Go Back   Cinemagia Forum > Totul despre filme > Cinematografia romaneasca

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 21 Aug 2005, 11:39   #201
Nightwane
SadoMasoChrist

Nightwane

Originally Posted by notorious:
asta se numeste 'timiditate', oare ? :hmm:

se numeste tare-n p**a flasca in cazul unora.
Old 21 Aug 2005, 11:55   #202
notorious
NBK

notorious

@ ALS

cre ca te inseli in privinta lui ambra blu. acum un an doi, era intr-adevar baiat de treaba care declara (ironic sau nu) ca lipsa de modestie ar vrea sa fie ultimul lucru de care sa fie acuzat (if i remember correctly) si care iesea pe la intalniri, ba chiar propunea intalniri incognito prin mp. acum, nu stiu de ce, s-a sictirit, nu-i mai arde de iesit pe la meeting-uri (nici cu participanti majori ! ), trece pe langa masa forumistilor fara sa-i bage in seama (de mai multe ori, vezi TIFF), si sterge 'monoloage', cauzand depresii si iritare. pe mine ii place sa ma oftice, desi nu pare rau intentionat. ma rog... whatever.

@ silver_boy

baiete, invata sa primesti critici ! scenariul tau (desi nu stiu de e chiar 'al tau' sau a fost nascocit in grup, dupa vorba 'ceea, 'cate capete, atatea idei (proaste)') e gaunos, chiar si a doua oara cand l-am citit. e adevarat ca a evoluat, pt mine, de la nivelul de 'prost' la 'pasabil'. ca scenarist, esti expus, vei primi mereu critici si adulatii, dar conteaza in primul rand sa faci fata criticii ! pt ca daca vei decide sa nu o bagi deloc in seama, vei bate pasul pe loc (iar acum te afli pe teren minat).

eu, de exemplu, n-am facut fata prea bine criticii... and look where i got !! (sigur, nu ca as fi primit MACAR vreo critica constructiva.)

no hard feelings.
Old 21 Aug 2005, 12:16   #203
nume
the mithbuster

nume

Send a message via Yahoo to nume
Originally Posted by Leonard:
Pe nume nu l-am cunoscut, dar parcã mi-e greu sã cred cã în realitate aratã a un mãcelar de oameni, în ciuda afinitãþii lui pentru snuff-uri.
Aseara m-am batut cu 5 insi in discoteca. Unul e la spital cu niste coaste rupte. Am si eu unele sechele, dar am invins.

http://www.youtube.com/watch?v=JnX_5...eature=related
nume is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 21 Aug 2005, 12:48   #204
Ambra Blu
Banned

Ambra Blu

Originally Posted by Alex Leo Serban:
nu stiu cum 'da' ambra in public - ': de fapt, tipu e-un timid :oops: jolly shy.

Am ris. Legat de nume, nu ma dezic de el, sa stii. Pur si simplu va percep ca pe doo persoane diferite, care imi ofera cite ceva, fara ca macar sa iau in seama polemicile dintre voi. Cu nume n-as putea sa vorbesc de Solondz cum vorbesc cu tine (stii ca in materie de cultura si lucruri inalte, esti unul dintre foarte putinii pe care ii consider niste 'sparing partners' veritabili), da' nici cu tine nu pot s-o ard la discoteca cum o ard cu nume.

Cu multa timiditate,
AB
Ambra Blu is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 21 Aug 2005, 13:42   #205
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Bun. Pauzä de raportat.

Pânä un A, alt A, Jay continuä sä fie dat dispärut. Fiti pe fazä. Cel târziu pânä-n orele 17:00, decid ce facem azi.

O.K., continuati.
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 21 Aug 2005, 16:03   #206
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Jay n-a apärut.

Asadar:
ORELE 18:00, TERASA CREATORILOR.
Discutii organizatorice importante, conform planului din mesajul de pe pagina anterioarä.
Old 21 Aug 2005, 17:09   #207
Dino
Veteran

Dino

In sfarsit se intampla ceva. A disparut unul din creatori.Actiunea capata o directie neasteptata, o sa ma uit si dupa pauza de reclame, m-a facut curios serialul asta.
Hai ca pana la urma tot la Seinfeld ajungeti, o sa faceti un serial despre unii care vroiau sa faca un serial. Aveti locatia 1- terasa si locatia 2- garsonela.
La terasa - baba antipatica pe post de Gunther + discutii haioase (chiar ziceati ca s-a ras la greu pe la cititul rolurilor& stuff). La garsonela dialoguri + ceva actiune, ca in 19 ore se mai scoala omu de pe scaun. Comic de situatie garantat de aglomeratia neobisnuita pt asa un spatiu, 8 insi pe 15mp. 2 dintre ei pleaca dupa 12 ore si raman doar cele 5-6 personaje principale (si ce personaje, total diferite dar care totusi se plac si se respecta) sa continue pana o dau in Parazitii.
N-are cum sa nu mearga, garantat iese ceva de aici. Aa..si dupa 2 zile dispare unul dintre ei...deja iese un pilot de peste o ora. Sau material pentru inca 2 episoade.

Ia uite, seamana si a Friends. Ingemanare perfecta, deja e genial, cred ca merge sarit peste TVR si mers direct la NBC.

PS. Nu cunosc pe nici unul dintre creatori, nu sariti pe mine ca nu am vrut sa ma iau de nimeni. Doar ca am citit 30 de minute tot topicul si prea s-au legat toate exact in momentul asta, ideea s-a asternut singura pe ecran.
Scuze anticipat daca Jay are vre-un motiv ff serios de nu e de gasit.
Dino is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 21 Aug 2005, 17:58   #208
Dino
Veteran

Dino

Si pentru motivul disparitiei, care se dezvaluie dupa reclame, bagati ceva in stil Swejk. Vine omul cu o poveste in genul celor debitate de Swejk, asa, balcanica, semi-absurda dar totusi imposibil de credibila de raman astia masca si spectatorul cu chef de episodul 2, sa mai auda una. Si cu ocazia asta se contureaza si personajul, etc.
Tot zic de Swejk pt ca ma gandesc ca se pot luat povestile chiar de acolo(daca e voie).Tudor Octavian are o culegere de asa ceva.
Ar merge chiar sa dispara in fiecare episod(pe la jumate, sau chiar la inceput daca vreti sa il platiti mai putin).
Sau..hehe... sa apara, sa dispara si sa apara din nou doar in episodul pilot sa il vada lumea si in restul episoadelor sa fie disparut tot timpul. Astia sa vorbeasca despre el ori ca e dus undeva, ori ca nu stiu pe unde umbla. Oricum el sa apara invariabil pe la sfarsit cu povestea (monolog, nimeni nu stie ce sa creada, omul asta ii amuteste de fiecare data)la limita credibilului, care e cu totul altceva decat credeau ei. Si de cate ori il verifica, descopera ca in 3 episoade din 5 spune adevarul, extraordinar domle, numai lui i se putea intampla asa ceva.
O sa fie asa, ca o chestie trade mark a serialului, cam cum era gestul lui Kramer cu usa.
Povestea sa fie pur romaneasca, balcanica, insa fara exagerari care sa te puna pe ganduri, sa nu iasa serialul gen M.A.S.H. Sau ma rog, aud ca vreti sa nu mai fie sitcom ci serial de comedie, faceti cum vreti.

Hai ca asta e solutia: Seinfeld + Friends+ Swejk. I-am spart pe americanii de la PRO TV.

Tocmai mi-au venit idei general despre personaje, dar nu le mai zic ca deja mi se face frica.Nici nu mai recitesc ce am scris , ii dau drumu asa pana nu ma lasa curaju si sterg tot.
Dino is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 21 Aug 2005, 20:34   #209
Leonard
alter-ego

Leonard

Send a message via Yahoo to Leonard
întors de la mini-micro întîlnirea de azi. mã pregãtisem atît moral cît ºi financiar pt o întîlnire de vreo 15-20 de ore (cã data trecutã m-a cam luat pe nepregãtite). dar... surprise: cel mai scurt meeting de pînã acum: 2 ore ºi ceva. contrastul este total faþã de întîlnirea precedentã, la fel de contrare fiind ºi protagonistele principale.
Old 21 Aug 2005, 22:24   #210
vladvaidianu
Senior

vladvaidianu

Originally Posted by Leonard:
protagonistele principale.

:w00t:
vladvaidianu is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 21 Aug 2005, 22:26   #211
Nightwane
SadoMasoChrist

Nightwane

Am I suspended in Gaffa?
Old 22 Aug 2005, 00:08   #212
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Ce mai, o întâlnire normalä, în care s-au limpezit mintile dupä Apocalipsa de data trecutä.
Participatori:
Silver_Boy
Ady
Obvious
Nightwane
Nae
Leonard
GhitzaCartitza

Limpeziti la minte, linistiti la suflet si hodiniti la trup, Creatorii au început prin a pune în ordine concluziile apocalipticelor 19 ore trecute fix. Am discutat modalitätile de a introduce în scenariu observatiile justificate ale Bagheerei, ceea ce se va întâmpla mâine, iar marti vom avea forma finalä.
In rest, discutii concrete, plan de actiune, trasäri de sarcini. Speräm ca la urmätoarea întâlnire distributia sä fie gata (mai sunt de acoperit doar douä roluri) si sä înceapä lucrul cu actorii. De asemenea, vom intra în linie dreaptä cu pregätirea filmärilor - dacä ar fi bani implicati, am spune: "Inträm în productie."

O notä pentru anumite minti aburit-cârtitoare:
In timpul întâlnirii, am vorbit la telefon cu Bagheera, atât Silver cât si eu. Asa cum mä si asteptam, a înteles perfect natura incidentelor de data trecutä, nu poartä picä nimänui si rämâne aläturi de noi. Ar fi venit si ea azi, dar o luaseräm pe nepregätite. Sperä sä vinä la întâlnirea viitoare.
Prin urmare, asa, deci, färä regret le recomandäm pescuitorilor în ape tulburi sä ne caute putin pe-altundeva.
Old 22 Aug 2005, 16:49   #213
Cartman
Junior

Cartman

Salutari tuturor.
Lingvistul. :shock:
Old 22 Aug 2005, 16:55   #214
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Aaa, ia-n te uitä cine-a veniiit!
Old 22 Aug 2005, 17:14   #215
Nightwane
SadoMasoChrist

Nightwane

Salutari si tie.

Sex God. :shock:
Old 22 Aug 2005, 21:32   #216
Jay
The Space Cowboy

Jay

Send a message via Yahoo to Jay
Mea culpa.... tocmai venisi de la o nunta din Ramnicu Sarat... am vazut apelurile tale Pitbull dar telefonul a ramas la casa... in sfarsit... pe data viitoare... am o veste foarte proasta... las ca te mp
Old 22 Aug 2005, 22:19   #217
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Welcome de la nunta Râmnicenilor Särati, de la care tomnai venisi (eu venii, tu venisi, el/ea/it veni, noi veniräm, voi veniräti, ei/ele/iturile venirä).
Astept vestea foarte proastä pe m.p., dar pânä atunci, din moment ce mi-ai confirmat deja la telefon, anunt:

MAINE, MARTI, 23 AUGUST, H. 18:00, INTALNIRE LA GARSONIERA

Principalul punct la ordinea de zi:
LUCRU CU ACTORII
Neapärat sä vinä toti membrii echipei care sunt si interpreti.
Obvious: te rog, tot posibilul sä vinä Relu, si räspunsuri de la candidatii pentru Profet si Luptätor.
I.M.M. si Cornel: îi anunt eu.
Pentru cine n-a mai fost la garsonierä: locul de întâlnire e în Piata Unirii, la poalele Dealului Mitropoliei, capätul aleii care urcä spre clopotnitä. Cine a mai fost, poate veni DIRECT la adresä.

Mä voi strädui sä termin de refäcut scenariul si sä vi-l trimit în timp util.

SARCINA SPECIALA:
Toti cei care aveti, aduceti stätäuri mici. (Un "stätäu" e "ceva pe care se stä": scaun, canapé, fu.telnitä, scäunel, taburet - var. taburel, tamburel, etc. - cub, s.a.m.d.). Deci, care aveti stätäuri usoare si mici, de lemn sau plastic, transportabile si de care vä puteti lipsi vreo trei säptämâni, aduceti-le, cä la garsonierä stiti cum e - un scaun de birou, douä scäunele pliante si-un parchet - si de-acum ne vin actori si nu-i putem pofti sä stea de-a-ncurulea pe jos.

Pe lângä toate astea, vom stabili CLAR planul de bätaie pe urmätoarele douä säptämâni - ultimele dinaintea filmärii.
Old 22 Aug 2005, 23:35   #218
Jay
The Space Cowboy

Jay

Send a message via Yahoo to Jay
Ok... pe maine... in mare ar fi bine sa venim doar cei care repetam sau sa vb despre script ca sa incapem ok... e doar o sugestie sper sa nu supar pe nimeni...
Old 22 Aug 2005, 23:59   #219
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Mai lasä-mä, Jayule, cu claustrofobia, c-o sä-ncäpem - stii cum? Mänusä! Nädrägei! Prezervativ, nu alta!
Old 23 Aug 2005, 00:22   #220
Nae
Dead Man Walking

Nae

Send a message via Yahoo to Nae
incerc sa vin si eu... numai ca nu stiu unde e locul asta, si nu-mi stiu inca exact programul.

P.S. care-i treaba cu aia care a postat mesaje lungi si off-topic?
Nae is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules