Charlot si se termina cu Johnny Depp
Old 13 Jan 2008, 20:41   #33
Cazeemeer
Guru

Cazeemeer

Originally Posted by silver_boy:
sarmul cinematografic incepe cu Charlot si se termina cu Johnny Depp
Deci pana aici i-a fost sarmului cinematografic! A dus-o cat a dus-o, dar acum e gata cu el. Le charme, c'est fini.
Old 13 Jan 2008, 22:17   #34
silver_boy
Guru

silver_boy

draga cazeemeer,
dupa "diagnosticul" sarmului cinematografic, care incepe cu Charlot si se termina cu J.D. e postat emoticonul cu Wink
ei bine, cand apare, sa nu ei niciodata prea in serios ce scriu
Old 13 Jan 2008, 22:29   #35
Cazeemeer
Guru

Cazeemeer

Ala e wink? Arata ca o grimasa. Pare ca il doare maseaua.
Oh well, greseala mea (cu atat mai mult cu cat am dat reply rapid fara sa vad cine a scris aia, apoi am ezitat un pic vazand autorul si crezand ca am citat gresit si apoi am continuat nestingherit).
Old 14 Jan 2008, 00:35   #36
Supastar
Guru

Supastar

Send a message via Yahoo to Supastar
cu ocazia asta tin sa fac o observatie pe care o cloceam de mult timp:

Cinemagia are cel mai urat smiley care face cu ochiu pe care l-am vazut vreodata!!!! :sick:

e atat de inexpresiv!!!
Supastar is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 18 Apr 2008, 23:42   #37
Suspect de bizar
Guru

Suspect de bizar

un actor genial, cu un talent nemaivazut
Suspect de bizar is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 28 Jun 2008, 12:05   #38
RockGirl008
Novice

RockGirl008

El este actorul meu preferat. Este foarte talentat. Are roluri foarte diferite si pe toate il joaca perfect. 8)
Old 30 Aug 2008, 11:34   #39
just_mee
Novice

just_mee

Originally Posted by Supastar:
eu il apreciez si respect extrem de mult k actor. atatea personaje, atat de variate! e de o versatilitate incredibila tipul asta! e constiincios si face o treaba de calitate (aproape?) de fiecare data!

sunt de acord cu tine
si eu sunt fana Johnny Depp :love:

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules