Go Back   Cinemagia Forum > De toate pentru toti > Cafenea

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 23 May 2011, 17:55   #241
rvn
Scorpia cinefiscalitatii

rvn

sergiu si dragon fly,
va rog sa cititi cu atentie ce am vrut eu sa spun,nu ma obligati sa incep si eu cu argumentele.
sunt mai ticnita ca ala de dinaintea mea,care-o tinea pe-a lui intruna.
ideea este asa: este obligatoriu sa purtam acei ochelari,fiindca legea obliga cinematografele sa fie echipate cu asa ceva,pt 3d.nu este voie sa venim de-afara cu alti ochelari,fiindca ei n-ar avea siguranta ca ochelarii "intrusi" corespund normelor de siguranta pt.vizionarea acestui gen filme.noi poate spunem ca ochelarii sunt buni,dar ei sunt obligati prin lege sa se asigure ca spectatorul foloseste un produs omologat ,care sa corespunda intocmai necesitatilor de siguranta,sa nu fie nociv.nu pot proceda altfel,decat obligandu-ne sa-i folosim pe aia din dotarea salii,fiindca de aceia sunt ei siguri ca ne protejeaza si nu ne afecteaza sanatatea in nici un fel.ma mult ca sigur,dotarea salii cu ochelari a fost un criteriu obligatoriu pt,obtinerea autorizatiei de functionare.
daca nu e corect ceea ce spun, sa vina altii cu informatii mai bune.
dar,dupa mne, cred ca asta ar fi singurul motiv pt.care se procedeaza asa.

Last edited by rvn : 23 May 2011 at 18:01.
rvn is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 23 May 2011, 18:02   #242
dragonfly_drk
Guru

dragonfly_drk

Originally Posted by rvn:
sergiu si dragon fly,
este obligatoriu sa purtam acei ochelari,fiindca legea obliga cinematografele sa fie echipate cu asa ceva,pt 3d.

COREEEECT!!! da io ziceam ca de ce trebuie sa platim in plus pentru ochelarii lor? adica de ce nu ii da pe gratis? ca si asa biletu e scump pana in Dumnezo. Mai platesc in plus si pentru ochelari... sincer, poate te poti interesa daca e legal ceea ce fac ei. eu nu ziceam sa imi duc ochelarii de acasa. eu sunt revoltata, la fel ca si userii mai sus amintiti ca trebuie platit in plus pentru ochelarii pe care sala e obligata sa ni-i ofere. intelegi?
Old 23 May 2011, 18:06   #243
rvn
Scorpia cinefiscalitatii

rvn

Originally Posted by dragonfly_drk:
sergiu si dragon fly,
este obligatoriu sa purtam acei ochelari,fiindca legea obliga cinematografele sa fie echipate cu asa ceva,pt 3d.

COREEEECT!!! da io ziceam ca de ce trebuie sa platim in plus pentru ochelarii lor? adica de ce nu ii da pe gratis? ca si asa biletu e scump pana in Dumnezo. Mai platesc in plus si pentru ochelari... sincer, poate te poti interesa daca e legal ceea ce fac ei. eu nu ziceam sa imi duc ochelarii de acasa. eu sunt revoltata, la fel ca si userii mai sus amintiti ca trebuie platit in plus pentru ochelarii pe care sala e obligata sa ni-i ofere. intelegi?

nu-ti ofera nimic, nimeni,gratis.
daca te simti mai bine, propune ca biletul sa coste mai mult cu cat din pretul ochelarilor se amortizeaza in fiecare luna.adica cativa banuti...
dar, GRATIS??????oh...nu cred ca puneti botu' la promotii! eu nu cred!
Old 23 May 2011, 18:13   #244
sergiuseling
Guru

sergiuseling

Stați puțin că eu nu înțeleg. Voi când mergeți la 3D plătiți cu alți bani pentru ochelari?
Eu de câte ori am fost (nu foarte des totuși) mi-i dădeau la intrarea în sală fără să mai plătesc în plus.

Cât despre obligatoriu nu știu ce să zic, dar n-a venit nimeni să-mi pună ochelarii înapoi pe ochi când îi dădeam jos.
sergiuseling is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 23 May 2011, 18:18   #245
rvn
Scorpia cinefiscalitatii

rvn

Originally Posted by sergiuseling:
Cât despre obligatoriu nu știu ce să zic, dar n-a venit nimeni să-mi pună ochelarii înapoi pe ochi când îi dădeam jos.
inseamna ca d-aia ai ramas cu sechele de auz.
si stinge tigaia aia. fumul ne intra la toti in ochi!
Old 23 May 2011, 18:20   #246
dragonfly_drk
Guru

dragonfly_drk

Originally Posted by dragonfly_drk:
sergiu si dragon fly,

nu-ti ofera nimic, nimeni,gratis.
daca te simti mai bine, propune ca biletul sa coste mai mult cu cat din pretul ochelarilor se amortizeaza in fiecare luna.adica cativa banuti...
dar, GRATIS??????oh...nu cred ca puneti botu' la promotii! eu nu cred!

pai, tocmai asta e ca si asa pretul biletelor filmelor 3d e mai mare decat a celor normale... muuult mai mare... asa ca, oricum intra ochelarii in pretul biletului ca in fond, asa ii conceputa treaba. numa ca astia is bolnavi cu mintea si pun taxa de doua ori. o data in pretul biletului si a doua oara la intrarea in sala...
pfff... oare nu mai stiu sa ma fac inteleasa?
sincer, uite... o iau logic. sa zicem ca pretul unui bilet la un film normal este de 1 leu. la filmele 3d e deja 2 lei... diferenta, nu e pentru ochelarii? stiu ca filmele 3d sunt mai scumpe. da acuma, hai sa fim seriosi..., pretul unui bilet la film 3d e mult prea mare ca sa nu includa si taxa de ochelari... si in fond, domnii de la cinema cumpara ochelarii o singura data. iti dai seama cat castiga pe inchiriat? nu mi se pare normal sa aiba profit atat de mare si pe film si pe ochelari, sincer.
Old 23 May 2011, 18:20   #247
sergiuseling
Guru

sergiuseling

Așa de curiozitate despre ce țigară e vorba?
Că e a doua oară când ai ceva cu o țigară și zău că nu pricep.
Old 23 May 2011, 18:27   #248
rvn
Scorpia cinefiscalitatii

rvn

am avut impresia ca ai o tigara in gura. ti-am vizitat profilul acum si am vazut ca, de fapt, e doar o iluzie optica.cand poza e mai mare, se vede clar ca nu e vorba de asa ceva.
na, imi cer scuze, ca te-am facut fumator.
Old 23 May 2011, 18:29   #249
sergiuseling
Guru

sergiuseling

Acuma am văzut că s-a băgat taxa. Ce să spun mai multe motive să nu mă mai duc la filme 3D.

Cât despre poză, să fie clar:http://www.xblog.be/wp-content/uploa...-maxim-012.jpg
Old 23 May 2011, 18:33   #250
omudindulap
Long Distance Dreamer

omudindulap

Stați puțin că eu nu înțeleg. Voi când mergeți la 3D plătiți cu alți bani pentru ochelari?

Pana acum nici eu nu am platit in plus, dar am intrat pe saitul cinemacity:

*Incepand de joi, 19 mai, pentru spectacolele 3D la pretul biletului se va adauga o taxa pentru inchirierea si intretinerea ochelarilor, astfel:
Iasi, Timisoara, Cluj, Bacau: 2.5 lei
Arad, Baia Mare, Braila, Pitesti: 2 lei
omudindulap is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 23 May 2011, 18:37   #251
dragonfly_drk
Guru

dragonfly_drk

si normal ca in unele orase tre sa fie mai scump, ca deh... pe la noi ochelarii is placati cu foita de aur...
Old 23 May 2011, 18:43   #252
sergiuseling
Guru

sergiuseling

Boicotează-i, ce să zic. Eventual te duci la Florin Piersic că acolo parcă e doar 15 lei 3D-ul, dacă nu s-a introdus și acolo o taxă suplimentară. Cert e că e mai ieftin.
Old 23 May 2011, 18:54   #253
dragonfly_drk
Guru

dragonfly_drk

ei, Sergiu... ii boicotez singura? daca ne adunam mai multi fii sigur ca asta as face, insa stiu de pe acuma ca nu ar avea niciun rezultat. Cat despre Florin Piersic, sper ca nu a ajuns inca "evolutia" la el desi recunosc ca de cand a fost inaugurat inca nu i-am batut portile. oricum, si inainte, imi parea mult mai bun decat celelalte cinema-uri din oras. si e si normal, in fond, in el am copilarit.
Old 23 May 2011, 19:01   #254
buticut
Guru

buticut

Originally Posted by omudindulap:

Pana acum nici eu nu am platit in plus, dar am intrat pe saitul cinemacity:

<i>*Incepand de joi, 19 mai, pentru spectacolele 3D la pretul biletului se va adauga o taxa pentru inchirierea si intretinerea ochelarilor, astfel:
Iasi, Timisoara, Cluj, Bacau: 2.5 lei
Arad, Baia Mare, Braila, Pitesti: 2 lei</i>

Mda...eram nedumerita de ce imi cerusera vineri sa platesc 4 lei in plus fata de pretul biletelor. Hey, macar tot e mai ieftin decat in State.
Old 23 May 2011, 19:12   #255
sergiuseling
Guru

sergiuseling

dragonfly_drk păi măcar nu te mai duci, azi tu și eu mâine încă vreo 2 și tot așa până nu mai merge nimeni la 3D. Într-un final tot am reuși.

Cât despre Florin Piersic arată mai bine, numai că e aceeași problemă ca înainte: nu-mi încap picioarele între scaune. Deja mă gândesc cum o să mă incomodeze la TIFF.
Old 23 May 2011, 19:17   #256
dragonfly_drk
Guru

dragonfly_drk

ce noroc ca sunt mica... nu am probleme cu picioarele. de cele mai multe ori Victoria mi se parea mai comod decat cinemauri-le din mall... cred ca la Tiff voi afla si eu pentru prima data cat sunt de comode scaunele.
Old 23 May 2011, 20:17   #257
rvn
Scorpia cinefiscalitatii

rvn

puteti acuza pana poimarti proprietarii cinematografelor pt taxarea ochelarilor,separata sau nu.
n-aveti dreptate. atata vreme cat ei practica pretul asta si sunt clienti amatori sa le calce pragul si sa-l plateasca, e ok.
Old 23 May 2011, 21:30   #258
danonino
Guru

danonino

Doar pentru ca pun un pret nu inseamna ca e si corect. Nu exista legi impotriva monopolului? Ceva legat de concurenta?

Imi aduce aminte de un episod foarte bun din South Park, legat de avioane. In care companiile aeriene si aeroporturile isi bateau joc de lumea doar pentru ca aceasta trebuia sa zboare.

La fel se poate pune si problema aici, daca putem considera ca filmele sunt o nevoie a acestui secol.
danonino is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 23 May 2011, 21:32   #259
dragonfly_drk
Guru

dragonfly_drk

si daca ar fi, crezi ca s-ar aplica? mai ales in Romania...
Old 23 May 2011, 21:36   #260
danonino
Guru

danonino

Ele sunt, ca nu sunt respectacte si ca pe institutiile statului nu le intereaseaza e o alta problema.
danonino is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules