Go Back   Cinemagia Forum > Totul despre filme > Cinematografia romaneasca

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 13 Aug 2008, 12:38   #21
mafalda
Guru

mafalda

Ioana Flora

Ioana Flora nu este o actrita proasta, vinovat e regizorul ca nu a stiut sa o puna in valoare, in filmul lui de kkt! Ioana a lucrat si cu Cristi Puiu la "Marfa si banii".
Old 13 Aug 2008, 13:43   #22
ricutza
Babyface Killer

ricutza

Send a message via ICQ to ricutza Send a message via MSN to ricutza Send a message via Yahoo to ricutza
Re: Ioana Flora

Originally Posted by mafalda:
Ioana Flora nu este o actrita proasta, vinovat e regizorul ca nu a stiut sa o puna in valoare, in filmul lui de kkt! Ioana a lucrat si cu Cristi Puiu la "Marfa si banii".

poate ca Ioana Flora are intr-adevar talent si potential, insa din pucntul meu de vedere, trebuie sa dovedeasca asta. E drept ca n-a avut pana acum rolul vietii si posibil sa nici nu se fi intalnit cu regizorul care sa poata scoate ce e mai bun in ea. De cand am vazut-o eu prima data pe ecran si pana acum, tot ca tanara speranta este clasificata. Dupa mine incepe sa nu mai fie ncii tanara si nici speranta.
A jucat intr-adevar in Marfa si Banii, un rol secundar...Din ce stiu eu insa (desi poate gresesc) a jucat si in telenovele, asa ca se compenseaza.
Concluzia e ca tot mai trebuie sa demonstreze ca este intr-adevar o actrita de valoare.
Old 13 Aug 2008, 14:03   #23
StefanDo
Super Moderator

StefanDo

pe flora o s-o vedeti din 12 septembrie in Pescuit sportiv al lui Sitaru. Nu m-a dat pe spate... Iar in Marfa si banii era Betty, tipa care merge in masina cu Bucur si Papadopol si care nu stiu daca scoate mai mult de o vorba la 10 minute.

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules