Go Back   Cinemagia Forum > De toate pentru toti > Cafenea

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 28 Sep 2005, 21:33   #361
Cinemania
Cinemaniac

Cinemania

nice re:memberul Se7en

foarte bun articolul despre personajele lui Burton...deja m-a pus pe gandul de a revedea filmografia freak-ului din mintile noastre

excelenta re:cronica la Oldboy

de ce doua review-uri pentru Sin City? asta o fi singura pelicula pentru care sunt atatea pareri opuse....sau hai sa nu ramana als pe dinafara si sa apara si el cu o cronica in numarul asta, fie ea cum o fi...als, macar daca nu te-ai ascunde dupa cuvintele altora...si daca tot te-ai sters pe fund de generatia MTV, te-ai simtit liber sa dai si tu de pamant cu ce-ti pica in mana...

face:off-ul inca mi se pare o laba trista

oboselile gen posta cititorului trebuie lasate in mama lor

va urma...
Old 28 Sep 2005, 21:52   #362
BeNnY
Guru

BeNnY

Topu' burton e... prost.

Face:off-u chiar e o laba trista.
Old 28 Sep 2005, 21:54   #363
Cinemania
Cinemaniac

Cinemania

Originally Posted by BeNnY:
Topu' burton e... prost.

adica...?
Old 28 Sep 2005, 22:01   #364
BeNnY
Guru

BeNnY

Adica mi se pare foarte prost scris. Idee irosita. Si ordinea, in sine, mi se pare la fel de tampita, dar de asta nu ma leg, pentru ca e total subiectiv.
Old 28 Sep 2005, 22:08   #365
Cinemania
Cinemaniac

Cinemania

la faza cu ordinea ai dreptate...mai buna era una cronologica...pentru mine a fost oricum bun articolul, asa ca o reactualizare
Old 28 Sep 2005, 22:16   #366
BeNnY
Guru

BeNnY

Ce? E TOP 10 personaje, de ce ar fi fost cronologic?
Old 28 Sep 2005, 22:22   #367
Cinemania
Cinemaniac

Cinemania

pai ziceam ca mai buna era o trecere cronologica in revista a celor cateva personaje decat un top...mie personal imi plac toate personajele nascocite de Burton
Old 30 Sep 2005, 11:56   #368
notorious
NBK

notorious

eu am mai zis-o: topul burton mi se pare prost pt ca se concentreaza PREA mult in zona 'big fish' (si hai lasati-ma cu filmul asta ! frumos din pdv vizual, dar in rest e basm, si, fara sa am neaparat ceva impotriva speciei, e inca basm plicticos) si 'batman'. era nevoie si de 'ed wood' si 'sleepy hollow'...
Old 30 Sep 2005, 12:40   #369
Alex Leo Serban
Guru

Alex Leo Serban

Originally Posted by notorious:
eu am mai zis-o: topul burton mi se pare prost pt ca se concentreaza PREA mult in zona 'big fish' (si hai lasati-ma cu filmul asta ! frumos din pdv vizual, dar in rest e basm, si, fara sa am neaparat ceva impotriva speciei, e inca basm plicticos) si 'batman'. era nevoie si de 'ed wood' si 'sleepy hollow'...

aici nu pot decit sa fiu de acord cu notorious...
Alex Leo Serban is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 17 Oct 2005, 10:51   #370
Alex Leo Serban
Guru

Alex Leo Serban

a aparut si nr pe octombrie!

highlights: articolul lui andrei c dspr 'finalurile neasteptate' & cel dspr 'jaws'; chatul kiri & anca g dspr benicassim; cronica lui carmen m la 50 c (this girl sure knows how to kick ass! ) & cea a lui vlad i la parazitzii; si, last but never least - paul breazu, cu o splendida cronica la 'antony & the johnsons'!

un nr 'aerisit', elegant (goldfrapp pe coperta!) & - as usual - not 4 all tastes
Alex Leo Serban is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 19 Oct 2005, 12:48   #371
EgoN
Guru

EgoN

la o prima ocheada, salut calduros duelul Mick Jagger (cel bifat cu "plus") vs. Paul McCartney (notat cu "minus").
a se vedea si notarea : a bigger bang -> Re:gal, vs. deseul lui paulica, notat cu Re:but. 8)
Old 19 Oct 2005, 13:55   #372
notorious
NBK

notorious

tot la o prima ocheada, mi se pare ca nu au lasat garda jos (care oricum nu era prea sus ). dragut articolul feminist despre 'xena, the war princess' al ancai gradinariu (gotta love her, always will ); desi mi-as fi dorit ca, per ansamblu, sa fie mai multe articole despre film.

am vazut topu' lu kretzulescu care e cam laba (what, no 'fight club', no 'memento' ??), cu un 'les diaboliques' care in mod evident nu avea e cauta pe primul loc (mai degraba prefer socul final din 'vertigo'). iar articolul codrutei despre boxeuuuri e cam penal. n-o sa-i inteleg niciodata gusturile fetei asteia (chiar daca nu fac niciodata mare caz pe tema asta a gusturilor). one thing: fa, rocky nu castiga, ci pierde si tocmai asta-i chichita filmului ! poate asa l-ai tinut minte tu.

si cronicile (printre primele care-mi fura ochii, as usual) sunt ok, desi observ: cam multe re:galuri in detrimentul re:buturilor (numai doua ). in total dezacord cu atitudinea 'destructiva' de pana acum. daca pana si 'nightwatch' a primit re:gal... :sick: oare chiar o sa avem o luna cinematografica atat de buna ? :oops:
Old 19 Oct 2005, 14:05   #373
EgoN
Guru

EgoN

Originally Posted by notorious:
iar articolul codrutei despre boxeuuuri e cam penal. n-o sa-i inteleg niciodata gusturile fetei asteia (chiar daca nu fac niciodata mare caz pe tema asta a gusturilor). one thing: fa, rocky nu castiga, ci pierde si tocmai asta-i chichita filmului ! poate asa l-ai tinut minte tu.

pe langa faptul ca acest "fa" denota un mare rafinament, te si inseli amarnic: rocky castiga 8) . cred ca ai vazut un alt film, cu altfel de chichite.
Old 19 Oct 2005, 14:59   #374
Mala Portugal
Guru

Mala Portugal

Originally Posted by EgoN:

pe langa faptul ca acest "fa" denota un mare rafinament
Am aflat saptamana trecuta, de la Florin Chilian , ca "fa" isi are originea in FAprtura divina, FAptura fragila. Era doar o paranteza, fara vreo legatura directa, fiindca nu l-as suspecta pe notorel-ciobanel de genu' asta de subtilitati
Old 19 Oct 2005, 15:03   #375
Nightwane
SadoMasoChrist

Nightwane

Originally Posted by Mala Portugal:

pe langa faptul ca acest "fa" denota un mare rafinament
Am aflat saptamana trecuta, de la Florin Chilian , ca "fa" is are originea in FAprtura divina, FAptura fragila. Era doar o paranteza, fara vreo legatura directa, fiindca nu l-as suspecta pe notorel-ciobanel de genu' asta de subtilitati

mai corect e Notorel - Cracanel.
Old 19 Oct 2005, 19:34   #376
ogto
Gandhi's Big Gun

ogto

@notorel, nu ma mira ca-ti place anca gradinariu, va potriviti. iar la faza cu topul lui cretulescu esti un idiot (sincer). Esti genul de om pentru care un top gen imdb ar fi sfant si te-ar fi bucurat mult mai mult un top banal cu filme la care sa-r fi asteptat toti fraieri cu cultura tot imdb-ista (ca altfel nu pot sa-i spun).

Articolul goldfrapp a fost misto in masura in care ma obsedeaza subiectu.

cel la white stripes e cam jeg. pacat de trupa.

articolul despre nightwatch nu m-a impresionat cu nimic dar o initiativa admirabila.

in rest n-am citit, inca.
Old 19 Oct 2005, 21:38   #377
BeNnY
Guru

BeNnY

In orice caz, notrocious ar trebui sa se fereasca de AC daca o apeleaza pe CC cu "fa". Dezamagitoare cronica la Charlie and the Chocolate Factory.
Old 21 Oct 2005, 14:06   #378
notorious
NBK

notorious

pe langa faptul ca acest "fa" denota un mare rafinament, te si inseli amarnic: rocky castiga

decizia arbitrului este in favoarea lui apollo creed. mai vezi tu filmul. desigur, tot publicul il vede pe rocky drept 'adevaratul castigator', dar in mod oficial pierde.
Old 24 Oct 2005, 13:08   #379
Mala Portugal
Guru

Mala Portugal

Primul lucru la care m-am gandit vazand coperta a fost ca e personalizata pentru nightwane - e roz si cu Goldfrapp.
Kestii remarcabileoza la minut cu Rosario Dawson - so juicy!
Articolul cu Xena - darn, m-a facut sa-mi doresc sa vad cateva episoade cap-coada, who knows poate gasesc personajele alea complexe despre care se vorbeste in propozitie.
Articolul Alex(andru) cel Mare despre care as fi bagat mana in foc ca e scris de colegul forumist K.
Fotografia cu Susan Sarandon la Venetia : remarcati caracterul flasc al structurii pectoale ( darn, e o consolare atat de dulce pentru noi, femeile normale).
re:butul dat la 50 cent si ultimului parazitii
Aaa da, si 'neschimbarea la fara' a lui MC , singurul suficient de cool incat sa scrie despre The New Yorker (aaa, well, nu chiar singurul)
Old 24 Oct 2005, 13:19   #380
notorious
NBK

notorious

Originally Posted by Mala Portugal:
Articolul cu Xena - darn, m-a facut sa-mi doresc sa vad cateva episoade cap-coada

eu astept sa se scrie despre 'cleopatra 2525'. three women with a will to survive. :sick:

..................................................

in rest mai citii si eu cateva articole:

-falci 30 de ani: cred ca am vazut un documentar E!online la fel de bine informat si cam la fel de interesant. jurnal de bord, dar despre film ceva ?... :?

-nu eram prea famliarizat cu goldfrapp, dar articolul m-a convins sa le mai ascult

-declaratiile redactiei in privina madlenelor sunt chiar amuzante

-am observat cum cretulescu pare foarte multumit ca si-a reciclat ideea 'geniala' (ce i-a venit in timp ce belea ochii-n ecran) de a scrie despre alex de la iglesia 'de la a la z'

-in schimb, mi-a placut ce bataie a luat tot de la cretulescu jegul de 'hot de diamante'. splendid.
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules